mama pati
Przyjaciółki 2008
Nenus jak usłyszę to od lekarza to i sobie namaluje Na razie wolę poczekać...
Majeczko, a kiedy Ty się do ginka wybierasz? A może podawałaś juz datę, tylko ja sierota przegapiłam, lub nie doczytałam? Trzymam kciuki A potem dostaw sobie te kreseczki, bo coś widze, że "szewc bez butów chodzi":-)
Jeju dziewczyny ale produkujecie, zniknęłam tylko na chwilę i odczytać się nie mogę, aż boje się mysleć co będzie w poniedziałek jak wrócę do pracy i będę tu dopiero po 16:00, a ja na zakupkach byłam i kupiłam sobie śliczniutką torebkę i trochę nowej fajowej bielizny.
No to gratuluje udanych zakupków, Loretko! A ta bielizna to z gatunku takich, coby Mężusia uwodzić?;-)
mama pati nie martw sie ..to tylko autko Kochana!! My kupilismy nasze nowe w salonie w pazdzierniku 07 a w listopadzie (13.11) nam autobus wchechał w D...e:-(na szczescie oc i ac mamyniekiedy tak jest pech poprostu!!
Kasiu, no ja wiem, że to tylko autko... Tyle że problem w tym, że nie nasze. Az mi się smutno robi, jak Tata to obejrzy :-(. Marzył o tym modelu od lat, dba o niego, a tu błotnik odarty...
Juuupi! Mamy piateczek! Ale sie jutro wyspie... i pojutrze tez :-).
Alez mnie wkurzaja w pracy. Najchetniej bym ja zmienila ale ze wzgledu na oczekiwana fasolke odkladam to z miesiaca na miesiac, bo wiem ze bede sie stresowac nowa praca. Ale w sumie teraz tez sie wkurzam wiec na jedno wychodzi:-). Musze podjac w koncu jakas meska decyzje. Troche mnie brzuch boli i juz sama nie wiem czy ze stresu czy na @ czy na co. Ble.
Loreta czy Ty pracujesz w branzy turystycznej:-)? Jestes babeczka full service!
Migotka - Wytrzymaj moze jeszcze troszkę w tej pracy, mam nadzieje, ze juz w tym cyklu sie udało, że ten ból brzusia o tym swiadczy. A w nowej pracy nigdy nie wiadomo jaką się umowę dostanie i jak to potem będzie z L4, z macierzynskim, wychowawczym, etc.
A co do Loretki, to ja bym powiedziała, ze branza medyczna. Zreszta Ona jest specjalistka obcykana w kazdej dziedzinie.