reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
No własnie ja też czuje dyskonfort.A slyszalam,ze wlasnie w dni plodne kobieta ma najwieksza ochote,jakos sie nie sprawdza:no:

Wcześniej nie czułam owulacji. Ale od czasu operacji to każdą owu bardzo czuję. Też bolą mnie jajorki i podbrzusze. Czasami to już nie wiem co mnie boli bo cały brzuch jest wrażliwy i to tak trwa aż do miesiączki :szok::baffled: Dzisiaj na wizycie u gina zapytam się dlaczego to tak się dzieje.

Wcześniej nie czułam owulacji. Ale od czasu operacji to każdą owu bardzo czuję. Też bolą mnie jajorki i podbrzusze. Czasami to już nie wiem co mnie boli bo cały brzuch jest wrażliwy i to tak trwa aż do miesiączki :szok::baffled: Dzisiaj na wizycie u gina zapytam się dlaczego to tak się dzieje.
To jak wrocisz to napisz szybciutko co ci powiedzial?A idziesz w konkretnym celu?Ja tez w styczniu sie wybieram

reklama
Tak czytam wasze posty i mysle sobie ze skoro zadna z nas nie ma ochoty podczas owulacji to troche dziwne...moze my jakies inne jestesmy???:tak:
Mowiac szczerze ze mna jest tak samo ale czego sie nie robi dla tej ukochanej fasoleczki;-)
Ja wlasnie mam ow. wiec mecze strasznie mojego meza.Ciekawe jak dlugo wytrzyma:-D
Potem znowu czekanie na @ czy przyjdzie czy nie...
W zeszlym cyklu robilam 3 testy bo juz nie moglam sie doczekac, oczywiscie jedna kreseczka.W tym miesiacu postaram sie nie fisiowac i bede czkac do @.W jak to jest z Wami?

Do góry