reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

czesc Kochane troszke czasu mi zajelo zanim przeczytalam wszystko o czym tu rozmawialyscie:tak: Nenius, Electra dziekuje:-) do grona Przyjaciolek 2008 mnie nie zaliczylyscie:-( ale mam nadzieje ze sobie na to zasluze, bynajmniej bede sie bardzo starac. milego pochmurnego dnia Dziewczynki.

reklama
Taaa a na naszej-klasie ochrony danych osobowych nie ma...Wole nie myślec co sie dzieje z tymi wszystkimi fotkami

A ja jakoś nie moge rzucić palenia dopóki wiem że nic tam nie ma...no nie potrafie...Ale jak tylko dowiem sie ze mam fasolke to fajki do kosza a mąż na balkon...Aha jeszcze jedno...dobre wychowanie mówi że nie powinno sie palić przy osobie niepalącej...Ja sama nigdy tak nie robie...to jest podwójne trucie tej drugiej osoby !!

No nie kochana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, rzucaj natychmiast!!!!!!!!! Trzeba odtruć organizm zanim pojawi się fasolka, a jak będziesz czekała do II kreseczek to zanim je zobaczysz będziesz już przez jakieś 2 tygodnie truła maleństwo.

monik75 a wiesz dlaczego?:-) Bo masz dostęp do wątku zamknietego!!! Juz jest zamkniety!:-):tak: Przyjaciółki 2008!

to ja zaczynam szperać w moich archiwach i zaraz coś powklejam:-):tak:

Oooo widzę, że wątek jest już tylko dla wtajemniczonych:-) czy dobrze myślę???

Majeczko już tam byłam ale jest pusto :baffled: A mi nowego tematu nie pozwala założyć. Pewnie musisz zrobić to Ty:tak:

Oj dziewczynki, nie tak szybko!!! Moim zdaniem to zgodnie z tym co pisała do mnie Elżbietka powstał właśnie dział zamknięty o nazwie Przyjaciółki 2008 ale nasz wątek ze zdjęciami jeszcze nie został tam przeniesiony :no:, więc jeszcze chwilę cierpliwości poproszę. My z Majeczką trzymamy rękę na pulsie :tak:;-)

czesc Kochane troszke czasu mi zajelo zanim przeczytalam wszystko o czym tu rozmawialyscie:tak: Nenius, Electra dziekuje:-) do grona Przyjaciolek 2008 mnie nie zaliczylyscie:-( ale mam nadzieje ze sobie na to zasluze, bynajmniej bede sie bardzo starac. milego pochmurnego dnia Dziewczynki.

jak dla mnie to już niebawem, niebawem :-D

OOO i ja sie ciesze ze jestem w Przyjaciolkach 2008:-):-)
jak tylko bedzie watek to powklejam fotki:tak:
wiecie co juz lepiej sie czuje;-)

Nie no ładna zjebke dostałam...Obiecuje sie poprawić zanim do jakichkolwiek staranek dojdzie :zawstydzona/y: Ale wsparcia bede potrzebowała...moge na was liczyc? Po tylu latach łatwe to nie bedzie....

hehe a wogole super ze wpadlyscie na ten pomysl to jeszcze bardziej zaciesli wiezy miedzy Wami.
Nenius ciesze sie ze z S. juz ok, nie ma sensu sie klocic, ale mezczyzni tak maja bez zastanowienia czasami cos powiedza, zrobia a my zamiast przejsc czasami obojetnie to rozmyslamy, placzemy i placac za to bolem glowy i nieprzespana noca...

reklama
Do góry