reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Ja postaram się wkleić dziś zdjęcie teściku i jakieś soje i mężulka jak pozwolicie

monik75 Kochana właśnie te nowe wateczki powstana już w zamknietym:-):tak:
Adiva fajeczki...rzuć to swinstwo!!!
Klaudia ja na swoja "ewolucje" muszę jeszcze poczekac...:-D

Daj znac kochana kiedy mogę ja czekam z nie cierpliwością na Twoje zdjatka

monik75 Kochana właśnie te nowe wateczki powstana już w zamknietym:-):tak:

No właśnie ja się pospieszyłam i utworzyłam już na otwartym ale to nic na pewno niebawem je nam przeniosą. Zapytałam się też, jak na przyszłość załatwiać takie zakładanie nowych wątków na zamkniętym. Będziemy mieć jasność :-)

Dobra, teraz tylko trzeba czekać na odp. od anislu.

Aaaaaaaaaa i jeszcze jedno, jedna z Was ma źle wpisany rok przy Przyjaciółkach 2008 tylko aniaslu nie pamieta która. Można to sobie samej poprawić :tak:

Dooobrze....rzuce to świnstwo w cholere !! Wszystko dla mojego dziecka...Ale musze tez z męzem pogadac bo jak on sobie bedzie przy mnie "kopcił" to ja aż tak silnej wolni nie mam...Dzis nas czeka rozmowa..
Co do tematów wątków to rewelacja - gratuluje pomysłu
Ja tez swoje jakies normalniejsze foteczki wrzuce...W bo zasadzie jestem na jednym i prawie mnie nie widac :-)
A o 16 dzisiaj zajęcia...przedostatni zjazd w tym semestrze....Boże dopomóż bo mam dwa egzaminy jutro :/

reklama
Dooobrze....rzuce to świnstwo w cholere !! Wszystko dla mojego dziecka...Ale musze tez z męzem pogadac bo jak on sobie bedzie przy mnie "kopcił" to ja aż tak silnej wolni nie mam...Dzis nas czeka rozmowa..
Co do tematów wątków to rewelacja - gratuluje pomysłu
Ja tez swoje jakies normalniejsze foteczki wrzuce...W bo zasadzie jestem na jednym i prawie mnie nie widac :-)
A o 16 dzisiaj zajęcia...przedostatni zjazd w tym semestrze....Boże dopomóż bo mam dwa egzaminy jutro :/

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper, jestem z Ciebie dumna :tak::tak::tak:

A co do egzaminów to trzymam kciuki bardzo mocno :tak:

Do góry