reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Ile przed @ zrobilas pierwszy test?ja mam jakies 6-7 dni do @.
Staram sie nie wmawiac,ze tu mnie kluje ,tu ciagnie i sutki wcale mnie nie bola:-D

reklama
Wiesz co Agus ja w zeszlym miesiacu zrobilam jeden test bo nie moglam wytrzymac a za 3 dni @ przyszla tez tak wariuje jak zbliza sie czas na @. Nie jestesmy inne po prostu to NATURA

Ja ostatnio robilam pierwszy test 5 dni po ow. potem 8 dni po ow. a ostatni zrobilam w dzien spodziewanego@( bo spoznial mi sie ok godziny:-D)i ocziwiscie 15 minut po tescie dostalam@:-(
Wszystko przez to ze caly czas czulam ze juz jestem w ciazy, wydawalo mi sie ze mam nudnosci, bole brzucha i piersi.Wiem ze to strasznie glupie, ale co mozna zrobic.W tym miesiacu jest znowu to samo a ow. dopiero jutro

Agus wogole sie nie przejmuj!To tylko my wiemy jak to jest i co czujemy, to ze robisz tyle testow i caly czas szukasz objawow ciazy to normalne

Anetko idę żeby ogólnie sprawdzić co i jak. A poza tym to mam podejrzenia że zaczyna się jakiś stan zapalny. Już 10 dc a ja ciągle mam bóle jak przy @ :baffled:
A może ja już całkiem sfiksowałam :szok::-D
W tamtym cyklu robiłam dwa razy test. Obiecuję że w tym nie zrobię wcześniej niż po spodziewanym terminie @. A to morze oznaczać że wcale nie zrobię testu bo nie zdążę :-D
Ale i tak tą wstrętną @ przegonię !!!:cool2: A co :-D:-D:-D
I wszystkie przeganiajmy tą @ Niech idzie precz na 9 miesięcy :tak::tak::tak:

reklama
Monisiu to trzymam mocno kciuki obys przyniosla same pozytywne wiesci od gina.Przegonimy napewno@ zobaczysz uda sie

Do góry