Maggie2412
Fanka BB :)
Dorotka! Widze, ze dzialasz od rana . Ciesz sie kobieto porannymi sensacjami... Tez bym tak chciala. Fajnie, ze mnie zachecilas do powrotu na watek, bo nie bylo mnie pare dni a tu 40 stron do nadrobienia. Ale na usprawiedliwienie napisze, ze jestem na urlopiku w Polsce i z komputera korzystam dorywczo i goscinnie. Ale podczytalam i warto bylo oj warto.
MONIK :-) MAJECZKA :-) PPATQA :-) FIDUCZA:-) GRATULACJE!!!!!!!
Moze faktycznie udalo mi sie zapedzic jakies bocianki z fasolkami do Was!!!!
Dzis wracam do domu, to znowu przeprowadze akcje zapedzania ptactwa wedrownego dla pozostalych staraczek i moze jednego dla siebie ... ;-)
Testowalam znowu we czwartek bo sie @ spozniala, ale nic z tego , no i brzydula przyszla w piatek ... Bylo mi troche smutno, ale jak to ktoras z Was madrze napisala, ze skoro jest @ to za KILKANASCIE DNI BEDZIE OWULKA .
i nowe staranka. moze tym razem OWOCNE czego wszystkim staraczkom zycze .
Stokrotka, Karolamarcin, Alicja witajcie !
Pa dziewczynki! Milej niedzieli!!!!
MONIK :-) MAJECZKA :-) PPATQA :-) FIDUCZA:-) GRATULACJE!!!!!!!
Moze faktycznie udalo mi sie zapedzic jakies bocianki z fasolkami do Was!!!!
Dzis wracam do domu, to znowu przeprowadze akcje zapedzania ptactwa wedrownego dla pozostalych staraczek i moze jednego dla siebie ... ;-)
Testowalam znowu we czwartek bo sie @ spozniala, ale nic z tego , no i brzydula przyszla w piatek ... Bylo mi troche smutno, ale jak to ktoras z Was madrze napisala, ze skoro jest @ to za KILKANASCIE DNI BEDZIE OWULKA .
i nowe staranka. moze tym razem OWOCNE czego wszystkim staraczkom zycze .
Stokrotka, Karolamarcin, Alicja witajcie !
Pa dziewczynki! Milej niedzieli!!!!