reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie w weekendzik:-):-)
u mnie pieknie sloneczko swieci, nareszcie wstalam z lozeczka:-) i posprzatalam domek:-):-) i nawety nie denerwuje sie wstretna @ ktora przyszla, mysle ze to lepiej !! CHyba widac ze mam dobry huomrek nie??;-);-) moj mezus w szkole wiec mam troszke czasu:-)a wieczorkiem mamy gosci - nareszcie bo ja 3tyg. na l4 i juz mi sie nudzilo...dobrze ze Was mam:-):-)
agbar77 witaj kochana wsrod nas!! zycze oczywiscie owocnych staranek !!

reklama
Mój M nigdy nie szczędzi mi czułości jak się przyulamy a na codzień to raczej woli mnie uszczypnąć w pupę niż przytulić :-D

Na Walentynki zawsze robię kolację - też mi się marzy żeby to M ja kiedyś dla mnie zrobił. Za to M kupuje mi zawsze małe prezenciki, które zawsze bardzo mi się podobają:tak:

Nenius i Kaka napiszcie mi prosze jak to jest u Was czy Wy jestescie czule za Was Dwoje ?
bo u mnie tak jest ja jestem czula za nas dwoch .

no, coś z tych rzeczy ;-).Na Walentynki zawsze coś dostaję, tylko czasem z opóźnieniem :sorry:Nieeeee no, nie mogę narzekać.

Tak sie wtrace niesmialo.....bo ja tez staraczka.....wlasnie skonczyla sie @...odliczamy i dzialamy.Kwas foliowy biore juz od jakiegos czasu, jestem po wizycie u gina wiec- do dziela:).

Witam serdecznie!!!!!!!!

Witam kochane po powrocie :-)

ja tylko na krótka chwilę, mam cały dom do ogarnięcia. Zrobiłam już dwa prania, pieknie się suszą na powietrzu a ja w miedzy czasie zagladam do was. Stęskniłam się za pogaduchami z wami:tak:

Agbar WITAJ wsrod nas rozgosc sie :-)
Wiecie co ja dzis mezowi powiedzialam ze jak mu jest trudno okazywac mnie uczucia
tak jak ja bym tego chciala to powiedzialam mu zeby wybral sobie dla Niego
jakis sposob na okazywanie mi milosci :-).
Cos jakis gest dla niego latwy do okazywania do robienia a ja jak On t bedzie robil
to bede wiedziala ze mnie KOCHA :-) .
Moze to glupie ale dla mnie to jest bardzo wazne i teraz maz mysli co to bedzie hi ih :-)

Dorota bardzo dobry pomysl:-)
Ja mojemu tez do lba tluklam,tluklam i natluklam...nawet mu sie ostatnio zdarza -podobnie jak przed slubem-z jakims zielskiem do domu przyjsc:-Di jakis takis przytulasny sie zrobil bardziej...:)

reklama
Witam kochane po powrocie :-)

ja tylko na krótka chwilę, mam cały dom do ogarnięcia. Zrobiłam już dwa prania, pieknie się suszą na powietrzu a ja w miedzy czasie zagladam do was. Stęskniłam się za pogaduchami z wami:tak:

fajnie, że jesteś :-)

Agbar WITAJ wsrod nas rozgosc sie :-)
Wiecie co ja dzis mezowi powiedzialam ze jak mu jest trudno okazywac mnie uczucia
tak jak ja bym tego chciala to powiedzialam mu zeby wybral sobie dla Niego
jakis sposob na okazywanie mi milosci :-).
Cos jakis gest dla niego latwy do okazywania do robienia a ja jak On t bedzie robil
to bede wiedziala ze mnie KOCHA :-) .
Moze to glupie ale dla mnie to jest bardzo wazne i teraz maz mysli co to bedzie hi ih :-)

dobry pomysł :-)

Do góry