reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Hm balety ładnie ładnie.Ja sie okropnie zdenerwowałam w pracy!Właśnie dzwoniłam do gina jutro jadę na badania

postaraj się tak bardzo nie denerwować (chociaż wiem, że to się łatwo mówi), pomyśl sobie, że dzidzia jest najważniejsza, a te wszystkie sprawy służbowe - to tylko praca i nie warto się tym przejmować.

mnie tez ciekawosc z żera ale, jak zapomniałam kupic a na popłudnie do pracy i mieszkam na poboczy miasta wic mam spory kawałek do apteki to kupie dopiero w pracy i moze jak nie wytrzymam to zrobie jak wróce z robotki :-) ale, troszke sie boje ze bedzie tylko jedna I :-(

spokojnie, niezależnie od tego jaki będzie wynik jesteśmy z Tobą :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam Was Kochane :-)

Widze że wypoczete po weekendzie...a ja wam dziekuje za wsparcie przy egzaminach...sesja miała sie skonczyc ale dwoch profesorów nie dojechało i jeszcze sie w ten weekend postresuje..Ale mam nadzieje ze to juz koniec konców ;-) juz mi tak nie wiele do obrony zostało że nie moge wysiedziec na zajęciach

Witam również nowe Staraczki...Fajnie że z nami jestescie :-)

Mam wizyte u gina w czwartek na kontrolne badanka...Tak na wszelki wypadek zeby wiedziec ze wszystko jest ok...No a od 8-ego drugi cykl starań...Meżuś to juz sie doczekać nie moze...cwaniaczek jeden :-D

A teraz zabieram sie do sprzątania...Nie miałam kiedy w weekend a że panienka jestem to dom musi błyszczec

Miłego dzionka :*

Witam Kochane Staraczki w nowym tygodniu!

Ppatqua - miło Cie poznać, cieszę się, że jesteś z nami.!

Viki27 - Gratuluje serdecznie - prześliczna Fasoleczka! Zyczę teraz spokojnej i bezproblemowej ciąży.

Loretko - Ani o tym nie myśl! Nie udzielamy wypisów! Bądź z nami - potrzebujemy Cię. I nie trać wiary, że się uda... Wiem, że czasem jest ciężko... Ale może jesteś już o krok od celu, może gdzieś tam w górze jest Ci pisane, że właśnie za którymś "-nastym" razem właśnie się uda? A robiliście może jakieś podstawowe badanka? Może przyczyna niepowodzeń jest błaha i po jej wykluczeniu od razu się uda?

Neniuś - Ale fajnie, że się wybalowałaś:) Ja to już 100 lat na zadnej imprezie nie byłam... A fotkę jakąś wkleisz?

Gusiu - Mam nadzieję, że już jutro raniutko obwieścisz nam wspaniała nowinę, że ujrzałas na teście II !!!!!!!!

Nenius a ja ostatnio taką ochotę miałam na jakąś bibę ;-) Niestety mój mężuś z tych co to nie tańczą :baffled:
Na szczęście wczoraj się porządnie ośmiałam w kinie na komedii Lejdis i to mi wystarczy na pozytywne naładowanie energii ;-)

reklama
Wpadam tylko powiedzieć cześć i spadam gotować obiadek :-)
Gosia, trzymam kciuki za ten teścik :-)

Do góry