reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie, wróciłam z pracy i czytam, czytam i końca nie widać
Adiva przepraszam, że wczoraj nie doczekałam na Twojego posta o diecie - padłam jak mucha. Dało by radę, tylko brak tych ziemniaczków mnie przeraża. A dzisiaj jestem po aerobiku i boli mnie wszystko. Ale zabieram sie za siebie, zrowo, mało jedzenia + ruch, tylko tak aby nie zaszkodzić ewentualnemu zafasolkowaniu, więc bez przesady.
Gusia super, teraz mamy 100% pewności ciężaróweczko
Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki
Majeczko, zbieraj Ty się do kupy bo wsiądę zaraz w autko i przyjadę do Ciebie i nakopię Ci gdzie Trzeba. Albo Ci spać nie pozwolę, wczoraj taka wesoła, a dzisiaj co się dzieje.

reklama
nenius ale masz śliczną foteczke córci Darusi !!
Loreta i tak podziwiam za wytrwałość w tym aerobiku !! ja w tamtym roku tak sie zawzielam i schudlam ok 7 kg ale teraz niechce mi sie;-)cały czas myslę o fasolce a jakos o sobie mniej ...
Majeczko przeciez nie mozesz nas tu zostawic bo kto Nam będzie dopisywał i sobie oczywiście II kreseczki !! nie poddawaj się Kochana
Ja sie staram juz 4 cykl i tez jakos niewesoło jest jeszcze 2 cykle i czeka mnie wizyta u gina i tabletki na pobudzenie jajeczkowania .. wolałabym iść już z fasolcią a nie po te tabletki ...
ale wiecie co niby dostałam @ 4 dni temu ale miałam tylko 2 dni takie plamienie nie wiem coo jest bo zawsze miałam normalnie 5-6dni @ może dlatego że za wcześnie do mnie przyszła o 7 dni albo po chorobie sama nie wiem... (test negativ a jakby miało być inaczej)...
Musiałam się wygadać ..zmykam bo ide mężusiowi zrobić kolacyjke bo wrócił z pracki!!

ale wiecie co niby dostałam @ 4 dni temu ale miałam tylko 2 dni takie plamienie nie wiem coo jest bo zawsze miałam normalnie 5-6dni @ może dlatego że za wcześnie do mnie przyszła o 7 dni albo po chorobie sama nie wiem... (test negativ a jakby miało być inaczej)...
Musiałam się wygadać ..zmykam bo ide mężusiowi zrobić kolacyjke bo wrócił z pracki!!
Kasiu, test negativ ale będzie inaczej. Zobaczysz. Dziewczyny zbierajcie się do kupy, jak macie jakieś doły to popatrzcie, że ja mam nikłe szanse na ciążę (zespół przedwczesnego wygasania czynności jajników) i nadal walczę, więc co sie z wami dzieje. Uśmiech proszę i przemy do przodu. Wykopiemy nasze 2 daleko w świat i będa wracać ponad 9 miesięcy

0335.JPG

Witam...:-:)-:)-( zastanawiam się powaznie nad zakończeniem staranek... Znowu dołek... Nie jestem najlepsza w czekaniu i bycia cierpliwą...
Pozdrawiam Was-buziaki

Majunia co to ma znaczyć :wściekła/y:Nie ma tak, to nie koniec staranek tylko początek!!!

Gusia fajniutki liczniczek, mysle ze niedlugo juz taki zagosci u mnie z odliczankiem do narodzin fasoleczki!
Maggie2412 noo jesteśmy jestesmy płodne:tak::tak:juz duzo z nas ma II kreseczki :-) Ty to masz cierpliwosc z tym tescikiem ojjj masz ..
Dorotko poki nie ma @ jest nadzieja !!! wiec trzymam kciuki !!
Majeczko nie załamuj się Kochana, będzie dobrze!!
sama tak pisze ale dzisiaj jestem naprawde zdolowana... pierwszy dzien w pracy a tu wszystko na mnie czeka a nie bylo mnie 3tyg. terminy przekroczone ehhh... a tu jeszcze kolega z dzialu chwalil sie swoja malutka córcią urodzona pod koniec stycznia śliczna .. ale wiecie co myslalam szkoda ze ja jeszcze tyle mam przed sobą...takie jakies dziwne mysli mialam i bylo mi smutno!
teraz juz lepiej bo Wy jestescie i tyle juz naczytalam sie ;-);-)

Kasiu Ty też głowa do góry!!!

nenius ale masz śliczną foteczke córci Darusi !!

dziękuję :-)
a ta @ to jakaś dziwna......może powtórz test albo idź na betkę???

oj tak nenius masz cudowna córke napatrzcsie na nia nie moge :-D

dziękuję :-)

dobranoc dziewczynki do zobaczenia po jutrze bo nie wiem czy uda mi sie dosiasc do kompa chocby na pare mintu jutro ranka a po jutrze popołudniówka ale od czwartku napewno bede i juz wtedy nadrobie wszystkie zaleglosci :-)

reklama
Witajcie! dzisiaj już lepiej u mnie:-)jestem juz w pracy
nenius Loreta dziekuje Wam Kochane!! nenius masz racje dziwna ta @ ale moze przez antybiotyk dzis mam 5dc a mialam tylko 2 dni plamienie tak ze spokojnie moglam uzywac wkladki higien. Moze zrobie test ale w nastepnym cyklu bo zadnych objawow nie mam ... moze 4 cykl bedzie tym numer 1 :tak::tak:
Zycze Wam miłego dnia

Do góry