reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Czesc dziewczynki:-Dprzepraszam was kochane ze tak zadko zagladam i nie nie pisze ale ida swieta praca dom i zakupy jeszcze tylko dwa dni i wigilia to czas magiczny:tak:i chcialabym w zwiazku z tym pozyczyc wam kochane zdrowych spokojnych swiat bozego narodzenia oby marzenia w postaci fasolki szybko sie spelnily:-D:tak:

powoli czytam co zescie tu napisaly ale jestem bardzo do tylu z faktami co nie oznacza ze o was nie mysle wrecz przeciwnie ja wlasnie mam owulke jajniki bola jak nigdy no i mala przyjemnosc z mezulkiem tez juz zaliczona che che:-Doby te nasze figle przyniosly niedlugo efekty hihi:tak:;-):-)

Kropciu co u ciebie kochana dawno sie nie odzywalas moja droga:confused:;-)

Imagination sliczny brzusio wygladasz kwitnaco

Kingus trzymamy kciuki kochana:tak:

Agniesik wracaj do nas szybko z dobrymi wiesciami i dziekuje kochana za zyczenia:-)

kroptusia pocichutku gratuluje :)

Kewinka a co u ciebie tez tak dawno cie nie bylo:confused:

a reszcie kochane zycze wam szybko wyczekiwanych 2 kreseczek:-D
Witaj Sisi, faktycznie, oby te figielki przyniosły efekty:-)

Dziekuje wszystkim za ciche gratulacje poki co nie wierze w to nic do mnie nie dociera ale to efekt staran od 3 lat ciezko uwierzyc i sie cieszyc. Ogolnie nie odczuwam zadnych zmian roznica jest to ze przed @ zawsze z boku b. bolaly piersi a teraz nic i brzuch. Podobno jestem nie do zniesienia dla domownikow bo zrobilam sie nerwowa i chodze jak bomba. Dzis tez pojawil sie jakis mleczno bialy sluz nigdy nie mialam sluzu zawsze po owu sucho wiec nie wiem czy to dobrze czy zle. Jesli @ nie przyjdzie 31 do lekarza. Poki co tempka dzis 37,2 pozdrawiam wszystkich :)
Kroptusia, Ty szczęściaro! Już nie moge się doczekać kiedy Ci pogratulije w 100 %:-):tak::szok:

Witam Was kochane
Pewnie mnie już nie pamiętacie :( Ja juz sobie nie umiem poradzic z tym niepowodzeniem miesiac w miesiac :( teraz kolejny raz ....mialam dostac okres ok 6 ale nie dostalam i nadal nie mam robilam w czwartek test i jedna kreska kurcze plakac mi sie chce jestem taka zla :(:(:( zaczelam sie starac o malenstwo jeszcze dlugo przed moja przyjaciolką a ona juz zdazyla urodzic :) nie wiem co robic ......

katarzynka1979- czasami taki odpoczynek dobrze robi...bedziemy na ciebie czekac...:rofl2::rofl2::rofl2:
kingus- oczywiscie mocno zaciskam kciuki aby sie udalo.. ty testujesz 5 stycznia a ja 5 stycznia ide na usg zobaczyc naszego maluszka.. moze dowiemy sie kto sie tam kryje..:rofl2::rofl2::rofl2:

jutro ide po wyniki bo mialam badanka : morfologie, mocz, hbs i alluprzeciwciala..
mam nadzieje ze wszytsko ok..:baffled:

Cześć kochane... dawno nie zaglądałam do Was... biorę się za czytanie bo mam zaległości:D... w sumie piszę bo chcę Wam o czymś opowiedzieć... staramy się z moim kochanym w sumie po raz pierwszy... tzn pierwszy miesiąc staranek... kompletnie nie myślę o tym, kochamy się wtedy kiedy mamy na to ochotę... nie wiem czy jestem w ciąży czy nie.. nie szukam objawów ogólnie staram się o tym nie myśleć... ale te dziwne przeczucie... kilka dni temu nie wiadomo skąd doznałam najdziwniejszego uczucia na świecie... poczułam stado motylków w dole brzuszka... tak nagle jakby zerwały się do lotu:D... od tamtej pory cały czas delikatnie łopoczą skrzydełkami... hehehe... jeżeli to moje maleństwo to chyba w najpiękniejszy sposób na świecie daje o sobie znać :-D
całuję Was i trzymajcie kciuki:D
Catedra witaj i oby to była fasoleczka:-):-D:tak:

dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, ja na jakis chyba zniknę z BB. Postaram się jednak od czasu do czasu tu zajrzeć...
Po prostu musze odpocząć od tego wszystkiego...... i nie nakręcac się, nie nastawiać...
Do zobaczenia na wątku 2009....

Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt!

serdeczne pozdrowienia i życzenia szczególnie dla:
Agniesiak85 - trzymam kciuki za staranka oraz życze wszystkiego dobrego w święta i nowym roku
Aga00782 - wszystkiego dobrego, kochana mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok
Sisi86 - najlepsze życzenia, szybkiego zafasolkowania oraz ..żeby pierogi wszystkim smakowałyy:)

mężatka - oby ten cykl okazał się szczęśliwy

Kingus-oby prace przyniosły upragniony efekt w nowym roku!

Catedra - oby te motylki to był dzidziuś

jarzębinko - szybkiego zobaczenia II

Pixelko - zdrowej ipięknej dzidzi i wiele szczęścia w 2009
Romka - piękne zyczonka dla Ciebie również! (przepraszam że początkowo o Tobie zapomniałam..)
Lilu - Tobie życze wytrwałości i powodzenia w 2009, oby fasolka zagościła u Ciebie jak najszybciej

W.Kropeczko - przede wszystkim fasolki, może już nawet jest tylko się nie odzywasz

Kroptusia - żeby słaba kreska zmieniła się w wyraźna i wielgachną

Martyna 76 - powodzenia w starankach!

Martynka 222 - obys tym razem ujrzała II kreseczki

Pysiu - Tobie przede wszystkim obyś jak najszybciej do nas wracała z radosna nowiną! Pamiętaj musisz być silna!

Eve84 - również fasolkowe życzenia dla Ciebie i odwagi w jeździe samochodem, ja równiez muszę się za to ostro wziąć, mam prawko, ale boję się jeździć

niunia 27 - oby te objawy, które masz okazały się fasolkowymi
Imagination - zdrowego i slicznego dzidziusia
Tikanis - Tobie również - spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i szczęśliwego rozwiązania

Jeśli kogoś pominęłam przepraszam i równiez zycze powodzenia w dalszych starankach, zdrowych i slucznych dzidziusiów w 2009
Katarzynko, życze Ci z całego serca małego dzidziusia i obyś szybko do nas wróciła!:tak:

hmm, zajrzałam , poczytałam i dalej do łóżka, przeziebienie dalej mnie trzyma:szok: muszę się szybko wyleczyć po za trzy dni tak jak pisałam wczesniej przytulanko..h ehe.. testy owulacyjne już oczywiście zakupiłam.. :-D
Dobranoc dziewczynki! Do jutra!:-)

reklama
Wesolych Swiat

Słyszysz jak wiatr życzenia niesie?
Hula po polach i szumi w lesie,
Jak stuka w okna, wchodzi w kominy
I obserwuje dziecięce miny?
Jeśli to słyszysz, to zamknij oczy,
Niech świat z dzieciństwa znów w życie wkroczy.

Poczuj makowca zapach wspaniały.
Zobacz za oknem, świat cały biały.
Już karp się smaży, kompot gotuje,
Mróz znów na szybach kwiaty maluje,
A ty radosny z iskierką w oku,
Szukasz Gwiazdora, czekasz do zmroku.

Teraz, choć wiosen trochę przybyło,
To wiatr ten sam, szumi nam miło.
Ja razem z wiatrem ślę Wam życzenia,
Niech Wam się spełnią wszelkie marzenia,
A pierwsza gwiazda świecąc o zmroku
Niesie Wam radość w tym Nowym Roku.

P.S. Jeszcze raz dziekuje za Wasze wsparcie.

Do góry