reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dla zainteresowanych objawami wczesnej ciąży, oto co znalazłam:....

.... Bywa również tak, iż pomimo braku ciąży kobieta odczuwa powyższe dolegliwości. Najczęściej wywołane są one czynnikiem psychicznym w sytuacjach ogromnej chęci posiadania potomstwa ....

Doswiadczylam tego na wlasnej skorze, objawy byly, a jakze, a ciazy nie bylo :no:.
Teraz staram sie nie nakrecac, ale nie nakrecaj sie tu czlowieku ....

Trzymajcie sie kobietki, objawow ciazowych zycze polaczonych z pieknymi dwoma kreseczkami :tak::tak:

reklama
Dorotka zycze Ci zebys wkotce zobaczyla piekne i zdrowe male serduszko. Trzymaj sie i wracaj na forum, czekamy!
Kasia masz takie dolegliwosci, ze wiesz, na dwoje babka wrozyla :-). To tak jak u mnie. A pryszczami sie nie przejmuj, to tez moze byc sprawka fasolki.

Loreta dzieki za ten artykul. Tam jest napisane, ze moje bole jak na @ moga zwiastowac fasolke. Oby! Zawsze mam bole przed @, ale dwa trzy dni przed a nie tydzien. Poczekamy zobaczymy:-).

Maggie to ja tez dolaczam do Klubu Milosniczek Krakowa. Twojego stazu jednak nie pobije, spedzilam tam fantastyczne 7 lat! I baaardzo tesknie za tym miastem.

Ewcia powodzenia na badaniach. Wszystko bedzie dobrze. A wlasciwie to kiedy Ty testujesz? Moze badanka nie beda juz potrzebne. Przynajmniej te:-).

A skoro o wiesiolku mowa, to tez sie tutaj rozgladalam i moza go kupic bez problemu zarowno tego zwyklego jak i tego z tranem. I jakby co, kupie ten z tranem skoro tak polecacie.

oj ja wlasnie sie zastanawiam czy nie isc na ostry dyzur,boli mnie w dole brzucha z lewej strony,jest mi strasznie nie dobrze,boli glowa do tego mnie trzesie ,a temp.36.4 i chce mi sie spac .nie wiem co robic.

Migotko, zostały mi jeszcze hormony do zrobienia w 21-szym dc. A testowanko 13.03. Gdyby przyszła @, będę miała komplet badań dla doktorka ...

Betiinko, temp nie wskazuje na stan zapalny, może to jakaś niestrawność???

majeczko gratuluje i 3mam kciuki,ja byłam u gina i jak na razie musze poczekac i pokazac sie za 2tyg bo jeszcze serduszka nie widac.Bardzo sie ciesze wiesz?pamietam jeszcze nie tak dawno pisałysmy o swoich odczuciach i rozzaleniach kiedy pojawiała sie tylko jedna kreseczka,super,super,3maj sie ciepło,bede zaglądac i czekac na wiesci;-)
Oczywiscie za Was dziewczynki równiez 3mam kciuki abyscie szybko dołaczyły.

Ewcia w takim razie trzymam kciuki zeby bylo ok. Koniecznie daj znac co Ci tam wyszlo.

Betiinka, jak sie czujesz? Dziwny ten spadek temperatury, dopiero co pisalas, ze masz powyzej 37:shocked2:.

No nie poszlam do lekarza,jakos mi sie lepiej zrobilo.A temp.36.4 to temp. pod pacha tamta z innego miejsca:sorry2: mierzona rano.

Loretko, w 3dc robiłam LH, FSH i estradiol, w 12 - jeszcze raz estradiol, a teraz na 21-szy dc zostały progesteron, prolaktyna, testosteron no i TSH

reklama
Dziwne, że prolaktynę robisz dopiero teraz, mi zawsze gin mówił, że prolaktynę w 3dc, a mozna powtórzyć w 10dc. Ja jutro mam 3dc i robię badanka FSH i estradiol i już się boję wyników, będę czekała na nie jak na wyrok, bo mi 2 miesiące temu FSH wyszło 14.2, a miesiąc temu 16.2, a norma jest do 10.

Do góry