reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

reklama
Ja biore Falvit M
Własnie sie dowiedzialam,ze moja kolezanka jest w 7 tyg.i wcale sie nie starala:shocked2:

To niesprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niestety tak w życiu bywa często, że jak nam na czymś nie zalezy za bardzo, to to łatwo przychodzi i na odwrót.

To chyba psychika nam płata figla i przez to, że tak bardzo chcemy, to się jakoś blokujemy. My zaczęliśmy się starać w sierpniu, bo bardzo chaiałam urodzić na wiosnę. Maciuś urodził się 1 lipca i stwierdzam, że wiosna lato to najfajnieszy czas na urodzenie dzidziusia. Można całe dnie spędzać za spacerkach, nie trzeba się kisić w domu, no i jakoś tak optymistyczniej świat wtedy wygląda. No ale, jak widać tam na górze mają chyba inne plany wobec mnie, więc pogodziłam się z tym i jak mi przyjdzie urodzić w grudniu, to też będzie OK.

Hej dziewczyny.Ja wczoraj mialam ow., mezowi udalo sie wyjsc szybciej z pracy wiec ciezko pracowalismy w te noc.jestem strasznie niewyspana, ale mam nadzieje ze bylo warto_Od tego trzymania nog w gorze to chyba kiedys kregoslup mi peknie:-D
No to wygląda na to Agniesia, że będziemy testować w tym samy czasie :-)

Z tymi nogami, to serio mówisz???

Betiinka, rozumiem cie, wiem ze to niesprawiedliwe.Ja tydzien po stracie ciazy dowiedzialam sie ze moja 17-letnia siostrzeniaca jest w ciazy i strasznie nad tym ubolewala, przeplakalam cala noc ze zycie takie nisprawiedliwe ale wiem ze tak nie mozna bo to glupie.tylko czasami czlowiekowi puszczaja nerwy..

Agus to wcale nie jest smieszne trzeba wszystkiego probowac az do skutku moze wczoraj wlasnie by Wasz dzien ale by bylo super

byloby super, ale w tym cyklu juz sie tak nie napalam.szkoda nerwow...nie wiem czy bede testowac, czy poczekam na @.zawsze gadam ze poczekam, a potem ukradkiem przed mezem robie test.on nie lubi jak testuje bo mowi zawsze ze za wczesnie i szybciej tracimy nadzieje:-(

reklama
Do góry