Eve84
2 lata przerwy.....
uffff..... no to sie ciesze!;-)nie nie, nie zrobiłas mi przykrości - ABSOLUTNIE!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uffff..... no to sie ciesze!;-)nie nie, nie zrobiłas mi przykrości - ABSOLUTNIE!
no malo nas strasznie! ale taki czas a raczej jego brak! ja gdybym nie byla teraz w pracy to pewnie tez by mnie tu nie bylo! a co do świat! Kochana to przeciez beda niezapomniane Świeta - bo ostatnie we 2!!!!!!!!!!!!! a faceci faktycznie zadko nas rozumieja w tych sprawach! wiec sie nie martw !!! ja przed @ zawsze mam scinki z P.mało nas tu dzisiaj...
mam cholernie podły nastrój, chcę mi się płakac ale w pracy to tak głupio trochę;-)
cholera i znowu to samo......
myślałam ze to będą niezapomniane święta. Wyżylam się juz na swoim M i chyba się obraził...
ale on to w ogole mnie nie rozumie. Faceci chyba nie zdają sobie sprawy z tego co my co miesiąc przeżywamy!
niech ta okropna @ przychodzi jak najszybciej juz!!!!!!!!!!
no malo nas strasznie! ale taki czas a raczej jego brak! ja gdybym nie byla teraz w pracy to pewnie tez by mnie tu nie bylo! a co do świat! Kochana to przeciez beda niezapomniane Świeta - bo ostatnie we 2!!!!!!!!!!!!! a faceci faktycznie zadko nas rozumieja w tych sprawach! wiec sie nie martw !!! ja przed @ zawsze mam scinki z P.
Z beta to nie wiem bo jutro jak pojde to wyniki w srode a to wigilia i nie wiem czy czynne a dwa to sie robi naczczo czy jak?? A po trzecie nie moge sie jutro spoznic do pracy bo jestem ostatni dzien (zmieniam prace by bylo ciekawie ) dlatego odposcilam zdeka bo mysle nowa praca i jak....ale do tej zmiany czekalam rok bo pierw chcialam ciaze hehe....wiec jutro nie moge rano a w srode juz wigilia zobacze...chcilabym mam za soba prawie 36 mc w tym i takie na luzie i mierzone temki i ksiazkowo spadk w dniu owu wzrost i potem spadek w dniu @ i cykl w cykl 15dpo @ eh ...a uCiebie 36,8 nic nie znaczy jeszcze 2 dni moze sie podniesc ja tak zawsze zylam nadzieja