Witam Kochane Staraczki w nowym tygodniu!
Ppatqua - miło Cie poznać, cieszę się, że jesteś z nami.!
Viki27 - Gratuluje serdecznie - prześliczna Fasoleczka! Zyczę teraz spokojnej i bezproblemowej ciąży.
Loretko - Ani o tym nie myśl! Nie udzielamy wypisów! Bądź z nami - potrzebujemy Cię. I nie trać wiary, że się uda... Wiem, że czasem jest ciężko... Ale może jesteś już o krok od celu, może gdzieś tam w górze jest Ci pisane, że właśnie za którymś "-nastym" razem właśnie się uda? A robiliście może jakieś podstawowe badanka? Może przyczyna niepowodzeń jest błaha i po jej wykluczeniu od razu się uda?
Neniuś - Ale fajnie, że się wybalowałaś Ja to już 100 lat na zadnej imprezie nie byłam... A fotkę jakąś wkleisz?
Gusiu - Mam nadzieję, że już jutro raniutko obwieścisz nam wspaniała nowinę, że ujrzałas na teście II !!!!!!!!
Mama pati robiłam już wszystkie badania te podstawowe i te zalecane. Już wiem w czym tkwi problem. Napisałam wyżej. Jeszcze czekam na wyniki badania na p.ciała antygenom jajnika, ten cykl odpuszczam od leczenia (ale nie od staranek), bo mam cystę na jajniku i musi się wchłonąć. A następny będzie z CLO, zobaczymy co się uda jeszcze wykrzesać z tych jajników.
Buziaczki