reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Dziewczynki spójrzcie na naszą listę staraczek! Tam ewidentnie widać że dwie kreseczki są zaraźliwe :szok::tak: :-D Jedna pod drugą lub w bliskiej odległości. Tak obserwuję to już od pewnego czasu i sprawdza się! :-)

monik75 witaj Kochana niedawno wróciłam od okulistki...okularki bedę musiała nosić:tak:Jeszcze w tym tyg pojade wybrać sobie oprawki.Masz rację,ze kreseczki są zarazlie. Zauważyłam,ze Ty i Dorotka macie być następne-jejku tak bardzo wam tego życzę:-):tak:

Witam dziewczynki mamy piekny dzionek
Dzieki za gratulacje jestescie wszystkie wspaniałe
I juz rozsyłam fluidziki łapcie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To dla was Kochane !!

Witam dziewczynki mamy piekny dzionek
Dzieki za gratulacje jestescie wszystkie wspaniałe
I juz rozsyłam fluidziki łapcie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To dla was Kochane !!

Gosiu kochana łapię łapię :-):-):-) Ale super!

Majeczko okularki powiadasz :happy2: Ja mam w pracy do komputera. Takie czasy że coraz więcej osób nosi okularki. Mój M też nosi ;-)
Wlej fotkę jak już będziesz je miała.

O Rany, Gusiu, super :-D. Jak się cieszę :-). U mnie 2 kreska była tak bladziutka, że tylko ja ją widziałam :-p. A jak widać na paseczku, jednak ciążę oznaczała :-D
A ja się muszę udać do dobrego okulisty, bo coś przyślepa się robię. Jak tylko znajdę chwilę - czyli jak T. nie będzie miał wreszcie tylu nadgodzin.
adiva gratuluje zdania :-).
I fluidki łapię, a co tam.

reklama
Do góry