reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Łapie i ja!! choc naszych staranek na ten cykl niestety koniec.. mam 38 goraczki i leze a antybiotyku nie moge wziac bo nie wiadomo co bedzie na tescie 14.02 wiec lekarz kazal uwazac

reklama
KasiuJ82 życzę Ci dużo zdrówka. Może poleż kilka dni w łóżku i porządnie się wygrzej. Może Walentynki to będzie ten dzień:)

Majeczko czuję się tak jak zawsze...troche mnie zatwardzenia męczą i ciagle pić mi się chce, mam lekkie mdłości ale przechodzą jak coś skonsumuje. W przyszłym tygodniu ide do gina.

Trzymam za Was kochane kciuki.

witajcie moje Kochane.. Kaka jak tam czujesz juz Fasoleczke?:tak: Uwazaj na siebie Malenka!
Majeczko ja Cie jeszcze nie mialam okazji poznac wiec wyciagam dlon:-) ale chyba musisz byc bardzo sympatyczna skoro tyle dziewczyn nie moglo sie Ciebie doczekac..:tak:

Smutno mi dzis.. moje kochanie ciagle zapracowane i uczy sie, w sobote ma od 8:00 bardzo wazny egzamin od ktorego zalezy miedzy innymi spelnienie naszego marzenia o Fasolce.. Mam do Was megasna prosbe pomozcie mi i trzymajcie kciuki za mojego mezczyzne??? bede bardzo wdzieczna i bedzie mi lzej czujac Wasze wsparcie.. Buziaki

Iwonaka witaj Kochana-mam po raz pierwszy możliwośc do Ciebie napisać. Bardzo się cieszę,ze do nas dołączyłaś:) odrazu wpisałam Cie na naszą Staraczkową Listę:tak::-)
A o swojego mężczyznę sie nic nie bój jak wszystkie staraczki zaczną ściskać kciuki to musi byc dobrze:-) nie ma innego wyjścia:tak:
Jeśli to pomoze spełnić marzenia względem fasolci-to w sobote rzucam wszystko-siedzę (albo leżę) i trzymam mocno kciuki:)))Uszy do góry:-)
Ściskam!

One mialy racje ze tak za Toba tesknily:tak::tak::tak: Dziekuje Trzymaj Maju kciuki bo ja wierze ze to pomoze, jak to bedziemy sie starac o Fasoleczke:-) a moze to dziwnie tak ze tu z Wami siedze a ja nie jestem w trakcie staran tylko narazie marze.....?????eh.. dzis popadam w jakas melancholie...:-(

"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące".( Paulo Coelho )

Kochana Iwonaka wasze maleństwo pojawi się...
Na razie jest w waszych serduszkach i umysłach...
(ja tak często sobie tłumaczę)
Nie mogę się już doczekać...Kochanego maleństwa... Wiem,ze na wszystko przychodzi czas...dlatego...pokornie czekam...
Nie mam takich warunków-o jakich marzę dla maluszka...ale jestem pewna tego,że miłosci bedzie miało pod dostatkiem:tak:Przecież to jest najważniejsze...

reklama
Ta mysl Majeczko to moje zyciowe motto:-) uwielbiam Coelho:tak:
Maju dziekuje za wsparcie wiem ze sie uda nie tylko mi ale i nam wszystkim bo to nasze marzenie o macierzynstwie przeciez musi zostac zrealizowane... Dobrze ze mozemy sie sobie wyzalic tak lzej sie robi na duszy.......

Do góry