reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Z tego co mi pisała Majeczka to chyba czyta nasze posty, tylko zalogować się nie może żeby odpisać.

Nenius no co Ty wygadujesz :szok: No pewno że musisz tutaj z nami zostać :tak::-) Zobaczysz że szybko dasz radę się wyleczyć. A poza tym tutaj wypisów nie ma :-D
I chcąc niechcąc musisz z nami zostać :-p Nie puścimy Cię i już ;-):-)

reklama
nenius, dlaczego watpisz :confused: oczywiscie,ze powinnas z nami byc !!!!!!:tak::tak::tak:

zobaczysz, wszystko minie szybciej niz myslisz:-) a potem zaczniesz sie starac o druga Fasolke :happy: a 2008 dopiero sie przeciez zaczal - choc jak patrze na ilosc wyskrobanych przez nas postow, to mi sie wierzyc nie chce,ze to dopiero koniec stycznia....biedna majeczka.....zarwie cala noc....;-)

Nenius, nie zostawiaj nas, będzie tu smutno bez ciebie:tak::tak::tak:

Kochana zdrowie to podstawa wiec jak mozesz myslec ze tu nie powinas byc karzda czy z tego roku staraczka czy z wczesniejszego a moze nawet z przyszłego powie ci ze na starania warto czkac bo jak ty bedziesz zdrowa to i fasolka bedzie lepiej sie rozwijac. A pozaty to wszystkie cie ty bardzo potrzebujemy wiec nie waz sie nam znikac bo odnajdziemy i strzepiemy pupe za głupote;-)

Dziewczyny jesteście takie kochane, że prawie się popłakałam. A z drugiej strony się uśmiałam z tego "trzepania po pupie" hihihi. Dziękuję

Nienius spokojnie to że musisz troszkę poczekać na dzidzię to tak ma być podleczysz się troszkę i wtedy wszystko się poukłada zobaczysz

aha...i dziewczyny - to co napisane pod moimi suwaczkami na zielono - jest dla WAS!!!! takze czytac,czytac i stosowac!!!!!!:-) I nie nastawiac sie,ze to nie to,nie tym razem, mi sie nie udalo, bo nic z tego naprawde nie bedzie!!!! Musicie wierzyc i pragnac aby dojsc do celu :-)

Właśnie dzisiaj rano widziałam Twój podpis i się zadumałam nad nim;-)
Bardzo dobrze napisane :tak:

Z tego co mi pisała Majeczka to chyba czyta nasze posty, tylko zalogować się nie może żeby odpisać.

Nenius no co Ty wygadujesz :szok: No pewno że musisz tutaj z nami zostać :tak::-) Zobaczysz że szybko dasz radę się wyleczyć. A poza tym tutaj wypisów nie ma :-D
I chcąc niechcąc musisz z nami zostać :-p Nie puścimy Cię i już ;-):-)

Nienius spokojnie to że musisz troszkę poczekać na dzidzię to tak ma być podleczysz się troszkę i wtedy wszystko się poukłada zobaczysz

Wam też bardzo dziękuję. Jesteście cudowne :tak:

A co do Majeczki to nich odpisuje nawet jako anonim tylko niech nam napisze, że to ona hihih. Albo niech sie zarejestruje pod innym nickiem. Szkoda tracić czasu ;-)

ANETS KAKA82 Gratuluję fasolek !! !!
Dbajcie o siebie i Wasze fasolki !!
Dziewczyny trzymam kciuki aby teraz posypały nam się II kreseczki!!

Wam też bardzo dziękuję. Jesteście cudowne :tak:

A co do Majeczki to nich odpisuje nawet jako anonim tylko niech nam napisze, że to ona hihih. Albo niech sie zarejestruje pod innym nickiem. Szkoda tracić czasu ;-)
nenius ma racje jak by sie udało majeczce jeszcze raz zarejestrowac pod innym nikiem to juz by mogło byc z nami za pare minut ale by było fajnie :tak::-)

reklama
Do góry