reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
witam piekny dzinek mamy
dzis jeszcze nie bede testowac dopiero jutro bo zapomniałam tescika kupic jak na razie objawów tej wrednej @ nie mam i oby sie nie zjawiła

gusia 80 Ty to cierpliwa jestes ja juz pewnie zrobilabym tescik;-)
Loreta Trzymam Kciuki Kochana...musie sie udac!!
ppatqa Witaj wsród nas:-)powodzenia w starankach:tak::tak:

Ja was juz nie doluje soba mam l4 do konca tyg.. czyli juz 3 tydzien na l4 jestem:-(

Dzień dobry kochane przyjaciółki :-)

U mnie dzisiaj też ślicznie słoneczko świeci. Humorek dopisuje i wszystko jest super :-)

witajcie, ja z braku czasu tez zaglądam tu bardzo rzadko.
Ale co ja dziś widzę Viki_27 - Gratulacje ogromniaste,
Do mnie dzisiaj przyszła @, nareszcie. Teraz mogę znowu zacząć staranka.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jak w tym cyklu nie załapię to się chyba już z tego wypisuję. Ile można, to już 16 cykl staranek, już mam dosyć
Ty się tutaj z niczego nie wypisuj! My Cię zresztą nigdzie nie puścimy ;-) Wiem że już długo czekasz, ale trzeba ciągle mieć nadzieję ze się uda. Zobaczysz że fasoka przyjdzie do Ciebie :tak: Kochana nie poddawaj się! Przytulam mocno i jestem z Tobą :happy2: Będzie dobrze, zobaczysz ;-):-)

Gusia testuj jutro kochana bo mnie ciekawość zje :-p:-) Trzymam kciukaski mocno za pozytywny teścik :tak:
KasiaJ82 ojoj ale Cię dopadło to horóbsko! Trzeba to koniecznie wygonić. Nie ważne że już tyle jesteś na zwolnieniu, zdrowie jest najważniejsze :tak:
Ppatqa witaj ! Fajnie że do nas dołączyłaś :-)

Cześć i czołem ;-) Na balu było suuuuuuuper :-D:-D:-D

Witam Dziewczyny!

To i ja chyba muszę zapisać się na ten rok:-) W poprzednim się nie udało, więc może ten będzie lepszy.:blink:Ten cykl jeszcze na duphastonie, ale następny już na gonalu. To już nasz drugi rok intensywnych starań i nic! Pocieszam się tym, że zmieniłam lekarza i jestem z niego bardzo zadowolona. Przez 9 miesięcy zrobił więcej niz inni przez kilka lat.

Nam wszystkim życzę w tym roku dwóch pokaźnych krech:-):-):-)

cześć dziewczyny :) jestem tu nowa znaczy się powiedziałabym dzisiejsza hihih. jak mój mężczyzna wyszedł do pracy nie mogłam już zasnąć postanowiłam tu zajrzeć - słyszalam o tej stronce wiele dobrego więc postanowiłam spróbować się zadomowić :) od rana przeczytałam tylko ten wątek hehe do strony 90 wszystkie posty od a do z a potem to przyznam że już co którąś stronę ;-)bo czasu by mi nie starczyło ;)

starc co prawda będziemy się od czerwca (na lipiec zaplanowany ślub więc dlatego dopiero wtedy:-)) ale już chce się przygotować do tego wydarzenia i mówiąc szczerze już nie moge się doczekać :D
morfologię już zrobioną mam i toksoplazmozę również - badania w normie i mój gin tylko się pyta czy aby na pewno już teraz nie chcę się starać hihi ale ma obiecane że od czerwca zaczynamy :) bo powiedział że najwyższy już czas (jestem rocznik 81 ;-))

mam jednak nadzieję ze mimo tego ze starania za parę miesięcy to przyjmiecie mnie do swego grona :D

gratuluję wszystkim zafasolkowanym a tym starającym się życzę dużo szczęścia

pozdrawiam
Gosia

witam serdecznie obie dziewczyny :-)

Dziewczynki ja dalej z chorobskiem walcze:-(boje sie wziac antybiotykow bo nie wiem czy mam fasolke w brzuszku czy nie...a mam 20 dc wiec na tescie nic:-(
mam goraczke prawie 40 stopni :-(zaraz dzwonie do znajomwgo gina moze poleci mi jakies tabletki albo cos....
nie wiem czy beta by wyszla czy nie ale raczej nie! a wiecie boje sie bo jak tam jest fasolka i cos mogloby sie jej stac:-:)-(

jak się czujesz Kasiu?

A ja się pochwalę :-) właśnie przyszła do mnie @, czyli nie długo mogę zacząć się starać o fasolkę :tak:

no cóż, przynajmniej wiesz o co biega...

