reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Nenus jak usłyszę to od lekarza to i sobie namaluje:tak: Na razie wolę poczekać...

Majeczko, a kiedy Ty się do ginka wybierasz? A może podawałaś juz datę, tylko ja sierota przegapiłam, lub nie doczytałam? Trzymam kciuki :-D:tak: A potem dostaw sobie te kreseczki, bo coś widze, że "szewc bez butów chodzi":-)

Jeju dziewczyny ale produkujecie, zniknęłam tylko na chwilę i odczytać się nie mogę, aż boje się mysleć co będzie w poniedziałek jak wrócę do pracy i będę tu dopiero po 16:00, a ja na zakupkach byłam i kupiłam sobie śliczniutką torebkę i trochę nowej fajowej bielizny.

No to gratuluje udanych zakupków, Loretko! A ta bielizna to z gatunku takich, coby Mężusia uwodzić?:-D;-)

mama pati nie martw sie ..to tylko autko Kochana!! My kupilismy nasze nowe w salonie w pazdzierniku 07 a w listopadzie (13.11) nam autobus wchechał w D...e:-(na szczescie oc i ac mamy:tak:niekiedy tak jest pech poprostu!!

Kasiu, no ja wiem, że to tylko autko... Tyle że problem w tym, że nie nasze. Az mi się smutno robi, jak Tata to obejrzy :-(. Marzył o tym modelu od lat, dba o niego, a tu błotnik odarty...

Juuupi! Mamy piateczek! Ale sie jutro wyspie... i pojutrze tez :-).
Alez mnie wkurzaja w pracy:wściekła/y:. Najchetniej bym ja zmienila ale ze wzgledu na oczekiwana fasolke odkladam to z miesiaca na miesiac, bo wiem ze bede sie stresowac nowa praca. Ale w sumie teraz tez sie wkurzam wiec na jedno wychodzi:-). Musze podjac w koncu jakas meska decyzje. Troche mnie brzuch boli i juz sama nie wiem czy ze stresu czy na @ czy na co. Ble.

Loreta czy Ty pracujesz w branzy turystycznej:-)? Jestes babeczka full service!

Migotka - Wytrzymaj moze jeszcze troszkę w tej pracy, mam nadzieje, ze juz w tym cyklu sie udało, że ten ból brzusia o tym swiadczy. A w nowej pracy nigdy nie wiadomo jaką się umowę dostanie i jak to potem będzie z L4, z macierzynskim, wychowawczym, etc.
A co do Loretki, to ja bym powiedziała, ze branza medyczna:tak::-D. Zreszta Ona jest specjalistka obcykana w kazdej dziedzinie. :-D

reklama
Loreta czy Ty pracujesz w branzy turystycznej:-)? Jestes babeczka full service!
hehe, nie w turystycznej, tylko informatyka pomieszana z geodezją, ale uwielbiam sie włóczyć
Majeczko, a kiedy Ty się do ginka wybierasz? A może podawałaś juz datę, tylko ja sierota przegapiłam, lub nie doczytałam? Trzymam kciuki :-D:tak: A potem dostaw sobie te kreseczki, bo coś widze, że "szewc bez butów chodzi":-)

No to gratuluje udanych zakupków, Loretko! A ta bielizna to z gatunku takich, coby Mężusia uwodzić?:-D;-)

A co do Loretki, to ja bym powiedziała, ze branza medyczna:tak::-D. Zreszta Ona jest specjalistka obcykana w kazdej dziedzinie. :-D
Majeczka wybiera się do ginka we wtorek
Co do bielizny to noooooo własnie z tych hihi,

A na ostatnie zdanie odpowiem - co jest do wszystkiego to jest do niczego

a mi sie własnie @ skonczyła :-D :cool2::evil::rofl::tak:....niach niach ;-)

zaraz wyjde na jakąs nimfomanke :-)....jakos sie ogolnie sprawa dzieci ciązy i fasolke ostatnio nie zajmuje...oczywiscie staranka beda ale tak jakos nie mam czasu na rozmyslania na ten temat...a tu świeta nadchodza i w ogole...prezenty zakupy sprzatanie mycie okien..................................studia :baffled: i tak jakos czas leci...

