reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Dziewczynki spójrzcie na naszą listę staraczek! Tam ewidentnie widać że dwie kreseczki są zaraźliwe :szok::tak: :-D Jedna pod drugą lub w bliskiej odległości. Tak obserwuję to już od pewnego czasu i sprawdza się! :-)

monik75 witaj Kochana niedawno wróciłam od okulistki...okularki bedę musiała nosić:tak:Jeszcze w tym tyg pojade wybrać sobie oprawki.Masz rację,ze kreseczki są zarazlie. Zauważyłam,ze Ty i Dorotka macie być następne-jejku tak bardzo wam tego życzę:-):tak:

Witam dziewczynki mamy piekny dzionek
Dzieki za gratulacje jestescie wszystkie wspaniałe
I juz rozsyłam fluidziki łapcie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To dla was Kochane !!

Witam dziewczynki mamy piekny dzionek
Dzieki za gratulacje jestescie wszystkie wspaniałe
I juz rozsyłam fluidziki łapcie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To dla was Kochane !!

Gosiu kochana łapię łapię :-):-):-) Ale super!

Majeczko okularki powiadasz :happy2: Ja mam w pracy do komputera. Takie czasy że coraz więcej osób nosi okularki. Mój M też nosi ;-)
Wlej fotkę jak już będziesz je miała.

O Rany, Gusiu, super :-D. Jak się cieszę :-). U mnie 2 kreska była tak bladziutka, że tylko ja ją widziałam :-p. A jak widać na paseczku, jednak ciążę oznaczała :-D
A ja się muszę udać do dobrego okulisty, bo coś przyślepa się robię. Jak tylko znajdę chwilę - czyli jak T. nie będzie miał wreszcie tylu nadgodzin.
adiva gratuluje zdania :-).
I fluidki łapię, a co tam.

reklama
Do góry