reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
nenius kuruj sie kochana wiem co to znaczy zapalenie gardla bo mecze sie od ponad 2 tyg juz z tym bleee...
Gusiu jeszcze raz gratuluje i łapie fluidki :tak::tak:
Adiva gratuluje egzaminku:-):-)

Majeczko Jakby To Peknie Bylo Gdyby Zeczywiscie Si Udalo W Teakiej Kolejnosci Ja Mowicie :-) Swiat Od Razu Stałby Sie Lepszy :-)
Ja Mam Jakis Dzis Niefajny Chumorek :-( Tak Jakby Napiecie Przedmiesiaczkowe A To Dopiero 18 Dzien Cyklu Na 30 Lub 33 Dni Wiec Juz Sama Nie Wiem Co Jest
Grane I Ten 2 Dniowy Bol Jajnikow Jak Nigdy Ale I Bylo Przytulanko :-)
Jak Jajniki Bolaly Hi Hi ;-).
Mamo Pati Jak Ja Juz Zafasolkuje To Napewno Cie Zaraze Hi Hi :-)
Masz To Jak W Banku
A Nie Ma Anets A Dzis Miala Badania Na 10 Co Sie Dzieje :-(

Witajcie dziewczyny kochane! Mam dziś wolnego kompa na cały wieczór, Patunia już spi, więc od razu popędziłam na nasze forum. Mam nadzieję, że będę miała z kim podialogować, bo tak się niestety składa, że jak najwięcej się dzieje na bb, to ja nie mam dostępu do latopa:(

Anets - Gdzie jestes? My się o Ciebie martwimy! Miałaś iśc do ginka na 10, a tu juz tyle godzin minęło, a Ciebie nie ma :-(. Mam nadzieję, że przyczyna nieobecności jest jak najbardziej prozaiczna, na przykład problemy z netem, a Ty teraz leżysz sobie wygodnie na łóżeczku, pod kocykiem, pijąc cieplą herbatkę i wpatrując się w pierwsze zdjęcie Twjej Fasolki z USG.

Neniuś - A to wredne choróbsko! A sio!!! A Ty, Kochana wracaj do nas szybko, bo Cię potrzebujemy. Jak widzisz, umiem już wstawiać buźki :-):tak:!!!! Dziekuję za pomoc! A wcześniej mi nie wychodziły, gdyż klikałam po prostu pod ostatnim postem na "szybka odpowiedź" a tam nie ma dostępu do emotikonek.

Adiva- Gratuluję tej statystyki! A dni bez papierosków jeszcze bardziej! Jestem z Ciebie dumna. I oby tak dalej! I pamiętaj, Twoja Fasolka siedzi tam na chmurce i patrzy! I wszystko widzi!:-D:-D

Majeczko - Okularkami się nie przejmuj, ja też je noszę:) A w nich swiat jest dużo ładniejszy, taki ostry i wyraźny:-D. No i ponoć nadają człowiekowi inteligentny i uczony wygląd:tak:

Gusiu - Przyjmij też wieczorne gratulacje i opowiedz nam jak Ci minął pierwszy dzień w już "wiadomej" ciąży:) A Mężusiowi już powiedziałaś? Jak zareagował?
I dziękuję za fluidki! Przydadzą się za kilka dni. Ewolucja nadchodzi!!!

Kasia J82 - A jak się dzisiaj czujesz? Pomagają antybiotyki? Mam nadzieje, ze już o niebo lepiej.

Dorotka 123456789 - Trzymam Cię za słowo i czekam niecierpliwie :-)

Wiecie...dostałam dziś od Męża piękny list...aż się powyłam...tyle w nim miłości i czułości...Jak już przeczytałam go przyszedł do mnie M i powiedział"...Kochanie i my doczekamy sie na nasz maleńki Cud...i będziemy bardzo szczesliwi..." Tak...
Dodało mi to nowych sił...wspaniale jest miec przy sobie takiego męzczyznę:tak:

mama pati :-):tak: powieksze grono profesorek:-):tak:

Neniuś Kochana wracaj nam szybko do zdróweczka:-) Brakuje nam tu Ciebie...
dorota123456789 bardzo Ci życzę,żeby te fluidki pokolei tak skakały aż wszystkie zafasolkujemy:-):tak:

Anets co u naszej Kochanej fasolki-wszystkie ciocie z BB zaczynaja martwić się o Was:tak:

Ściskam Was mocno:tak::-)

Gusia. Gratulacje!!!!! I do zobaczenia w mamach paździenikowych:tak::tak:

Ja też mam nadzieję, że Antes sobie właśnie wkłąda w ramkę pierwszą fotkę swojej fasolki:-D:tak:

Majeczko, cieszę się bardzo, że Ten Twój Ukochany jest taki wspaniały i że daje Ci tak wiele dowodów swojej miłości. I mam nadzieję, że już wkrótce Bozia da Wam Maluszka, by mógł sobie szczęśliwie żyć i rozwijać się w tej pełnej miłości atmosferze. Ja też muszę przyznać, że mam cudownego Mężusia, znamy się już prawie 6 latek ( a po ślubiku jesteśmy 2,5), a ja wciąż uważam sie za największą na świecie szczęściarę, ze wybrał właśnie mnie:)

reklama
I tak sobie często myśle, że jakie to wspaniałe uczucie móc budzić się co rano obok kogoś takiego, dzielić z Nim najskrytsze myśli, wspólnie planować każdy krok...I w każdej chwili cieszyć się miłością, którą się czuje... A przecież jest wiele par, które sa ze sobą, bo dorobili się niechcianego potomstwa i trza było się pobrać, bo "co ludzie powiedzą", a miłości nigdy do siebie nie czuli... Albo "pokochali" pieniążki partnera, a nie Jego samego... Albo z obawy przed byciem "starą panna" brało się "co popadło"... Jakie to musi być okropne, życ z tym kimś i zadawać sobie pytanie:" Boże, co ja tutaj robię?!!! Co ja robię z tym kimś?" I tak spędzić całe życie...

Do góry