don_pedro
Fan(ka)
a ja juz tesknie za wami wszystkimi :-( mimo ze jeszcze dzis troszeczke z wami po klikam
klikaj klikaj:-)a jak sobie wyobraze ile bedziesz miala nadrabiania po tych kilku dniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja juz tesknie za wami wszystkimi :-( mimo ze jeszcze dzis troszeczke z wami po klikam
Gosiu 80 nie piszę na tym wątku, ale znamy się z innego. Życzę Ci wszystkiego dobrego i jestem dobrej myśli.:-);-);-)
Nenius a co u Ciebie, wirus Was juz zostawił w spokoju?
nenius, kochana przykro mi, że Darusieńka tak to przechodzi. Uważaj tylko aby twoje słonko się nie odwodniło, duuuużo picia wciskaj w nią. I ucałuj malutka od cioci z BB i zycz szybkiego powrotu do zdrowia.
Jeśli chodzi o przeziębienie to ja wciąż walczę z katarem i przyznam szczerze że trochę już się niepokoję bo @ miałam dostać wczoraj lub dziasiaj a narazie echo.... Miałam czekać z testem do piątku ale chyba go dziś kupię i jutro zrobię bo nie wytrzymam tej niepewności a jakbym juz dostała @ to wziełabym bez lęku jakieś leki na to przeziębienie a jeśli wyjdzie test pozytywny to zaraz będę dzwonić do mojego lekarza. Wystraszyłam się tego że przez infekcję mogłabym stacić potencjalną fasolkę :-( A jak jest katar bez gorączki to też jest to groźne?
Trochę mi dzisiaj niedobrze i nie wiem czy to nerwy czy też coś innego....
Orientujecie się czy test można też zrobić w ciągu dnia czy tylko rano po przebudzeniu?