reklama
mama pati
Przyjaciółki 2008
Klaudiu, a jak Ty pracujesz w domku, to kto się wtedy zajmuje synusiem? Potrafi się On juz ładnie sam bawić, podczas gdy Ty coś tam robisz na kompie? Ja chciałabym wrócić do tłumaczeń, lecz na razie Pati jest jeszcze bardzo absorbująca, wciaż mi cos chce pokazać, cos powiedziec, gdzies mnie ciągnie. A babcie daleko
monik75
Mama Mai i Oskarka
Monik 75, to super! W tym samym czasie będziemy starały się pełną parą I mamy szanse, że razem będziemy świetowały zafasolkowanie! (O wspólnym przechodzeniu @ nie wspominam, żeby nie zapeszać)
He he he No oczywiście że będziemy świętować wspólne zafasolkowanie
betiinka
Lipcowe mamy'09
Czesc dziewczyny,
na prawde macie tępo pisania.Chwule mnie nie bylo i juz kilka stron zaleglosci.
U nas tez piekne sloneczko,az chce sie wyjsc z domu.
Ja dzis zalatwialam sprawy,wybieglam rano z domu bez jedzenia i jakos poczulam mdlosci w autobusie,ale to pewnie z glodu
Poza tym temperatura sie utrzymuje do @ 4 dni.
Pozdrawiam
na prawde macie tępo pisania.Chwule mnie nie bylo i juz kilka stron zaleglosci.
U nas tez piekne sloneczko,az chce sie wyjsc z domu.
Ja dzis zalatwialam sprawy,wybieglam rano z domu bez jedzenia i jakos poczulam mdlosci w autobusie,ale to pewnie z glodu
Pozdrawiam
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No właśnie, to by było fajnie. A tu te dwa tygodnie się tak dłużą w nieskończoność. I nawet się winka napić nie można :-)Klaudia ale dzisiaj jeszcze staranka u Was chyba będą ;-) Faktycznie ta druga połowa cykli (poczekalnia ) jest najgorsza. Powinnyśmy od razu wiedzieć czy się udało czy nie ;-)
Ja tłumaczę i uczę angielskiego. Odkąd Maciuś się urodził nie pracuje w szkole, tylko ucze prywatnie i na kursach, więc większą częśc dnia jestem w domu, bo uczniowie do mnie przychodzą :-)A czym sie dokladnie zajmujesz?
Ja mam fajnie, bo zawoże Maciusia do teściowej 3 razy w tygodniu i wtedy pracuję cały dzień od rana do wieczora. W pozostałe dni tylko jak mąż wróci z pracy czyli popołudniu. Maciuś jest juz na tyle duży, że super się sam zabawi, no ale często słyszę "Mamuś pobaw się ze mną." :-)Klaudiu, a jak Ty pracujesz w domku, to kto się wtedy zajmuje synusiem? Potrafi się On juz ładnie sam bawić, podczas gdy Ty coś tam robisz na kompie? Ja chciałabym wrócić do tłumaczeń, lecz na razie Pati jest jeszcze bardzo absorbująca, wciaż mi cos chce pokazać, cos powiedziec, gdzies mnie ciągnie. A babcie daleko
Betinka, a masz zamiar testować, czy czekasz na @?Ja dzis zalatwialam sprawy,wybieglam rano z domu bez jedzenia i jakos poczulam mdlosci w autobusie,ale to pewnie z glodu
Pozdrawiam
mama pati
Przyjaciółki 2008
Anetko, z tym śniadankiem to masz święta rację, ale ja pamiętam że w pierwszym trymestrze ciąży z Pati to właśnie te najzdrowsze rzeczy przez gardło mi nie chciały przejść Miałam nieprzeparta ochote właśnie na różnego rodzaju tłuste, niezdrowe fast-foody
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Tak jest W 100% :-)Czesc Bettinko musisz pamietac o sniadanku bo to bardzo wazne dla nas starajacych sie zeby miec zdrowe fasoleczki zgadzacie sie ze mna?
No właśnie, w końcu któraś musi być pierwsza w tym roku. Ja stawiam na Bettinkę :-) Kurcze juz bym chciała tu zobaczyć jakiś teścik z 2 kreseczkami, cobyśmy się mogły zarazić :-)No mam nadzieję, że przyczyna tych mdłości jest inna, czego z całego serducha Ci życzę! Może za te 4-5 dni będziemy miały pierwszą zaciążoną szczęściarę?
reklama