katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, ja na jakis chyba zniknę z BB. Postaram się jednak od czasu do czasu tu zajrzeć...
Po prostu musze odpocząć od tego wszystkiego...... i nie nakręcac się, nie nastawiać...
Do zobaczenia na wątku 2009....
Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt!
serdeczne pozdrowienia i życzenia szczególnie dla:
Agniesiak85 - trzymam kciuki za staranka oraz życze wszystkiego dobrego w święta i nowym roku
Aga00782 - wszystkiego dobrego, kochana mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok
Sisi86 - najlepsze życzenia, szybkiego zafasolkowania oraz ..żeby pierogi wszystkim smakowałyy
mężatka - oby ten cykl okazał się szczęśliwy
Kingus-oby prace przyniosły upragniony efekt w nowym roku!
Catedra - oby te motylki to był dzidziuś
jarzębinko - szybkiego zobaczenia II
Pixelko - zdrowej ipięknej dzidzi i wiele szczęścia w 2009
Romka - piękne zyczonka dla Ciebie również! (przepraszam że początkowo o Tobie zapomniałam..)
Lilu - Tobie życze wytrwałości i powodzenia w 2009, oby fasolka zagościła u Ciebie jak najszybciej
W.Kropeczko - przede wszystkim fasolki, może już nawet jest tylko się nie odzywasz
Kroptusia - żeby słaba kreska zmieniła się w wyraźna i wielgachną
Martyna 76 - powodzenia w starankach!
Martynka 222 - obys tym razem ujrzała II kreseczki
Pysiu - Tobie przede wszystkim obyś jak najszybciej do nas wracała z radosna nowiną! Pamiętaj musisz być silna!
Eve84 - również fasolkowe życzenia dla Ciebie i odwagi w jeździe samochodem, ja równiez muszę się za to ostro wziąć, mam prawko, ale boję się jeździć
niunia 27 - oby te objawy, które masz okazały się fasolkowymi
Imagination - zdrowego i slicznego dzidziusia
Tikanis - Tobie również - spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i szczęśliwego rozwiązania
Jeśli kogoś pominęłam przepraszam i równiez zycze powodzenia w dalszych starankach, zdrowych i slucznych dzidziusiów w 2009
Po prostu musze odpocząć od tego wszystkiego...... i nie nakręcac się, nie nastawiać...
Do zobaczenia na wątku 2009....
Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt!
serdeczne pozdrowienia i życzenia szczególnie dla:
Agniesiak85 - trzymam kciuki za staranka oraz życze wszystkiego dobrego w święta i nowym roku
Aga00782 - wszystkiego dobrego, kochana mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok
Sisi86 - najlepsze życzenia, szybkiego zafasolkowania oraz ..żeby pierogi wszystkim smakowałyy
mężatka - oby ten cykl okazał się szczęśliwy
Kingus-oby prace przyniosły upragniony efekt w nowym roku!
Catedra - oby te motylki to był dzidziuś
jarzębinko - szybkiego zobaczenia II
Pixelko - zdrowej ipięknej dzidzi i wiele szczęścia w 2009
Romka - piękne zyczonka dla Ciebie również! (przepraszam że początkowo o Tobie zapomniałam..)
Lilu - Tobie życze wytrwałości i powodzenia w 2009, oby fasolka zagościła u Ciebie jak najszybciej
W.Kropeczko - przede wszystkim fasolki, może już nawet jest tylko się nie odzywasz
Kroptusia - żeby słaba kreska zmieniła się w wyraźna i wielgachną
Martyna 76 - powodzenia w starankach!
Martynka 222 - obys tym razem ujrzała II kreseczki
Pysiu - Tobie przede wszystkim obyś jak najszybciej do nas wracała z radosna nowiną! Pamiętaj musisz być silna!
Eve84 - również fasolkowe życzenia dla Ciebie i odwagi w jeździe samochodem, ja równiez muszę się za to ostro wziąć, mam prawko, ale boję się jeździć
niunia 27 - oby te objawy, które masz okazały się fasolkowymi
Imagination - zdrowego i slicznego dzidziusia
Tikanis - Tobie również - spokojnych kolejnych miesięcy ciąży i szczęśliwego rozwiązania
Jeśli kogoś pominęłam przepraszam i równiez zycze powodzenia w dalszych starankach, zdrowych i slucznych dzidziusiów w 2009
Ostatnia edycja: