reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dorotka! Widze, ze dzialasz od rana :-D. Ciesz sie kobieto porannymi sensacjami... Tez bym tak chciala. Fajnie, ze mnie zachecilas do powrotu na watek, bo nie bylo mnie pare dni a tu 40 stron do nadrobienia:szok:. Ale na usprawiedliwienie napisze, ze jestem na urlopiku w Polsce i z komputera korzystam dorywczo i goscinnie. Ale podczytalam i warto bylo oj warto.

MONIK :-) MAJECZKA :-) PPATQA :-) FIDUCZA:-) GRATULACJE!!!!!!!

Moze faktycznie udalo mi sie zapedzic jakies bocianki z fasolkami do Was!!!!
Dzis wracam do domu, to znowu przeprowadze akcje zapedzania ptactwa wedrownego dla pozostalych staraczek i moze jednego dla siebie ... ;-)
Testowalam znowu we czwartek bo sie @ spozniala, ale nic z tego :no: , no i brzydula przyszla w piatek ... Bylo mi troche smutno, ale jak to ktoras z Was madrze napisala, ze skoro jest @ to za KILKANASCIE DNI BEDZIE OWULKA :-D.
i nowe staranka. moze tym razem OWOCNE czego wszystkim staraczkom zycze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

Stokrotka, Karolamarcin, Alicja witajcie !

Pa dziewczynki! Milej niedzieli!!!!

reklama
Witam....ale dziś pięknie słonko świeci....mmmm i ptaszki śpiewają...siedze w domu w idealnej ciszy żeby ich posłuchac...mężuś i tak w pracy do 14 wiec mam troszke czasu dla siebie....

A wredoty dalej/jeszcze (niepotrzebne skreslic) nie ma....gdyby ktos pytał :-)

Dobra musze sobie zrobić porannej kawusi :-)

Miłego Dzionka

Witam Kochane!!!!!!!!!!!!!! wczoraj przeczytalam te wspaniale nowiny mamy trzy nowe zafasolkowane OGROMNE GRATULACJE MONIK75 MAJECZKO I ADIVA jestem szczesliwa razem z Wami ,lecz nie bylam w stanie napisac tego wczoraj poniewaz serce i dusza mnie bolaly ,i mialam zal do samej siebie ze nie jestem w stanie i nie zasluguje na dziecko.ta wredna @ przyszla i "smiala "sie ze mnie ,ze niepotrzebnie sie ludzilam.Tak jak napisala Loreta tez nie jestem dobrym czlowiekiem bo poczulam uklucie zazdrosci w serduchu jak przeczytalam wczorajsze wspaniale nowiny od Dziewczyn,lecz nie pomyslcie ze to bylo zawistne .NIE. to byl bardziej zal ,bezradnosc,i ciagle pytania kolatajace po mojej glowie dlaczego ja nie moge tego doswiadczyc.Ale sie rozpisalam .Dziewczyny jestescie wspanialymi kobietami ,dziekuje Wam ze mnie przyjalyscie tak serdecznie i cieplo do waszego grona,ale chyba pora zeby sie z Wami pozegnac,nie mam juz sily na walke ,wszystko sobie przemyslalam i tak bedzie lepiej.Zycze Wam wszystkim i Kazdej z osobna zafasolkowania w 2008 i spokojych 9 miesiecy.Zaslugujecie na to .Bede Was sledzic i trzymac za Was kcuki.Dziekuje Wam za wszysko jeszcze raz z calego serca .Nie mam sily narazie na walke,lecz nadzieja zawsze pozostaje w glebi serca ,ze kiedys ta mala kruszynka zawita do moim serduszkiem.Wieze
ze BOG jest ze mna .Buziaczki Dziewczyny ,sciskam serdecznie.Koncze juz bo cala klawiature zamocze od lez ktore kapia same ,to sa lzy zalu do samej siebie .chyba?

sekundke....edzka-it a ty gdzie sie wybierasz.....co to za pożegnania...no chyba nie myślisz że tak O cie puścimy...co sie dzieje myszka nie zostawiaj nas...przeciez to nie o to chodzi żeby od razu sobie iść jak jest trudniej...tu chodzi o to że jak jest trudno to możesz na nas liczyć a nie odwracac sie do nas plecami.....:-(

A tak btw to ja nie robiłam testu ciążowego tylko owulacyjny i żadnego potwierdzenia apropos ciaży nie mam

Adiva dziekuje ,bardzo mi zle i smutno i nie zegnam sie z Wami bo mi jest zle tuutaj ,wrecz przeciwnie czuje sie jak w domu.Poprostu narazie tak bedzie chyba lepiej dla mnie.A moze jeszcze lepiej jak bym sobie znalazla w necie jakies forum dla bezplodnych ,a nie ja tutaj wam zasmiecam,tak radosne miejsce gdzie tyle co rozpoczynacie staranka,i jestescie pelne wiary ,ja dopiero doszlam do wniosku ze moje "starania nie starania "to ponad 3 lata bo od tego czasu sie niezabezpieczamy przed ewentualna ciaza.Bylismy zdania jeszcze przed slubem ze jak sie przydazy wczesniej to bedziemy rownie szczesliwi .A to bylo juz tak dawno temu,ze stracilam rachube ,musze przestac sie oszukiwac i ludzic ze teraz,niebawem nam sie uda.Trzeba zaczac szukac jakiejs kliniki bezplodnosci.Buziam i sciskam Was serdecznie.

Nie wiem co mam ci napisać...z jednej strony chciałabym żebys została ale z drugiej...jest ci tu źle wiec nic na siłe...pozostaje mi trzymac kciuki.....skoro tak czujesz to tak zrób...nie no na serio nie wiem co napisac... :-( :-( :-( przykro mi

Adiva dziekuje ,bardzo mi zle i smutno i nie zegnam sie z Wami bo mi jest zle tuutaj ,wrecz przeciwnie czuje sie jak w domu.Poprostu narazie tak bedzie chyba lepiej dla mnie.A moze jeszcze lepiej jak bym sobie znalazla w necie jakies forum dla bezplodnych ,a nie ja tutaj wam zasmiecam,tak radosne miejsce gdzie tyle co rozpoczynacie staranka,i jestescie pelne wiary ,ja dopiero doszlam do wniosku ze moje "starania nie starania "to ponad 3 lata bo od tego czasu sie niezabezpieczamy przed ewentualna ciaza.Bylismy zdania jeszcze przed slubem ze jak sie przydazy wczesniej to bedziemy rownie szczesliwi .A to bylo juz tak dawno temu,ze stracilam rachube ,musze przestac sie oszukiwac i ludzic ze teraz,niebawem nam sie uda.Trzeba zaczac szukac jakiejs kliniki bezplodnosci.Buziam i sciskam Was serdecznie.

wiem ze Ci zle ale jak nie musisz to od nas nie odchodz :no: badz z nami
my cie chetnie wysluchamy i bedziemy wspierac z nami lepiej to wszystko
przezyjesz :tak:

A mnie dziewczynki od samego rana strasznie glowa boli i leze i leze ale juz nie moge
nie wiem co mam ze soba zrobic :-( le najlepsze to to ze znowu rozmawialam
z panem KIBELKIEM hi i to nie jeden raz hi hi ide sie polozyc :-)
Adiva jakies objawy na @ czy nic :-)

reklama
Witajcie
edzka rozumiem Cię, też mam dzisiaj płaczliwy dzień
adiva, ale nas trzymasz w niepewności, zrobiłabyś ten test ciążowy w końcu, to niehumanitarne, że nam każesz tak czekać.
Majeczko i Monik, nie wytrzymałam wczoraj i wysłałam sms do Nenius i Gusi z tą cudowną wiadomością - macie od nich Gratulacje
Dorotko - po 16 tc mdłości i wymioty się skończą, pilnuj tylko żebyś dużo piła bo możesz sie odwodnić. Miałam to samo. Dla tych, które nie znają tego uczucia mogę porównać takie objawy do zatrucia pokarmowego lub kaca (dokładnie) - tylko nie trwają 1 dzień tak jak zatrucie lub kac tylko dobre 2 miesiące, można mieć naprawdę dosyć. Dorotko, dobrze Cię rozumiem

Do góry