reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

hehe a wogole super ze wpadlyscie na ten pomysl to jeszcze bardziej zaciesli wiezy miedzy Wami.
Nenius ciesze sie ze z S. juz ok, nie ma sensu sie klocic, ale mezczyzni tak maja bez zastanowienia czasami cos powiedza, zrobia a my zamiast przejsc czasami obojetnie to rozmyslamy, placzemy i placac za to bolem glowy i nieprzespana noca...

Kobieta zawsze wszystko musi przeanalizowac bardzo szczegolowo...zaden drobiazg nie umknie jej uwadze....mezczyzna jest bardziej powierzchowny....ale to fajnie,ze jestesmy tak rozne od nich.....dlatego tak bardzo nas przyciagaja :-)

reklama
Mamo Pati jak ty już napiszesz coś to tak konkretnie....aż mnie serce zabolało że mogłabym cos takiego mojemu dziecku zrobic i to zanim sie jeszcze na swiecie pojawi.Rzucam nie ma innego wyjscia...mam was wiec bedzie dobrze :-)

Adiva, no ja jestem bardzo bezpośrednia:) I czasem to nie przebieram w słowach:) Ale to zawsze dla czyjegoś dobra...

Wychodze na przerwe ,wracam do domu i zawsze mam tyle do czytania....jak ja Was nadgonie,jak pojade na kurs na tydzien???? :szok::szok::szok: Wroce i bede czytac caly dzien :-D

Monisiu tak tak szybko napisz co ginek powiedział życze powodzonka.

Dziewczynki to ja na razie uciekam. Jak dam rade to zajrzę wieczorkiem do Was i powiem co tam mi ginek nawymyślał ;-):-)
Pa pa. Do wieczorka :happy:

Powodzenia u ginka!!! Ja tez uciekam, do poniedziałku dziewczyny bo mój domowy komputer w naprawie :baffled:. Co do zamkniętego to już prawie, prawie.................

reklama
Do góry