reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam Was Dziewczyny :-)

Straszny zastój dzis na forum...jak to bywa w poniedziałki...

Aha badania krwi musiałam przełożyć bo jakies przeziebienie mnie dorwalo...wiec musze sie najpierw wykurować...

No to zycze Wam udanego dzionka :-)

reklama
adiva ja tez nie mam pojęcia jaka mam grupę krwi:szok: przeraża mnie Twój opis szukania żył:szok: Dziewczyny...boje się:szok:
Ale co tam dla fasolki jeszcze nie jedno przyjdzie mi zneść:tak:
Mój M jest chory. Rano miał prawie 40 stopni goraczki!
W nocy bardzo trząsł sie z zimna:no: a teraz jest juz u lekarza:tak:
Monik tez jest chora-biedactwo trzymam kciukasy żeby wrocila szybciutko do zdróweczka:tak:Bo już tęsknie!!!
Dorotko wszyscy czekamy na Ciebie i Twoją fasolke! Wracajcie szybciutko. Zdroweczka życze

Witajcie kobietki :-) zycze Wam dobrego tygodnia :tak:

madzia81 GRATULUJE FASOLKI:-D TRZYMAJ SIE CIEPLO I UWAZAJCIE NA SIEBIE

dorota123456789 trzymam za Ciebiekciuki, na pewno wszystko bedzie w porzadku.wracaj szybko do domku.sciskam:tak:

77Ewcia witaj na forum :-) ja tez mieszkalam wczesniej we Wroclawiu:tak:.

Loreta to,ze zrobilas badania nie znaczy ,ze jestes panikara:-) poprostu chcesz wiedziec jak dziala Twoj organizm i czy wszystko jest ok :tak:My tez zanim zaczelismy staranka przebadalismy sie ..lepiej dmuchac na zimne niz potem wyc do ksiezyca...;-) Moj A. tez robil badanie nasienia i uznal to za najnormalniejsze badanie swiata...jakby robil badanie krwi. My przeciez badamy sie wzdluz i wszerz...rozkladamy nogi przed tyloma lekarzami...wiec nie sadze,aby badanie nasienia bylo czyms bardziej krepujacym :baffled::confused:

adiva moje zyly sa ok, ale zawsze panicznie sie boje igly zblizajacej sie do mojej reki.....i nigdy nie patrze - chyba bym zemdlala...:-D

Flower witaj:-)

lunia83 trzymam kciuki,zeby tym razem sie udalo :-)

Maniola, gratuluje i zycze Ci spokojnej ciazy:-):tak::-D

Maniolu gratulję :)

Maniola - gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje dla MONIOLI i NIKI ! :-) Zarazajcie nas dziewczynki!

Dziękuję Dziewczyny!!!
Cały czas staram się telepatycznie pzesyłać do Was fluidki

czejsc tu maz doroty dorota lezy w szpitalu bo plamila narazie jest ok wczoraj robili jej usg pecherzyk rosnie ale jeszcze nie bylo serduszka lerzy w szpitalu do puki nie pojawi sie serduszko narazie nie plami trzymajcie za nia kciuki

Trzymamy, trzymamy! Prosze przekazać jej gorące pozdrowienia. Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Maniola i Madzia - serdeczne gratulacje!

Jesteście Kochane.Cały czas pojawiają się dla mnie gratulacje :-D Mam trochę wyrzuty sumienia bo Wy tak tu się dobrze orientujecie w sprawach pozostalych Staraczek a ja nie nadążam :zawstydzona/y: Chyba zacznę czytać to formu z notatnikim w ręku ;-)

Muszę się z Wami podzielić moimi odczuciami. Chodzi o to że mimo że 2 testy pokazały 2 kreseczki i w badaniu krwi na wysokość stężenia beta hcg wyszło że rośnie we mnie Fasolka to ja jakoś silnie tego nie odczuwam :-( Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie dla rozwijającej się Fasolki że np nie wymiotuję albo coś. Jak narazie to najbardziej odczuwam takie jakby ciągnące bóle w okolicach obu jajników. mma nadzieję że to jest normalne i że jest to związane (jak gdzieś wyczytałam) z rozciąganiem więzadeł podtrzymujących macicę. Ponato z opisanych przez Loretę objawów zauważyłam zwiększenie pracy ślinianek i od wczoraj niechęć do wędlin. Nie mam natomiast strasznych nudności, dolegliwości piersi i potrzeby częstego siusiania... Mma nadzieję że to wszystko jest normalne i że Fasolka dobrze się rozwija :tak:

Wprawdzie najbliższej rodzinie już przekazaliśmy tę radosną nowinę, ale zakazałam im przekazywania jej dalej bo chce poczekać do wizyty 14.03 żeby faktycznie usłyszeć od lekarza że wszystko jest OK. już nie mogę się doczekać tego dnia :tak:

Pozdrawiam gorąco wszystkie Staraczki i przesyłam fluidki :-D

Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?

A moje żyły poki co są uratowane...ale zobaczymy na jak długo...lekarz powiedział ze jak sie lepiej poczuje mam sie do niego udać i nic nie jesc itd i z rana przyjsc to do 12 zdaża mi pobrac krew i wieczorem bede miała wyniki...no to nic musze sie kurować...dobrze że to tylko przeziebienie...troszke kicham itd...nie dam sie grypie ! :-D

Cześć Babeczki :-)
U nas ślicznie słoneczko świeci, aż chce się żyć :-)

Moniola, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!
I ciesz się kobitko, że się dobrze czujesz i że nie masz mdłości i takich tam. :-) Napewno wszystko jest ok :tak:

adiva kuruj sie - ja tez sie nie daje przziebieniu:-) a jesli chodzi o Twoje pytanko - to nie wierze

Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?

A moje żyły poki co są uratowane...ale zobaczymy na jak długo...lekarz powiedział ze jak sie lepiej poczuje mam sie do niego udać i nic nie jesc itd i z rana przyjsc to do 12 zdaża mi pobrac krew i wieczorem bede miała wyniki...no to nic musze sie kurować...dobrze że to tylko przeziebienie...troszke kicham itd...nie dam sie grypie ! :-D

szczerze powiedziawszy to średnio umiarkowanie wierze w takie rzeczy;-)
Kochana, nie daj sie grypie!

reklama
Nie no ja sie tak was pytam o te bio bo koleżanka mi sie tu wahadelkiem bawi i wyszło jej że w marcu zaciąże i że urodze syna :-D faaaaajna ta wróżba :-)

A moj biedny maż zaczał mnie szerokim łukiem omijać bo boi sie że dorwe go w najdziwniejszym miejscu....no wiecie co żeby sie baba musiała o takie rzeczy upominac :-D :-D :-D biedaczyna moj kochany :-) dziś dam mu spokoj.....ale tylko dziś:cool2:

Zaraz na miasto z kolezankami jade...trzeba korzystac ze słoneczka...buziam mocno i do poczytania wieczorkiem :-)

Do góry