reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

NIE dziekuje ;-) żeby nie zapeszyć
A gdzie jest ten nowy wątek?Ktos podawał linka?Bo ja sierota go znalesc nie umiem :-(

reklama
Ahaaaaa....takie buty...No to ok...Poczekam :-) ( jakbym miała inne wyjscie :-D)

Oki dziewczynki ja sie zbieram powolutku na zajęcia...Odezwe sie dopiero jutro wieczorkiem...
Miłego weekendu :*

adiva trzeba rzucic papieroski :tak:
Trzymam kciuki za egzaminki! napewno bedzie dobrze:tak:

Ja tez niemoge sie doczekac waszych fotek:-)
anets jak najbardziej wklejaj jak bedzie juz zamkniety!! Zobaczyc II kreseczki to takie optymistyczne:-)

Poczekaj cierpliwie na razie nowy wątek zamknięty jest "nie czynny" jak bedzie juz wszystko działało to moderatorka przeniesie nam ten dział (tu gdzie jesteśmy my staraczki)

mniej więcej tylko odwrotnie :rofl2:

"Przyjaciółki 2008" to dział zamknięty czyli coś ogólniejszego

W nim będzie kilka wątków - tych, o których dzisiaj rozmawiałyśmy :tak:

Witam Dziewczynki Kochane! Ale wspaniała niespodzianka:)!!!! I ja jestem dołączona do grona Przyjaciółek 2008!!! Hurra!!! Masz racje Nenius, "mała rzecz a cieszy" :) Co do wymyslonych przez Ciebie tytulów watków - zgadzam sie z pozostałymi staraczkami, że są idealne i że praktycznie będzie w nich można zawrzeć wszystko co się będzie chciało. A jakby co, to zawsze w razie potrzeby będziemy mogły utworzyć nowy. Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę buźki reszty Staraczek:) Wklejajcie Dziewczyny szybciutko Wasze foteczki! Łatwiej się z kims rozmawia, jak można sobie Go wyobrazić, staje sie nam ten ktoś bliższy...

Aha, co do błędnie wpisanej daty przy Przyjaciółkach 2008, to od razu rzuciło mi się w oczy, że stało się tak w przypadku Gusi. Wiem, ze to nie moja sprawa, ale chciałam pomóc:)

Wanilia Sky, Ty może rzeczywiscie spróbuj z ta beta... Tyle czasu w zawieszeniu... A tak bedziesz miała pewnosc...Warto wiedziec chocby z takiego prozaicznego powodu jak chocby fakt, czy można sobie łyknąc tabletkę od bólu głowy ( nie mówiąc już tu o innych, poważniejszych choróbskach, czego oczywiście nikomu nie zyczę).

Klaudiu - pisałaś, że wkurzyła Cię @, a potem jak przyplątały się te rotawirusy, to byłaś szczęśliwa, że Fasoleczki nie ma... Świetnie Cie rozumiem - sama już tak dwa razy miałam... Raz jak miałam zapalenie ucha i zaraz potem przyplatał sie katar... Całe dwa tygodnie, od owulacji do @ przechorowałam i wręcz modliłam się, by tego Małego Ludka w mym brzusiu nie było... Drugi raz to było jak kupiliśmy łóżko, które producent zrobił z mokrego drewna - kilka dni nas nie było w domu, a jak wróciliśmy, to wszyscy przez pól nocy "haftowali" i sie zle czuli... Za chiny nie moglismy dojsc do wniosku co mogło byc przyczyna - do chwili, gdy odsunełam szuflade na posciel nowo nabytego wyra - była pokryta kozuchem plesni długim na kilka milimetrów... Mało nie osiwiałam, jak potem czytałam na necie jakie zmiany w podziałach genetycznych moga wywołać zarodniki pleśni.... A producenta miałam ochote powiesic za j...a na drutach wysokiego napiecia.

Adiva - rzucaj papierosiska, i to juz!!!! Jak to juz napisano, zanim sie dowiesz o Fasolce, przez dwa tygodnie bedziesz Ja truła. A wiesz, ze te pierwsze tygodnie maja diametralne znaczenie dla rozwoju!!! Dla motywacji powiedz sama sobie, że Fasolka czeka, az Ty odtrujesz organizm i Ona wówczas od razu zamieszka w Twoim brzuszku... A tak, poki tego nie zrobisz, to Ona bedzie czekała i czekała na ten moment...

Anetko, Ty tez sie nie pozwól tak truc... Zwróc grzecznie uwagę, że nie chcesz, by palili w Twojej obecnosci... Wiem, że moze to byc trudne teraz, skoro nigdy wczesniej nie zgłaszałas takich próśb... Może martwisz się, co sobie pomyśla, że sie domysla, itp... Ale ty to sie nie przejmuj, teraz Fasolka jest najwazniejsza.

\

Nie no ładna zjebke dostałam...Obiecuje sie poprawić zanim do jakichkolwiek staranek dojdzie :zawstydzona/y: Ale wsparcia bede potrzebowała...moge na was liczyc? Po tylu latach łatwe to nie bedzie....

Oczywiscie,ze Cie wesprzemy - jak zawsze mozesz na nas liczyc :-) ja coprawda nie pale - pare razy na poczatku studiow sprobowalam na jakiejs imprezie, ale nie smakowalo :baffled: , wiec nie wiem jak ciezko jest palenie rzucic.... wstaw sobie suwaczka....takiego papierosowego :-) moze Ci pomoze....

reklama
Do góry