reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Niestety tak w życiu bywa często, że jak nam na czymś nie zalezy za bardzo, to to łatwo przychodzi i na odwrót.Ja biore Falvit M
Własnie sie dowiedzialam,ze moja kolezanka jest w 7 tyg.i wcale sie nie starala
To niesprawiedliwe
To chyba psychika nam płata figla i przez to, że tak bardzo chcemy, to się jakoś blokujemy. My zaczęliśmy się starać w sierpniu, bo bardzo chaiałam urodzić na wiosnę. Maciuś urodził się 1 lipca i stwierdzam, że wiosna lato to najfajnieszy czas na urodzenie dzidziusia. Można całe dnie spędzać za spacerkach, nie trzeba się kisić w domu, no i jakoś tak optymistyczniej świat wtedy wygląda. No ale, jak widać tam na górze mają chyba inne plany wobec mnie, więc pogodziłam się z tym i jak mi przyjdzie urodzić w grudniu, to też będzie OK.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to wygląda na to Agniesia, że będziemy testować w tym samy czasie :-)Hej dziewczyny.Ja wczoraj mialam ow., mezowi udalo sie wyjsc szybciej z pracy wiec ciezko pracowalismy w te noc.jestem strasznie niewyspana, ale mam nadzieje ze bylo wartd tego trzymania nog w gorze to chyba kiedys kregoslup mi peknie
Z tymi nogami, to serio mówisz???
Agniesia25:)
Betiinka, rozumiem cie, wiem ze to niesprawiedliwe.Ja tydzien po stracie ciazy dowiedzialam sie ze moja 17-letnia siostrzeniaca jest w ciazy i strasznie nad tym ubolewala, przeplakalam cala noc ze zycie takie nisprawiedliwe ale wiem ze tak nie mozna bo to glupie.tylko czasami czlowiekowi puszczaja nerwy..
zupelnie na serio.i z poduszkami pod pupa.moze to smieszna ale ja tak strasznie chce....
Wiesz co Klaudia, wydaje mi sie ze przy drugim dziecku nie bede juz tak fisiowac.jak bede miala chociaz jedno to bede spokojniejsza
byloby super, ale w tym cyklu juz sie tak nie napalam.szkoda nerwow...nie wiem czy bede testowac, czy poczekam na @.zawsze gadam ze poczekam, a potem ukradkiem przed mezem robie test.on nie lubi jak testuje bo mowi zawsze ze za wczesnie i szybciej tracimy nadzieje:-(
Klaudia
Lipcóweczka 2005
To wcale nie śmieszne, słyszałam o tym, ale jakoś nie próbowałam. Chyba czas zacząć :-)zupelnie na serio.i z poduszkami pod pupa.moze to smieszna ale ja tak strasznie chce....
reklama
spodziewany termin @ 25.01 wiec odliczanie trwa