reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

Oj wiem cos o tym wczesniejszym testowanku.Dlatego teraz czekam.I staram sie zajac czyms innym mysli,ale z Wami jest to trudne:-D:-D
Moze w sobote....:sorry2:

reklama
Klaudia, zeby nie bylo za smiesznie wytlumacz mezowi o co cgodzi i po co to , bo inaczej to nie wyglada za fajnie:-Dmoj maz juz sam podaje mi sterte poduszek pod pupe;-)

Wiesz co Klaudia, wydaje mi sie ze przy drugim dziecku nie bede juz tak fisiowac.jak bede miala chociaz jedno to bede spokojniejsza
Mi się też tak wydawało, że przy drugim już mi wcale tak nie będzie zależało, ale guzik prawda. Chcę tak samo, jak za pierwszym razem, tyle tylko, ze ten pierwszy raz to był głównie dla nas, a teraz to głównie dla Maciusia. Strasznie mi zależy na tym, żeby miał rodzeństwo. Ja mam kochaną siostrę i dzięki temu tak jakoś w życiu jest fajniej :tak:

Fajnie tu z wami, ale muszę zmykać do pracy. Do jutra i miłego wieczorka dla wszystkich starających się mamuś :-)

Ja tez chcialaby juz tesowac,ale tym razem chce poczekac.Przezornie nawet testu nie kupilam.
Wytrzymam,wytrzymam,wytrzymam.....

reklama
Muszę Wam powiedzieć, że przez to liczenie każdego dnia czas mi wolniej płynie... Zawsze miałam wrażenie że ucieka mi bardzo szybko, a teraz odliczając dni do owu i dalej do @ ciągnie mi się bardzo :)

Do góry