Aha małe ostrzezenie laski....od dzis w nocy do poniedziałku bedzie wiał bardzo silny wiatr i bedzie zimno...za sprawa orkanu ktory bedzie przechodził przez Europe...wiec nie wyłazic z domu jak nie bedzie potrzeby...aha i ma spaść śnieg znowu :-D ostatnie tchnienia zimy

No to ide sie uczyc bo co mam innego robic...Miłego wieczorku i do jutra :*

adiva w takim razie to my wszystkie nimfomanki hehe;-)
Niedawno było Boze Nar a tu juz Wielkanoc:tak:szybciutko leci ojj szybciutko..
O wichurze tez slyszalam..:-(
Loreta no no no sexi bielizna to mezus bedzie zachwycony:-):-)
*Alicja* nioo taki los .. A ja mam termin @ dopiero za 9 dni .. a juz mnie tak boli wwwrrrr wredota niech idzie sobie na 9 miesiecy odpocząć;-)
Dorotko trzymaj mocno :-) Odpoczywaj kochana duzo jedz duzo owockow i zdrowo sie odzywiaj!Dobrej nocy !!
A jeśli chodzi o chodzenie spac wczesnie to ja tez lubie, w tygodniu chodze ok 21 a w weekendy raczej ok 23;-)
Ale wiecie co od tygodnia mam jakies dziwne problemy ze spaniem w takim sensie ze budze sie praktycznie co godzine - dwie i sprawdzam ktora godzina w komorce ehh a potem wstac nie moge
i nie stresuje sie naprawde..chyba ze to tak wewnetrznie!
Na szczescie mamy weekendzik wiec ide pod prysznic i zmykam do lozeczka :tak:a jutro przytulanki z mezusiem:zawstydzona/y:... juz kupil winko a ja cos pysznego przygotuje!
Chociaz raz odkad jestesmy malzenstwem spedzimy razem weekendzik:-):-):-)
Ale sie rozpisalam ... To dobranoc Dziewczynki !! Starajcie sie starajcie !!

Migotka - Wytrzymaj moze jeszcze troszkę w tej pracy, mam nadzieje, ze juz w tym cyklu sie udało, że ten ból brzusia o tym swiadczy. A w nowej pracy nigdy nie wiadomo jaką się umowę dostanie i jak to potem będzie z L4, z macierzynskim, wychowawczym, etc.

No, z nowa praca to nigdy nic nie wiadomo. Tu gdzie pracuje jednak dobrze mnie znaja (bo to juz trzy latka) i szef mimo ze wrednawy to wiele razy szedl mi na reke i nawet placil za jakies jednodniowe nieobecnosci. Poza tym mam umowe na stale, niemniej jednak gdyby mi sie zdarzyla zmiana pracodawcy i jednoczesnie fasolka to tutaj (w Anglii) prawo mnie baaardzo ladnie chroni. A poniewaz wieczorek mi milutko mija,zapominam juz o pracy a od poniedzialku wrzucam na luz:-)!

Adiva, @ poszla precz, oj to sie bedzie dzialo! Tez bym tak chciala nie myslec o starankach, ale doopka, zawsze sobie w pore przypomne!:-D:-D

Dorota jestes genialna:-D:-D:-D! Ciaza Ci sluzy, zrobilas sie wspanialomyslna:-)!Pewnie, ze facet moze mniec gorszy dzien oby tylko nie za czesto!:-p:cool2::laugh2::rofl:
Moze mu sie humorki ciazowe udzielaja?

Kasia, wspolczuje z tym budzeniem sie w nocy. Ja jak mnie cos wybudzi ze slodkiego snu jestem nieobliczalna. Moj nowy skosnooki sasiad juz cos o tym wie:-). Zycze spokojnej nocki!

Milego wieczorku dziewczyny!

Witam 77Ewcia.
Mój palec juz lepiej, choć jeszcze nie stawiam całej stopy na podłożu, a że latam po zakupy to i kostka mnie boli. Połamaniec jestem :-p.
Mam te testy wykrywające kiedy ewoluuję i nadal nie wiem kiedy. Śluz też nie odzywa się do mnie w tej sprawie zbyt jasno, a temperaturki nie mierzyłam. No nic, jakaś nierozwojowa jestem :-p.
Ostatnie staranka zpowodowały bóle mięśni brzucha u nas obojga od śmiania się - on połamany, ja obolała, Janek wybudzający się, rodzice łażacy po nocy do wc - nie dało się zachować powagi, zwłaszcza jak wyobraziliśmy sobie jak to wygląda z boku. :-D:-p:rofl::rolleyes:
Ząb świnia zaczyna mnie pobolewać :-(, niech poczeka jeszcze tydzień, teraz nie mam czasu!

Witam, wpadłam wyciągnąć do Was łapkę na przywitanie i już zmykam, bo @ daje mi dzisiaj w kość, a raczej w brzuch. Boliiiiiiiiiiiiii

reklama
No to ja też sie przywitam :-) Słońce nieśmiało wyglada zza chmur ale ogolnie dzien dzis u nas straaaaasznie leniwy...wszyscy jacys zakreceni chodza....

Loretko przytulam cieplutko i trzymam kciuki żeby przestało boleć i żeby @ poszła w cholere na najblizsze 9 miesiecy ;-) :-)

Załozyłam sobie konto na 28 i staram sie jakos prowadzić moj pierwszy wykres :-) zobaczymy ile mi z tego wyjdzie...

Miłej soboty dziewczyny :-D

Do góry