reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam Kochane Staraczki w nowym tygodniu!

Ppatqua - miło Cie poznać, cieszę się, że jesteś z nami.!

Viki27 - Gratuluje serdecznie - prześliczna Fasoleczka! Zyczę teraz spokojnej i bezproblemowej ciąży.

Loretko - Ani o tym nie myśl! Nie udzielamy wypisów! Bądź z nami - potrzebujemy Cię. I nie trać wiary, że się uda... Wiem, że czasem jest ciężko... Ale może jesteś już o krok od celu, może gdzieś tam w górze jest Ci pisane, że właśnie za którymś "-nastym" razem właśnie się uda? A robiliście może jakieś podstawowe badanka? Może przyczyna niepowodzeń jest błaha i po jej wykluczeniu od razu się uda?

Neniuś - Ale fajnie, że się wybalowałaś:) Ja to już 100 lat na zadnej imprezie nie byłam... A fotkę jakąś wkleisz?

Gusiu - Mam nadzieję, że już jutro raniutko obwieścisz nam wspaniała nowinę, że ujrzałas na teście II !!!!!!!!

Mama pati robiłam już wszystkie badania te podstawowe i te zalecane. Już wiem w czym tkwi problem. Napisałam wyżej. Jeszcze czekam na wyniki badania na p.ciała antygenom jajnika, ten cykl odpuszczam od leczenia (ale nie od staranek), bo mam cystę na jajniku i musi się wchłonąć. A następny będzie z CLO, zobaczymy co się uda jeszcze wykrzesać z tych jajników.
Buziaczki

reklama
Loreta zaliczasz się, puki nadzieja i walczysz to zaliczasz się. Mam nadzieję, że jajniki dadzą z siebie wszystko (czyli jajeczko), a dalej wszystko pójdzie jak trzeba (no wiesz, pszczółki, motylko... ;-) ). Trzymam mocno kciuki! I jak mawia moja lekarka: dopuki wszystko jest na swoim miejscu nie ma niemożliwe!
A to Przyjaciółki2008 to oznacza, że masz dostęp do części zamkniętej, w której między innymi są zdjęcia staraczek 2008 :-).

Kluliczku ja z tych niekumatych i do mnie trzeba dużymi literami. A więc co to jest i gdzie jest ta część zamknięta.
Mama pati piszecie o sobie, napisałaś, że Twój M to z projektami jeździ i na inwentaryzacje. Tak mi to znajomo zabrzmiało. Czy on przypadkiem jest geodetą?

Kluliczku kochana już wszystko odkryłam, dziękuję Ci bardzo. Tak to jest jak rzadko się tu bywa muszę to zmienić

Czesc dziewczynki Witam w niedziele :-) u mnie piekne sloneczko swieci moze pozniej
na spacer z M sie wybiore :-).
Ja wczoraj z M wyladowalismy na imprezie na urodzinach :-) M teraz cierpi bp
skacowany strasznie bo duzo wczoraj wypil hi hi :-)
A ja nie wiem czy jestem zafasolkowana i wypilam tylko troche wiecie tak zapobiegawczo
aby jak co to zeby sie nic nie stalo z fasolka :-) ,ale mam nadzieje ze jakby ona juz
tam byla to ze jej to nie zaszkodzi :-(

Agbar -czyli Twoj M tez nie byl zabardzo wylewny ? :-)
To tak jak moj M tylko mu sie czasem zmienia bez mojego marudzenia na lepsze:tak:.
Tez mu tłuke i tłuke do łba i mam nadzieje ze cos wytłuke ;-) , a apropo tego co pisalam
wczoraj ze M ma sobie wybrac jakis swoj sposob na okazywanie mi uczucia to juz
wybral mianowicie wybral PODSZCZYPYWANIE mnie ;-) i nawet dobrze mu to idzie hi hi .;-)

Czesc Kaka - ciesze sie bardzo ze M wybral sobie jakis dobry sposob dla niego na
okazywanie czulosci :-) .
Wczoraj na urodzinach nawet to robil jak nikt nie widzial ;-) chyba przejal sie
swoja rola hi hi a ty Kaka jak sie czujesz jak fasolka ?

reklama
Do góry