reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Maggie witaj :-) jak mozesz to zdradz ile masz wiosenek bo ja 25 i mysle ze pora sie
zafasolkowac :-) maz ma 31 :-) wiec musze go brac w obroty poki moze hi hi ;-)
Rozumiem ze poronilas :-( to smutne ale ja tez poronilam 20.08.2007 :-(.

reklama
Dorotko cierpliwosci kochana!! bedzie fasolka juz niedlugo zycze Ci i trzymam kciuki:-)Kluliczek faajnie wyjsc na spacerek ..:-)
edzka-it super ze juz jestes:-)na wycieczce na pewno bylo ekstra ja tez tak chce:-):-)
Maggie2412 na pewno wczesniej czy poniej ojazwi sie fasoleczka zycze wytrwalosci i owocnych staranek:-)
Loreto bedzie dobrze trzymam kciuki tableteczki wspomoga zobaczysz:-)

Czesc Kasiu dzieki za pocieszenie juz bym tak bardzo chciala aby tym razem sie udalo :-) i
Tobie rowniez tego zycze aby udalo sie jak najszybciej :-)i Wam wszystkim :-).
Normalnie juz sie nie moge doczekac testowanka niby na testach pisze ze mozna e robic po kilku dniach i by sie u mnie zgadzalo ale boje sie ze pokaze jedna kreche :-( .

Maggie2412 witaj wśród nas
Dorotko to może Ty teraz masz owulację, jeśli za 12 dni masz mieć @. Wykorzystaj to. hihi.
KasiaJ82 Ty to taki dobry duszek jesteś, taka pocieszycielka. Dziękuję
Kluliczek musisz mieć ładną pogodę, że na spacerku byłaś. U mnie jest paskudnie, wstrętny wiatr i zimno

WITAJCIE !!!

Loreta wiara czyni cuda:tak:wierzę,że fasolka będzie...Tak bardzo Ci tego zyczę...z całego serduszka... Zobaczysz ...los się do Ciebie uśmiecha...

Witaj Maggie2412 miłość o latka nie pyta szczególnie jak chce sie mieć bejbika:-):tak: Jesteś moją imienniczka:-)
Zostań z nami-będzie lżej znosic czas...do zafasolkowania i dalej:tak: Dodaję Cię do naszej magicznej listy (znajduje sie pod staraczkami)

Kluliczku Loretka zwróciła nam uwagę na coś bardzo ważnego-otóż jestes na naszej Liście osób,które mają dostęp do działu zamknietego-przyjaciółkowego:tak:Nie odwiedzałaś nas i myślalam,ze nie zależy Ci na nim (za co przepraszam z góry bo wiem,ze to nie z Twojej winy-mam nadzieje,ze mi wybaczysz:tak:)
Wejdz na ustawienia-Edytuj Profil-i wpisz swój aktualny status: Przyjaciółki 2008 . A pózniej zajrzyj na nasz dział zmkniety i sprawdz czy masz do niego dostęp:tak: (a być tak powinno bo aniaslu wysłałam Listę i był tam również Twój nik)Ale jeśli nie będziesz go miała to wtedy daj nam tutaj znac to szybciutko to naprawimy:-) PRZEPRASZAMY ZA NASZE NIEDOPATRZENIE:tak:
Loretko dziekuje-za podpowiedz:tak::-)

Pomyslałam,ze dobrze zamiescić Listę osób,które maja dostęp do naszego wątku zamknietego,a są to

1. Newfie
2. wanilia_sky
3. nenius
4. gusia 80
5. majeczka02
6. mama pati
7. KasiaJ82
8. Kluliczek
9. electra
10. Loreta
11. Gwiazdeczka
12. monik75
13. adiva
14. Klaudia

15. anets
16. Kaka82
Newfie gdzie Ty sie podziewasz...

Nawet jak zmieniam "Klulik mama żabulca" na Przyjaciółki to nie mam. Nie musze zmieniać, jak będę miała to w albumach powinien mi sie pokazać wątek (juz do tego doszłam, po dłuuugim zastanawianiu się ;-p), a mam tam tylko "nasze cele" i 'mamy majowe 07".

Bedę wieczorem, jak dam radę, teraz wybywamy na urodzinki do rodzinki i przyjaciół (fajnie jak wójek i siostrzeniec mają wspólnych znajomych ;-p)

Witajcie kobietki, juz z domku :-) przejrzalam na szybko weekendowe posciki,ale odpisze dopiero jutro...dzis jestem troszke zmeczona.... :zawstydzona/y: Pozdrawiam Was i do jutra

Loreta -no moze mam owulacje :-) ale z moich wyliczen wynika ze mam juz nieplodne
choc w plodne wedlug moich obliczen to sie z mezem staralismy hihi przytulanka byly i nogi
w gorze tez ;-)
A teraz mnie strasznie bola piersi jak nigdy normalnie tzn pol roku temu
jak bylam w ciazy to tez mnie tak strasznie bolaly :-) a na @ to czasem bola ale nie tak
:-) chyba ze moj organizm plata mi figle hihi .
Ale i tak mojego M dzis troche poprzytulam hi ;-)

reklama
Do góry