reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Witajcie kochane :-)
Coś dzisiaj humor mam do bani :confused2::baffled: Cykl mi się chyba całkiem rozregulował, tempka dziwna i do niczego nie podobna:-( Ach i znowu przyjdzie mi cierpliwość ćwiczyć.
Anetko a może wzięłabyś sobie parę dni wolnego i wypoczęła w domku. Taki odpoczynek na pewno dobrze by Ci zrobił :tak: Na te skurcze to nospa jest dobra i nie szkodzi fasolce. I dużo leżenia i wypoczywania by się przydało.

Anets zlituj sie ja sie dziwie ze ty na chrobowe nie pojdziesz zwlaszcza ze rok temu wiesz co bylo
zlituj sie i idz do ginka i da ci zwolnienie co jest wazniejsze fasolka czy praca ?
Dziwie Ci sie ze juz dawno na to nie wpadlas wiesz ze w ciazy nie mozesz siedziec duzo przed kompem? .Nie rozumiem ci dlaczego skoro poronilas rok temu a teraz jest fasolka dlaczego nie pojdziesz na chorobowe

Anets zlituj sie ja sie dziwie ze ty na chrobowe nie pojdziesz zwlaszcza ze rok temu wiesz co bylo
zlituj sie i idz do ginka i da ci zwolnienie co jest wazniejsze fasolka czy praca ?
Dziwie Ci sie ze juz dawno na to nie wpadlas wiesz ze w ciazy nie mozesz siedziec duzo przed kompem? .Nie rozumiem ci dlaczego skoro poronilas rok temu a teraz jest fasolka dlaczego nie pojdziesz na chorobowe
dorotka ma w 100% racje powinnas isc do lekarza

Gusia dlaczego boisz sie isc do ginka ja to bym na jednej nodze z radoscia szla
jakbym wiedziala ze jestem w ciazy ;-) nie boj sie ginek potwierdzi fasolke i
bedzie wszystko oki :-).
Anets ktos Cie musi tu opierniczyc ja nie wiem jak ty myslisz ale ja tez poronilam
i sam ginek powiedzial ze jak juz zajde to odrazu idena chorobowe :-)
ja naprawde nie wiem dlaczego ty tego nie zrobisz nie rozumiem i nie zrozumiem :-(
Anets choc do pracy siec caly czas przed kompem co napewno ci pomoze :-(
(mowie to z ironia ) choc do pracy mecz sie denerwuj sie i to napewno
Ci i fasolce pomoze :-( zebys sie tylko nie obudzila za pozno sory za te slowa ,
ale mnie szlag trafia skoro ktos juz raz mial problemy z fasolka a teraz jest fasolka
a ty sie meczyz w pracy nie rozumiem :-(

reklama
Do góry