reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

witajcie moje kochane staraczki te stare i te nowe po molutku nadrabiam zaległosci z wczoraj i juz gratuluje zafasolkowanym :-) z całego serca.
nanuis dbaj o siebie i zalatw cała spraw a zobaczysz ze w swoim czasie fasolki bedzie moz tym razem sliczny synek z tak pieknym usniechem jaki macie razem z darusią.
a teraz swieze wiadomosci o mnie z fasolka wszystko ok bo tyle co wróciłam od endokrynologa mam badania do zrobienia ogólme moczy morfologie i hcg-b, 27/02 niestety laduje w szpitalu w katowicach dla dobra fasolki bede twarda i wytrzymam chocby 9 miesiecy ale mam nadzieje ze az tak długo to nie beda mnie trzymac :-) przed pujsciem do szpitala jestem umówiona na usg prywatne wiec jak dostane fotke to sie zaraz pochale :-) o mój boze ale sie rozpisałam

gusieńko a dlaczego lądujesz w szpitalu, cos jest nie tak??

reklama
nenius,mama patimonik75 dzięki
nenius mam nadzieje że bedzie OK, no niestety taka jest ta służba zdrowia, i tego niestety się nie przesoczy
Pytanko jakie jest to pierwsze usg i jakie badanka mnie czekają??

Gusiu mam nadzieję że Cię szybciutko wypiszą ze szpitala i wrócisz tu do nas :-)
Wanilia sky no pierwszy wyjazd dziecka jest zawsze bardzo stresujący dla mamy. Ale nie martw się. Zobaczysz jak szybko czas minie i ile będzie radości po powrocie synka :-)
Ppatqa to pierwsze badanie USG zazwyczaj jest dopochwowe.

Ppatqa - Gratulejszens :-D :-D Kolejna nam zafasolkowała....Duzo zdrówka życze dla Ciebie i fasolinki :-) albo fasolka ;-)

Co wy mi wszystkie laseczki tak przewidujecie że ja tego @ jednak nie dostane co?? Wiecie cos czego ja nie wiem .. ;-) A ja sobie dziś test kupiłam...którego nie mam zamiaru robić oczywiscie...ale stwierdziłam ze skoro jestem w aptece bo mi sie folik skonczył to czemu nie kupić...na pewno sie przyda :-) A kobitka za kasa jeszcze mi powodzenia życzyła :-D

No i co ciekawego objawy na @ znikneły zupełnie...ani mnie juz jajniki nie bolą ani piersi...w sumie to nie wiem co sie dzieje...może dostane wczesniej....ciekawe jaki plan mi Bóg wymyślił...:-)

a ja własnie pakuję ciuszki mojego starszego synka, jutro wyjeżdża ze szkoła do szklarskiej poręby na trzy dni, to pierwszy jego wyjazd na tak długo i to bez rodziców:szok::szok:
Ale mam stracha, ale przy nim nie pokazuję swoich obaw. Mój T. smieje się, że ja to bym do 30 lat najchętniej trzymała go przy sobie. Ale co ja mam poradzić, że taka juz jestem. jutro na pewno łzy się poleją jak będzie odjeżdżał, ale kacper już tego nie będzie widział.

rozumiem Cię, to na pewno musi być trudne. Ale będzie dobrze, Kacper sobie poradzi :tak:

reklama
Gusiu mam nadzieję że Cię szybciutko wypiszą ze szpitala i wrócisz tu do nas :-)
Wanilia sky no pierwszy wyjazd dziecka jest zawsze bardzo stresujący dla mamy. Ale nie martw się. Zobaczysz jak szybko czas minie i ile będzie radości po powrocie synka :-)
Ppatqa to pierwsze badanie USG zazwyczaj jest dopochwowe.
zobaczymy kiedy mnie wypuszcza ale, wrócic to napewno wróce gdzie ja bym znalazła takie wspaniałe dziewczyny jak tu

Do góry