reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie kochane :-)
Coś dzisiaj humor mam do bani :confused2::baffled: Cykl mi się chyba całkiem rozregulował, tempka dziwna i do niczego nie podobna:-( Ach i znowu przyjdzie mi cierpliwość ćwiczyć.
Anetko a może wzięłabyś sobie parę dni wolnego i wypoczęła w domku. Taki odpoczynek na pewno dobrze by Ci zrobił :tak: Na te skurcze to nospa jest dobra i nie szkodzi fasolce. I dużo leżenia i wypoczywania by się przydało.

Anets zlituj sie ja sie dziwie ze ty na chrobowe nie pojdziesz zwlaszcza ze rok temu wiesz co bylo
zlituj sie i idz do ginka i da ci zwolnienie co jest wazniejsze fasolka czy praca ?
Dziwie Ci sie ze juz dawno na to nie wpadlas wiesz ze w ciazy nie mozesz siedziec duzo przed kompem? .Nie rozumiem ci dlaczego skoro poronilas rok temu a teraz jest fasolka dlaczego nie pojdziesz na chorobowe

Anets zlituj sie ja sie dziwie ze ty na chrobowe nie pojdziesz zwlaszcza ze rok temu wiesz co bylo
zlituj sie i idz do ginka i da ci zwolnienie co jest wazniejsze fasolka czy praca ?
Dziwie Ci sie ze juz dawno na to nie wpadlas wiesz ze w ciazy nie mozesz siedziec duzo przed kompem? .Nie rozumiem ci dlaczego skoro poronilas rok temu a teraz jest fasolka dlaczego nie pojdziesz na chorobowe
dorotka ma w 100% racje powinnas isc do lekarza

Gusia dlaczego boisz sie isc do ginka ja to bym na jednej nodze z radoscia szla
jakbym wiedziala ze jestem w ciazy ;-) nie boj sie ginek potwierdzi fasolke i
bedzie wszystko oki :-).
Anets ktos Cie musi tu opierniczyc ja nie wiem jak ty myslisz ale ja tez poronilam
i sam ginek powiedzial ze jak juz zajde to odrazu idena chorobowe :-)
ja naprawde nie wiem dlaczego ty tego nie zrobisz nie rozumiem i nie zrozumiem :-(
Anets choc do pracy siec caly czas przed kompem co napewno ci pomoze :-(
(mowie to z ironia ) choc do pracy mecz sie denerwuj sie i to napewno
Ci i fasolce pomoze :-( zebys sie tylko nie obudzila za pozno sory za te slowa ,
ale mnie szlag trafia skoro ktos juz raz mial problemy z fasolka a teraz jest fasolka
a ty sie meczyz w pracy nie rozumiem :-(

reklama
Do góry