reklama
Moniola
Początkująca w BB
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry test sprawdzający? Bo podejrzewam że jak pójdę do apteki to rodzajów będzie mnóstwo. Proszę o podanie tych rodzajów które pokazują 2 kreseczki ;-):-).
Szczęśliwym Przyszłym Mamom serdecznie gratuluję!!!
nenius
Przyjaciółki 2008
Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry test sprawdzający? Bo podejrzewam że jak pójdę do apteki to rodzajów będzie mnóstwo. Proszę o podanie tych rodzajów które pokazują 2 kreseczki ;-):-).
QUICK VUE (taki z dzidziusiem) - co do II to mi pokazał i to jeszcze przed terminem @
electra
Przyjaciolki 2008
Witajcie dzisiaj :-)
smug, milo Cie przyjac do naszego grona :-)
adiva Ty to jestes cool'owa kobieta ;-)
Kaka,wytrzymaj...na pewno warto :-) a my Ci w tym wytrzymaywaniu chetnie pomozemy
justyna, czekamy wiec na nastepna owulacje nowy cykl-nowa nadzieja
Maggie, ja tez poprosze bocka....
dorotka, GRATULACJE!!!!! wreszcie sie udalo! i z ginkiem wszystko ok, dobrze ,ze poszlas prywatnie...teraz najwazniejsze Wasze zdrowie :-):-)
Dzieki za fluidki, lapie troszke
nenius, co u Ciebie?
smug, milo Cie przyjac do naszego grona :-)
adiva Ty to jestes cool'owa kobieta ;-)
Kaka,wytrzymaj...na pewno warto :-) a my Ci w tym wytrzymaywaniu chetnie pomozemy
justyna, czekamy wiec na nastepna owulacje nowy cykl-nowa nadzieja
Maggie, ja tez poprosze bocka....
dorotka, GRATULACJE!!!!! wreszcie sie udalo! i z ginkiem wszystko ok, dobrze ,ze poszlas prywatnie...teraz najwazniejsze Wasze zdrowie :-):-)
Dzieki za fluidki, lapie troszke
nenius, co u Ciebie?
Witajcie Niunie...
Ale dzis u nas pogoda pada deszcz,szaro, ponuro i ja sie dziwie czemu ja non stop bym spała...Ja jestem lepsza od pogodynki ;-) Obiecali że nas zasypie, że ostatnie tchnienia zimy beda itd...i dupka blada...
Własnie wstałam wiec najpierw obowiazkowo kawusia :-) Moje L poleciało mi rano do sklepu wiec świeże bułeczki mam :-)
A w ogole nie wiem co mam pisać bo jeszcze dobrze na oczy nie widze
Ale dzis u nas pogoda pada deszcz,szaro, ponuro i ja sie dziwie czemu ja non stop bym spała...Ja jestem lepsza od pogodynki ;-) Obiecali że nas zasypie, że ostatnie tchnienia zimy beda itd...i dupka blada...
Własnie wstałam wiec najpierw obowiazkowo kawusia :-) Moje L poleciało mi rano do sklepu wiec świeże bułeczki mam :-)
A w ogole nie wiem co mam pisać bo jeszcze dobrze na oczy nie widze
majeczka02
Fanka BB :)
Witam:-) U mnie brzydka pogoda buuu nie chce mi sie nic dzis robic ...
nenius
Przyjaciółki 2008
nenius, co u Ciebie?
hmm, po staremu ;-)
miałam fajny weekend - w sobotę byliśmy na zakupach (mam nową spódnicę, 4 szt korali, jedne kolczyki), potem na obiadku w pizzerii (hihihi musieliśmy reklamować bo 1 potwornie nam spalili - cóż, za gapowe sie płaci, musieli zrobić drugą ), potem u teściow.
W niedzielę pojechalismy na 3 urodzinki synka brata ciotecznego S. Było bardzo przyjemnie, objadłam się porządnie, Daria się wybawiła Wyszliśmy ok. 21:45 mimo ze Daria spała w dzień jedynie ok. pół godzinki w samochodzie.
A na jutro mam zaplanowany urlop - jadę rano do Warszawy spotkać się z siostrą i pobuszować po sklepach. A na 16:40 do hematologa.
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Witam:-) wszystkie staraczki:-) u mnie pogoda nadal brzydka i nic się nie chce człowiekowi, no oprócz spania;-)
reklama