reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

kaka82 wielkie gratulacje i dbaj o siebie i fasolke :-):-):-)
A my błagamy o fluidki zarazaj bo juz niedługo kolejne testuja o oby posypały sie same czerwone II :-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczynki, wczoraj Majeczka02 napisała mi na 28dni że przesyła dla Was pozdrowienia i tęskni. Ma jakiś problem z zalogowaniem się BB, a to przez to że wcześniej siadł jej internet. Ja z kolei mam problem bo na 28dni nic nikomu nie mogę napisać. Też jakiś błąd jest w systemie. Już pisałam o pomoc. Zobaczymy co zrobią. Tak więc Majeczka chwilowo nie może tutaj pisać a ja na 28dni :wściekła/y:

kaka - gratuluje!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
anets - tobie tez raz jeszcze:-)

alesuper tydzien!!!!! uwazajcie teraz na siebie i wspanialych 9 miesiecy!!!!:happy:

Trzymam kciuki kochana aby i tobie się udało:tak:

Matko co się tutaj dzieje, wszystkie zafasolkujecie i ja sama zostanę;-)

Napewno nie zostaniesz sama poslemy ci mnustwo fluidków wszystkie razem iterz obaczysz piekne dwie II na tesciku bo to niema mocnych wszystkim sie udziela wiec i tobie kochana tez bez wyjatków :-D:-):-D:-)

Codziennie nowa cudowna wiadomosc!!!!!:) jak to wspaniale dowiadywac sie o Kolejnej ZAFASOLKOWANEJ:) Huuuuuuuraaaa:-)

Anetko oczywiscie ze jestesmy z Toba, ze sie cieszymy i ze bedziemy wspierac:)

Kaka GRATULACJE CUDOWNIE!!!!!!!buziaki usciski i wszystko:-)

Wanila-sky nie martw sie nie zostaniesz sama!!!!!!!!!!!!!!!! jest nas wiele a z tymi ktore spelnily swoje wielkie marzenie badzmy duszkiem i myslami a i nam sie uda:tak: ja tam wierze w to. buziaki moje Gwiazdeczki

reklama
Trzymam kciuki kochana aby i tobie się udało:tak:

Matko co się tutaj dzieje, wszystkie zafasolkujecie i ja sama zostanę;-)

JA TAKŻE MOCNO KCIUKASKI TRZYMAM ZA CIEBIE GUSIA80.....

...ale niesamowicie duzo kobiet w ciązy.....moich 7 znajomych w podobnym okresie bedzie rodzic i wszytskie teraz w ciązy...terminy maja albo na sierpien albo na wrzesien.....chyba wszyscy przed swietami dzeici plodzili...hehehhehe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zresztą ja 2 lata temu wlasnie sie tez dowiedzialam o ciązy..:happy:

Do góry