Przed chwilą naszła mnie szwagierka, która ma rodzić w maju i pokazywała filmik z usg 4D, myślałam że ją pogryzę z zazdrości. A jak pokazywała, że podobny do niej i wogóle najpiękniejszy i najwspanialszy - bo to chłopiec. Cudo po prostu.Jej, ja robię się wredna.
reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Loretko-szczerze? To Ci sie wcale nie dziwie...-jesteś naprawdę dzielna nie wiem,co ja bym zrobila chyba bym polazła w pierzynke i wyła-jestem miękka:-(
Maggie2412
Fanka BB :)
Loretko! Jestes przedzielna z ta szwagierka. Ja bym pogryzla.... Chociaz moze gdyby wiedziala o Twoich klopotach bylaby bardziej taktowna??? No moze niekoniecznie.
Moja szwagierka zaszla w ciaze w pierwszym cyklu staranek... no bo tak im pasowalo... potem po 2 latach... stwierdzili, ze moze strzela braciszka... no i znowu w pierwszym starankowym cyklu ...
Ma dwoch slicznych zdrowych synkow i rzuca, w ramach pocieszania (?) tekstami: Co Ty, w dzieci bedziesz sie wkopywac... . A mi przykro ... nie bede sie klocic, bo ona jest z tych bardziej asertywnych, no i uderza w najczulszy punkt...
I kochaj tu blizniego..
Moja szwagierka zaszla w ciaze w pierwszym cyklu staranek... no bo tak im pasowalo... potem po 2 latach... stwierdzili, ze moze strzela braciszka... no i znowu w pierwszym starankowym cyklu ...
Ma dwoch slicznych zdrowych synkow i rzuca, w ramach pocieszania (?) tekstami: Co Ty, w dzieci bedziesz sie wkopywac... . A mi przykro ... nie bede sie klocic, bo ona jest z tych bardziej asertywnych, no i uderza w najczulszy punkt...
I kochaj tu blizniego..
electra
Przyjaciolki 2008
ehhhh...ciezki ten weekend...ja kupowalam z moja swiadkowa zabawke dla jej dziecka...drugie nosila po sklepie w brzuszku...dookola tylko mamy z ciecmi lub w ciazy...i bylo mi przez chwile smutno:-( ale policzylam do 10 i pohamowalam lezki.... a mialam ochote sie rozplakac na srodku tego sklepu...
electra a myslałam, że tylko ja widzę same brzuchate albo małe dzieci, już mi lepiej bo zaczynałam mysleć, że mi powoli odbija,
Maggie to jeszcze tylko dodam, że szwagierka ze szwagrem wpadli i szybciutko organizowali ślub.
Maggie to jeszcze tylko dodam, że szwagierka ze szwagrem wpadli i szybciutko organizowali ślub.
Ojj dziewczynki rozumiem was doskonale !! Loretko pewnie ze jestes dzielna!!
ja to pewnie bym miala niewesola mine... zreszta nie trzeba mi nawet ogladac zdjec czy 4D zeby łezke uronić...
A teraz zrobiłam teścik owu. i 2 wyrazne kreseczki nawet wiec staranka beda:-):-)mezus sie wlasnie kapie i do dzieła;-);-)
cos z tą moją owu tez pochrzanione ... cykle mialam po 31 równiutko potem byl 38 a ostatni 24... i być tu mądrym;-)
ja to pewnie bym miala niewesola mine... zreszta nie trzeba mi nawet ogladac zdjec czy 4D zeby łezke uronić...
A teraz zrobiłam teścik owu. i 2 wyrazne kreseczki nawet wiec staranka beda:-):-)mezus sie wlasnie kapie i do dzieła;-);-)
cos z tą moją owu tez pochrzanione ... cykle mialam po 31 równiutko potem byl 38 a ostatni 24... i być tu mądrym;-)
reklama