Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się też tak wydawało, że przy drugim już mi wcale tak nie będzie zależało, ale guzik prawda. Chcę tak samo, jak za pierwszym razem, tyle tylko, ze ten pierwszy raz to był głównie dla nas, a teraz to głównie dla Maciusia. Strasznie mi zależy na tym, żeby miał rodzeństwo. Ja mam kochaną siostrę i dzięki temu tak jakoś w życiu jest fajniejWiesz co Klaudia, wydaje mi sie ze przy drugim dziecku nie bede juz tak fisiowac.jak bede miala chociaz jedno to bede spokojniejsza
Zawsze mozna powiedzieć, że ćwiczę mięśnie brzucha, hihi ;-):-)Klaudia, zeby nie bylo za smiesznie wytlumacz mezowi o co cgodzi i po co to , bo inaczej to nie wyglada za fajniemoj maz juz sam podaje mi sterte poduszek pod pupe;-)