reklama
Agniesia25:)
Ja ostatnio robilam pierwszy test 5 dni po ow. potem 8 dni po ow. a ostatni zrobilam w dzien spodziewanego@( bo spoznial mi sie ok godziny)i ocziwiscie 15 minut po tescie dostalam@:-(
Wszystko przez to ze caly czas czulam ze juz jestem w ciazy, wydawalo mi sie ze mam nudnosci, bole brzucha i piersi.Wiem ze to strasznie glupie, ale co mozna zrobic.W tym miesiacu jest znowu to samo a ow. dopiero jutro
Wszystko przez to ze caly czas czulam ze juz jestem w ciazy, wydawalo mi sie ze mam nudnosci, bole brzucha i piersi.Wiem ze to strasznie glupie, ale co mozna zrobic.W tym miesiacu jest znowu to samo a ow. dopiero jutro
Najgorsze ze nikt mnie nie rozumie bo przcuje z jedna dziewczyna ktora nie wie jak to jest...I jak z nia rozmawiam to mowi ze fisiuje;-)
Zapomnialm o najlepszym...o ciaglym glaskaniu brzuszka...a jest co glaskac po swietach
monik75
Mama Mai i Oskarka
Anetko idę żeby ogólnie sprawdzić co i jak. A poza tym to mam podejrzenia że zaczyna się jakiś stan zapalny. Już 10 dc a ja ciągle mam bóle jak przy @
A może ja już całkiem sfiksowałam
W tamtym cyklu robiłam dwa razy test. Obiecuję że w tym nie zrobię wcześniej niż po spodziewanym terminie @. A to morze oznaczać że wcale nie zrobię testu bo nie zdążę
Ale i tak tą wstrętną @ przegonię !!! A co
I wszystkie przeganiajmy tą @ Niech idzie precz na 9 miesięcy
A może ja już całkiem sfiksowałam
W tamtym cyklu robiłam dwa razy test. Obiecuję że w tym nie zrobię wcześniej niż po spodziewanym terminie @. A to morze oznaczać że wcale nie zrobię testu bo nie zdążę
Ale i tak tą wstrętną @ przegonię !!! A co
I wszystkie przeganiajmy tą @ Niech idzie precz na 9 miesięcy
Wiec moze to TO!!!!Zycze z calego serca!!!
To trzeba zrobic tescik....
To trzeba zrobic tescik....
reklama