reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam Babeczki;-) nie zagladalam bo samopoczucie ponizez przecietnego bylo:-( Dzis juz troszke mi sie polepszylo.. I ochrzanic Was musze! Jak trzymalyscie kciuki za mojego chlopca ze nie zdal egzaminu?????;-) Przykro mi bo z tego powodu staranka zostaja odlozone:-:)-:)-( ma poprawke za 3 tyg i oby wtedy sie udalo..
Anetko uwazaj na siebie i staraj sie jak najmniej denerwowac:*
Witam wszystkie Nowe Staraczki:-):-):-)
A wszystkie Stare Buziaaaaam:-D

reklama
Sinus Cosinus, daj Boże 3 minus :-D :-D Eh życie studenckie...Iwonaka nie przejmuj sie bo ja mam podejżenia że jeden egzamin bede w plecy...chociaz tu nie chodzi o wiedze bo wiem że umiem a o kobiete...Pani psor ma ponad 60lat na karku wiec czego sie innego spodziewac...gestapowiec przeklęty :baffled:

Ale dla odstresowania idziemy z laskami na ostatnie ostatki ....i bedzie sie działo hehehe :cool2::cool2::cool2:...szaleje poki moge ;-)

Adiva trzymalam kciuki za Twoje egzaminy i co jeden tylko do tylu?:sorry2:za slabo trzyamalam bo dzielilam miedzy Ciebie a mojego R.:-p a ewentualna poprawka kiedy u Ciebie? i wogole co studiujesz?:-)powodzenia zycze a nawet baba nie bedzie az tak straszna:-p

No jak na tyle egzaminów jeden w plecy to i tak jest dobrze :-)
Ja studiuje socjologie...socjologiem nie jestem nie bede i nie czuje sie...to tylko kolejny krok do dziennikarstwa...
Ewentualnej poprawki jeszcze nie podali...musimy sie gdzies wpasować w wolne miejsce bo wyzej wymieniona Pani ma bardzo wielu studentow ktorzy chodza do niej po kilka razy...nie my pierwsi i nie ostatni ;-)

adiva widze ze kolazanka po fachu;-)ja skonczylam socjologie w 2006r
jeden egzamin spokojnie dasz rade:-) Milej imprezki:tak:
Iwonaka Bede trzymac kciuki za Twojego R.

A ktora miala teraz testowac?? Powodzenia:-)

Gusia :))))))!!!!!!!!! Cały ranek dziś o Tobie myślałam :)) Pamiętałam, że na dziś masz termin @ i wciaż sobie w duchu powtarzałam "Żeby ta małpa do Gusi nie przyszła, żeby nie przyszła!!!" Ale się cieszę!!! Gratuluję Gusiu z całego serducha, z całej duszy i Twoje szczęście jest moim. Dbaj teraz o Siebie i myśl pozytywnie. Na pewno wszystko będzie dobrze!:))))) Jejku, ale fajnie!!! Bedę dzis miała dobry dzionek:)))!!! Hurrraaaaaaaaaaaa!

Gusia, ale fajna wiadomość z ranka :-) Gratulacje!!!!!!
Trzymaj się i uważajcie tam na siebie :tak:

Gusia ja tez myslalam o Tobie!! juz po cichu gratuluje bo 2 kreseczki to 2:tak:moze byc bladsza ale jest:-):-):-)więc fasolka HURAAAA:tak::tak::-):-)

reklama
Gusiu I Ja Sie Przylanczam Do Gratulacji :-) Napewno To Fasolka Teraz To Juz Pojdzie Z Gorki Zobaczyz Ze Wszystko Bedzie Dobrze :-) Przesylaj Fluidki
:-)

Do góry