reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkie Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!! nie Majeczko nie zafasolkowalam tylko bylam z mezulkiem w podrozy po Afryce ,bylo super cale 3 tygodnie ale niestety wrocilismy w dwojke i wlasnie od 2 dni nadrabiam zaleglosci,czytam to co przegapilam
Pozdrawiam nowe Staraczki i oczywiscie pozostale Dziewczyny bardzo serdecznie.Nawet teraz niewiem jaki mam dc bo przestalam liczyc,dalismy na luzik:tak:

reklama
Ufff... przebrnęłam przez posty...
Witaj agbar77.
Co do męża je się nie wypowiem, bo ostatnio bylismy wojennej ścieżce, potem się pogodziliśmy, potem wyszło że wykręcił mi numer na tle finansowym i wogóle chęć uduszenia kwitła we mnie. No ale już jest lepiej, teraz mamy strefę pokojową i zawieszenie broni :-p.
A mnie boli palec u nogi - wrasta mi paznokieć. Czekam jak sie rozwinie sytuacja i najwyżej po 11 ide na plastykę ;-/. Już T. zapowiedział w pracy, że jakby co to musi mieć wolne, żeby Jankiem się zająć, bo ja 2 dni będę miała z życiorysu. Najgorsze, że szwy zdejmą mi po 14 dniach, więc zachaczać będzie to o czas starań. A tu nie dość, że bula na paluchu, to jeszcze Janka nie podrzucę teściowej :-/. No nic, założę się, że jak dojdę do siebie z palcem to zęby się odezwą... A właśnie staraczki - zęby łatać jak jakieś dziurki są! ;-)
A w walentynki (święto budowniczych :-p) raczej nie świętujemy, jakaś kartka, kwiatek, buziak, ale tak to raczej nie :no:. Czasem kupujemy jakieś bibeloty lub kartki przyjaciołom, takie czczenie św. Walentego nam się bardziej podoba :-).

agbar77 Witamy w Naszym Rozbrykanym Gronie :-):-):-)

Nadrobiłam zaległosci na forum...pisze posta żeby potem nie było że was opuściłam czy cóś :-D
Jestem po ostatnim zjeździe i teraz juz ferie....Nie mam siły sie cieszyć nawet...taka zmeczona jestem...M idzie na nocke wiec ide wczesniej spać...Oczywiscie nie omieszkałam go wykorzystać jeszcze ;-)

Wstawiłam sobie suwaczek nowy...no i trzymamy kciuki :-)

Buziaki:*

Witam, i ja melduję, że jestem, tylko miałam wędrowny dzionek, i dopiero teraz udało mi się odpalić BB.
Ale dziś malusko postów do czytania:( Ale to chyba dlatego, że większość staraczek przechodzi właśnie ewolucję i bryka ze swymi połóweczkami. My z Mężusiem także dziś aktywnie wykorzystaliśmy czas południowej drzemki Patunii:)
U nas była dziś cudna pogoda i byłam na dwóch spacerkach ze swoimi Skarbami - dopołudniowym - na targu, oraz takim poobiednim :-D. Pati woziła swoje lale w wózeczku dla lalek, swoją ukochaną pomarańczową "kalundę" (ciężarówkę), po czym usadowiła się w piaskownicy, skąd wróciła taka umorusna, że trza było od razu kapiel robić. Wspaniale było, tak całą rodzinką:tak::tak:

A teraz Wasze pościki:

Agbar - Miło Cię poznać i bardzo się cieszę, że do nas dołączyłas. Oczywiscie, zyczę jak najszybszego zafasolkowania. Ale nas, oczywiście nie zostawiaj, jak już się uda!

Vanilia Sky - Fajnie, że już do nas wróciłaś. Brakowało Cie na forum:tak:

Edzka-It -No, no, ale wspaniałe wakacje:-). Pewnie opalona na czekoladke wróciłas, co? A gdzie dokładnie byliscie? Kraje arabskie, Afryka Środkowa, czy raczej południe? Jakaś wycieczka objazdowa?

Kluliczku - Bidulku, no to niewesoło z tym paznokciem:-:)-(. A to aż taki poważny zabieg, że muszą byc szwy? Nie da się jakoś inaczej, cobyś tyle się męczyć nie musiała? W kazdym razie trzymam kciuki, by jak najszybciej się wszystko pogoiło i by ze starankami nie kolidowało. Buziaczki dla dodania otuchy!

My jutro mamy dzień dla siebie, może spacerek, o ile pogoda pozwoli. Choć teraz mój świat za oknem kończy się na gruszce i jabłoni a potem jest nicość... Jak odbierałam męża z pracy to kawałek w takim brudnym mleku jechałam.

Z tym, a właściwie z tymi paznokciami, to już przed ciążą z Jankiem miałam problem. W ciąży chodziłam w samdałach (tak, CAŁĄ ciążę), bo paprało mi się. Po porodzie miałam najpierw zrywane paznokcie w paluchach u obu nóg, a potem jak w prawej nodze zaczęło się znów chrzanić to plastyka była - wycinanie tego co jest z boku paznokcia i zszywanie. A ja jeszcze źle się znieczulam :-( (i przy robieniu zębów i nawet przy zzo przy porodzie :-/).

Edzka-It super wyprawa :-D.

Witajcie, ale tu nowych twarzy, ho,ho.
Nie mam siły czytać wszystkich postów od kiedy mnie tu nie było. Lecę zerknąć sobie na listę Majeczki, bo nie wiem komu gratulować
Edzka-it, no w końcu jesteś, bo już zaczęłam się zastanawiać co się z Tobą dzieje.
Proszę nas tu informować gdy zamierzasz znikać na długie tygodnie. A ile nocek już poświęciłaś, żeby przeczytać zaległośći hi,hi

Co do mnie to nie wiem czy jeszcze zaliczam się do staraczek.
Robiłam ostatnio badania FSH i wynik to 16.2. Tragedia. Zmieniłam lekarza. I chorobę tą nazwał zespół przedwczesnego wygasania czynności jajników.
Czyli po polskiemu to w wieku 29 lat wchodzę w okres menopauzy

reklama
No i zerknęłam na listę. Szczerze mówiąc marnie to wygląda, nikt nie przybył. Szkoda.
Mam jeszcze jedno pytanko. Pod moim nickiem pojawiło się Przyjaciółki 2008 - fajnie, ale czy to znaczy, że jestem dopisana gdzieś do jakiejś grupy? Jeśli tak to gdzie. Niech mnie ktoś oświeci. Parę dni mnie nie było a czuję się jakby mnie nie było miesiąc

Do góry