reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Wie Majeczko... Juz dawno zauwazyłam, ze jest on wspaniałym okresleniem tego co czujemy....
Mi sie jeszcze bardzo podoba ten:
"Możesz mieć wszystko czego chcesz, jeśli tylko chcesz tego dostatecznie mocno. Musisz chcieć tego z intensywnością, która przenika skórę i łączy się z siłą, która stworzyła świat"...

reklama
Wiesz, nadzieja chyba nigdy nie umiera... Chocbysmy już wszystkie marzenia i plany porzuciły, to gdzues tam w srodku jest swiatełko, o którym tylko my wiemy, do którego nawet sie nie przyznajemy... Ale jest i delikatnie sobie pełga i cichutenko mowi, że może jednak sie uda?

majeczko, mamo pati siedzę i ryczę, tyle pięknych słów napisałyście.
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, moja siostra mnie wyrwała z domu, bo ten miesiąc staranek był dla mnie wielką nadzieją a wyszło jak zwykle. Podłamałam się. Ale zaraz po przyjściu zaglądam do was i tyle pięknych i mądrych słów napisanych. Dziękuję wam dziewczynki, nie wiem co bym bez was zrobiła:tak:

Ja tez nie chciałam się nastawiać, ale mi już się pięć dni spóźnia @ i miałam nadzieję, że tym razem się udało. Ale dwa testy wyszły negatywne, więc wczoraj zostałam okradziona ze złudzeń

wanilia_sky zamówiłam testy owulacyjne. Postanowiłam sprawdzić...bo moze nie mam jej wcale...
Coś śmiesznego mi się przypomniało hehe mój mąż w tamtym cyklu starankowym wrócił z pracy po 23 ja oczywiscie spałam...a on mnie budzil;-) w pewnym momencie zapytał: Kochanie a Ty masz jeszcze tą ewolucje:-D pękałam ze smiechu:tak: Pózniej sie poprawił...ale ja i tak nie mogłam przestać:-D

Dziewczynki Kochane, ja tez Wam z całego serducha dziekuje ze jestescie...A Tobie Majeczko za wspaniały wieczór, pełen głębokich przemyśleń...Dziękuję, ze rozumiecie jak nikt inny i że takie z Was "pokrewne duszyczki".
A wiecie, ja w tym miesiacu byłam na 99% pewna ze sie udało... A tu nic z tego... Masz rację Majeczko, to bardzo boli...
Teraz już bede powoli zmykała do łóżeczka. Przytulam Was wszystkie bardzo mocno i zycze wspaniałych snów o Naszych Fasolkach, ale by były to sny, które jak najszybciej staną sie rzeczywistoscia...

reklama
wanilia_sky a betę robiłaś? Moja znajoma robiła testy...hehe,a one nic nie wykazywały... Ciągle tylko jedna samotna I Poszła do gina a tu niespodzianka:-D Nie wiem jak będzie w Twoim przypadku,ale chyba warto to sprawdzić i wiedziec czego sie spodziewać...

Do góry