reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Wesołych Świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzę jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.:-)

reklama
Magia Świąt, to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Magicznych Świąt Bożego Narodzenia życzy...Romka!

Kochane ja tez odezwe sie dopiero po swietach takze kochane zdrowych i wesolych swiat jeszcze raz pozdrawiam was kochane serdecznie uciekam do mojego meza :p

Kinguś, trzymam kciuki:tak::-D:-)
Dzięki :-D

Witam Was kochane
Pewnie mnie już nie pamiętacie :( Ja juz sobie nie umiem poradzic z tym niepowodzeniem miesiac w miesiac :( teraz kolejny raz ....mialam dostac okres ok 6 ale nie dostalam i nadal nie mam robilam w czwartek test i jedna kreska kurcze plakac mi sie chce jestem taka zla :(:(:( zaczelam sie starac o malenstwo jeszcze dlugo przed moja przyjaciolką a ona juz zdazyla urodzic :) nie wiem co robic ......
Witaj skarbie, pewnie że Cię pamiętam.
Podstawą jest sprawdzenie czy masz owulację i zbadanie nasionek Twojego mężczyzny ale to pewnie masz już za sobą.

kingus- oczywiscie mocno zaciskam kciuki aby sie udalo.. ty testujesz 5 stycznia a ja 5 stycznia ide na usg zobaczyc naszego maluszka.. moze dowiemy sie kto sie tam kryje..:rofl2::rofl2::rofl2:
Mam nadzieje, że zadziała magia świąt.
Czekam na fotki z usg:-D

hmm, zajrzałam , poczytałam i dalej do łóżka, przeziebienie dalej mnie trzyma:szok:
Zdrowiej szybko :tak::tak::tak:

super wiesci :-D kciukasy zacisniete :tak:
Dzięki :tak:
A jak sałatka wyszła ??

U mnie sexik co drugi dzien;-)Nic nielicze,niemierze co ma byc to bedzie:tak:

A to male zyczonka odemnie dla was pod tym linkiem ;-)
www.dancingsantacard.com/?santa=1715378
To musi przynieść dobry efekt ;-)
Śliczne życzenia :-D

I ot całe moje zdumienie wyszedł pozytywny...
Gratuluję :-):-):-):-):-)

To super Kingus!!!! :-D kciuki juz zacisniete!!!!! dzieki swietom czas szybciutko minie i nawewt sie nie obejrzysz a juz bedziesz trzymac w rekach tescik z II :-D:-D:-D
Dzięki, jesteś kochana ;-)

Super !!!! A czułaś, że owulka była w sobotę ?
Coś mnie jajniki pobolewały w piątek i sobotę ;-)

A ja czuje sie na maksa wyczerpana dzisiaj. Ledwie w kuchni stoje. To moj 14dpo. Plecy mnie jakos bola. Ale tempka nie wskazuje zeby fasolka sie zblizala. Wczoraj mialam spadek o 0.3, dzisiaj wzrost o 0.2. Oprocz wyczerpania i tych dziwnych bolow plecowych to wszystko jak na @. Nawet mnie jajniki troche wczoraj pobolewaly. Ech...
Kiedy testujesz?

Wesołych Świąt! Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych świąt! A w święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzę jak najwięcej
Zwykłego, ludzkiego szczęścia.:-)
Dziękuje :-)

A mnie coś brzusio boli:-( nie wiem czy to nie z nerwów coś kręci w brzuchu :crazy:

ChoinkaDzieci.gif

Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Wasze święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku.

Dziewczyny a ja mam jakas zalamke nie wiem co sie ze mna dzieje nie mam z kim porozmawiac :( wstalam dzis o 4 mam takie nerwy ze ze wszystkimi sie juz poklocilam w kolko slysze "co ty taka nerwowa" z igly widly poszlam wiec sie wyplakac do pokoju nie wiem chodze po scianach z tych nerwow zrobilam juz 2 salatki do tego chyba lapie mnie cos bo mam temperature 37,9 :( jutro te swieta a mi sie chce plakac kurcze no ... przepraszam ze sie Wam zale dzis sie podzielilam z przyjaciolka moimi obawami ze od 4 dni wychodzi test dodatni liczylam na rozmowe nie wiem na co a ta mi "to nic nie znaczy testy klamia" poszlam do kibla i sie poryczalam pojawila mi sie wizja jutrzejszego dnia jak mi spadnie tempka i normalnie przyjdzie okres a to wszystko mi sie tylko przysnilo...sorry ze Wam medze ale nie wiem juz co ze soba zrobic nie wiem co sie ze mna dzieje moze to te swieta nie wiem :( nawet na corcie krzyknelam bo mi "oddala" hihi bunt 6 latka albo ja taki nerwus....eh...pozdrawiam

Skarbie nie martw się temperatura na pewno nie spadnie :tak:
Nie denerwuj się, zjedz sobie czekoladkę albo coś co poprawi Ci humor.
Co ma być to będzie i nie słuchaj jakiś bredni, głowa do góry idą święta i trzeba się cieszyć :tak::tak:

reklama
Także przesyłam życzenia,
zdrowia, szczęścia i powodzenia,

Znowu zima, znowu Święta,
a każdy Święta dobrze pamięta,

A i też powiadają,
że tego dnia zwierzęta ludzkim głosem przemawiają,
że jedna z gwiazd wtenczas jasno świeci,
że znowu na choinkę cieszą sie dzieci.

Dla wszystkich dziewczynek wraz z rodzinkami wszystkiego najlepszego oby nowy rok był jeszcze lepszy;-)

Do góry