Witajcie :-)
Nie dałam rdy wczoraj wieczorkiem do Was zaglądnąć bo mnie okropna migrena dopadła :-(
A co po wizycie.
U mnie wszystko ok, mam się nie stresować i nie myśleć intensywnie o staraniach. tak powiedział ginek, tylko jak to wykonać :baffled:. Staram się jak mogę ale te myli same wciskają się do głowy :wściekła/y: No nic jakoś to będzie. Dostałam globulki na tą grzybicę i już jest lepiej. Pokazałam też ginkowi moje wykresy z pomiarami temperatur. Przyjrzał się im wyraźnie pochwalił że takie zrobiłam. Powiedział że są wzorowe i w związku z tym nie ma co na razie robić badań. Trzeba po prostu czasu na to wszystko.

fajnie, że wykresiki wzorowe :-) - będzie dobrze :tak:

Strasznie się boje bo rok temu też tak miałam

spokojnie kochanie i idź do lekarza :tak:

Czesc Dziewczynki Mam Do Was Pytanko Tylko Nie Smiejcie Sie Ze Mnie Bo Ja Mimo Ze Juz Raz Bylam W Ciazy Ale Niestesty Sie Nie Udalo :-(
To Sie Nie Znam Tak Bardzo Wiecei Co Ja Nie Mierze Temperatury Nie Kupuje Zadnych Testow Aby Wiedziec Kiedy Plodne Kiedy Nie Mniej Wiecej To Wiem
Ale Nie Obserwuje Sie Tak Strasznie Dokladnie :-)
I Tak Dzis Mnie Jak Nigdy Bolaly 2 Jajniki Normalnie Jestem W Szoku Bo Mnie Zadko Kiedy Bola Z Moich Obliczen Wynika Ze Teraz Moge Sie Przytulac :-)
I To Wlasnie Z Mezem Robimy Od 2 Dni :-).
Chodzi Mi O To Co Te Bolaca Jajniki Moga Oznaczac Czy Plodne Czy Nie?
Pewnie Ktoras Z Was Albo I Wszystkie Sie Na Tym Znacie :-)
Wiec Prosze Napiszcie Mi Co Myslicie Dzieki :-)

jak bolą jajniki to jak dla mnie pora na przytulanki :-D

Mam pytanko nie wiem jak mam wkleić zdjęcie poproszę o instrukcję

tu są wskazówki:

https://www.babyboom.pl/forum/jak-korzystac-z-forum-f42/instrukcja-wklejania-zdjec-208/

a ja od siebie napiszę, ża ja najpierw zmieniam rozmiar (konwertuję) w XnView, potem tutaj ImageShack® - Hosting znajduję swoje zdjęcie (przegladaj), potem robię "host it" i ostatni adres jaki się pokazuje wklajam w treść posta pomiędzy
.
Jakby co to pytaj :-)

Cześć Dziewczyny.
Ja tu wpadam raz na jakis czas(mam duzo pracy) i jak nie mam to spie;-) W piatek udalo mi sie dostac do mojego gin. i oto zdjecie ktore dostalam;-) Jestem na 100% w ciazy. Wyliczyl mi termin porodu na 3.10.2008r. Czyli moge sie zapisac na pazdziernik i mam nadzieje ze wy rowniez sie do tego m-ca sie zapiszecie;-) Zapisal mi rowniez luteine dowcipna i kazal brac folik, nospe 3 razy dziennie na bole brzuszka jak rowniez witaminik dla kobiet w ciazy.Mam nadzieje ze wszystko u mnie bedzie dobrze bo bardzo sie boje.Powiedzial mi ze mam sie nie denerwowac bo stres jest najgorszy.Wiec mysle chodz ciezko mi jest ze biedzie ok.Chcialabym zobaczyc rowniez wasze fasolki na zdjeciach. Zycze Wam WSZYSTKIM malych cudownych fasolinek;-)
Pozdrawiam.

cudne zdjęcie, bardzo Ci gratuluję!!!

Ja też się dopisze, staramy się narazie któtko bo od połowy stycznia.

witam :-)

witajcie, ja z braku czasu tez zaglądam tu bardzo rzadko.
Ale co ja dziś widzę Viki_27 - Gratulacje ogromniaste,
Do mnie dzisiaj przyszła @, nareszcie. Teraz mogę znowu zacząć staranka.
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jak w tym cyklu nie załapię to się chyba już z tego wypisuję. Ile można, to już 16 cykl staranek, już mam dosyć

nie poddawaj się, trzeba wierzyć, my Cię będziemy wspierać :tak:

Witam w poniedziałkowy ranek jak się czujecie?

trochę zmęczona po sobotnich baletach hihihi ale generalnie to ok. A Ty jak?

Hm balety ładnie ładnie.Ja sie okropnie zdenerwowałam w pracy!Właśnie dzwoniłam do gina jutro jadę na badania

gusia 80 Ty to cierpliwa jestes ja juz pewnie zrobilabym tescik;-)
Loreta Trzymam Kciuki Kochana...musie sie udac!!
ppatqa Witaj wsród nas:-)powodzenia w starankach:tak::tak:

Ja was juz nie doluje soba mam l4 do konca tyg.. czyli juz 3 tydzien na l4 jestem:-(
mnie tez ciekawosc z żera ale, jak zapomniałam kupic a na popłudnie do pracy i mieszkam na poboczy miasta wic mam spory kawałek do apteki to kupie dopiero w pracy i moze jak nie wytrzymam to zrobie jak wróce z robotki :-) ale, troszke sie boje ze bedzie tylko jedna I :-(

reklama
A no nie czuje zeby miała nadejsc ta wredna @małpa ale juz mnie pare razy tak załatwiła nic nic a tu ni stad ni z owon sie pojawiła.
Choc srece mi mówi ze jest fasolka a rozum nie ciesz sie za szybko bo mozesz sie przejecac

Do góry