reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam Was Staraczki kochane, i te "stare" i te nowe. Oj, przybywa nas, przybywa...A jakby było pieknie, gdyby nam tych dwóch kreseczek przybywało w takim samym tempie! Już sie pogubiłam w tych nowych nickach:(... A ile Wy piszecie! Bardzo chciałabym móc odpowiedzieć na każde Wasze pytanko, pocieszyć strapione, radować się ze szczęśliwymi, a tu czasu mało, by poczytać wszystko... Zwłaszcza że teraz Mężuś w domku pracuje i ciężko się do laptopa dostać...
Ale o czym pamietam, to - Anets, gratuluję z całego serducha i ogromnie cieszę sie razem z Tobą. I nie miej wątpliwości, by dzielić sie z nami swym szcęściem - ono jest także naszą radością. Mam nadzieję, że tym razem Twoja ciąża przebiegnie w 100% pomyślnie i bezproblemowo. Dbaj teraz o Siebie i Fasolcię.

Gusia80 - widzę, że i u Ciebie zapowiada się owocnie:) Mam nadzieję, że się Wam udało, czego z całej duszy Ci życzę. Jak już tylko będziesz wiedziała - daj nam znać.

Wanilia Sky - Mam nadzieję, że ta Twoja spóźniona @ juz nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesiecy i że dołączysz do grona szczęśliwych zafasolkowanych.

Barefoot - Trzymam kciuki za testowanko! Oby sie udało! I pochwal sie nam tu od razu:)

reklama
mama pati wiem co to znaczy proba wygonienia meza od kompa, mam ten sam problem. Jak mi sie uda dopchac to swieto, dlatego tez za czesto tu nie jestem ale staram sie jak najczesciej zagladac i w szczególnosci pogratulowac naszym staraczkom za owocne starania jak nas ciesza te II kreski u kazdej z listy a jeszcze bardziej bedzie nas cieszyc jak na liscie nie bedzie takiej która niema II

Anets pewnie jestem ostatnia ktora Ci pogratuluje ale z calego serduszka GRATULUJE kochana!!!!!!! Tak sie ciesze ze Tobie sie udalo:) oczywiscie nie zastanawiaj sie i smigaj do ginekologa.. jeszcze raz gratuleje, trzymam kciuki i mocno przytulam.
Monika wiem ze bedzie i u Ciebie i u mnie. Buziaki Kochana

Hej dziewczyny:) nie było mnie 2 dni a tu takie fajne wieści,GRATULUJE całym serduchem Anets to jest wspaniała wiadomość bede czerpac z niej siłe..... niestety moja @ przyszła 5 dni wczesniej co mi sie nigdy nie zdazyło... wiec trzeba zaraz od nowa działac, widac to nie czas był na moja fasolke...Oby w lutym były na teścikach tylko 2 krechy u wszystkich:-)

Anets GRATULUJĘ
Nie było mnie tutaj parę dni i co się podziało.
aza1.jpg

Niech Twoja fasoleczka sie pieknie rozwija

Kochane robiłam test godzinę temu i wyszły II:tak:JEDNA TROCHE BLEDSZA ALE TO NIC:laugh2:
Mój mąż jeszcze śppi słodko w niewiedzy...powiem mu wieczorem:)

Antes GRATULUJE:)

teraz to nie zasne hihi

reklama
Do góry