reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Mam nadzieję że żadnej nie ominę bardzo Wam chcę podziękować za gratulację:
Gusia80
mama Pati
Iwonaka
Kluliczek
Loreta
Agniesia25
Kaka82
Mam nadzieję że żadnej nie ominęłam to wspaniałe że jesteście jeszcze ze mną.
Troszkę się boję ale i jestem pełna nadzieji że wszystko będzie dobrze i dzidzia przyjdzie na świat zdrowiutka

Kaka82 WIELKIE GRATULACJONY

Bardzo się cieszę Twoim szczęściem :-):-)
Ale super tydzień pełno fasolek
Zarażajcie kochane tak dalej to do końca lutego wszystkie będziemy zafasolkowane :-)

Kaka suuuuuuuuuuper moje gratulacje to teraz jesteśmy razem więc zbieżmy siły i poslijmy dużo fluidków dla innych co Ty na to?

Kurczę co się tutaj dzieje:-D Następna zafasolkowana

KAKA OGROMNE GRATULACJE

ale się cieszę, że następnej dziewczynie się udało.

reklama
Hej dziewczyny:) nie było mnie 2 dni a tu takie fajne wieści,GRATULUJE całym serduchem Anets to jest wspaniała wiadomość bede czerpac z niej siłe..... niestety moja @ przyszła 5 dni wczesniej co mi sie nigdy nie zdazyło... wiec trzeba zaraz od nowa działac, widac to nie czas był na moja fasolke...Oby w lutym były na teścikach tylko 2 krechy u wszystkich:-)

Przytulam, dobrze, że jesteś nastawiona pozytywnie

Kochane robiłam test godzinę temu i wyszły II:tak:JEDNA TROCHE BLEDSZA ALE TO NIC:laugh2:
Mój mąż jeszcze śppi słodko w niewiedzy...powiem mu wieczorem:)

Antes GRATULUJE:)

teraz to nie zasne hihi

WOW, WOW, WOW gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Was serdecznie moje miłe dziś powtórzyłam test i wyszły 2 piekne II

:-):-):-)

Do góry