reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Te ciotki z Ameryki sa nieznosne ........
Ps. Martynko76 dzisiaj wg Twoich wskazówek kupiłam sobie wiesiołka ..... i wyobraz sobie ze zostawilam w pracy na biurku i kolega zauważył ..... a wiesz co dalej???? mówi ze tez zazywa heheheh co prawda to suplement diety i kazdy kto ma tylko ochote na wiesiolka łyka wiesiołka ....... pozdrawiam
Aduśka, to uważaj aby kolega Ci nie podbierał tego wiesiołka... he he:-D

reklama
czesc dziewczyny,
@ spozniala sie 3 dni, pomyslalam ze poczekam jeszcze jeden i na nastepny dzien rano zrobie test. Niestety w czwartek dostalam skurczy i potem pojawila sie @, bylam bardzo smutna:-( dziwne jest jednak to ze jest jakas taka skapa. tzn zwykle mam tego wiecej, teraz jest jakos mniej, wiec nie wiem co sie ze mna dzieje. W pierwszy dzien jak dostalam @ mialam dosc mocne skurcze przez jakas godzine, pozniej wszystko "ucichlo" i bylo ok ale @ jest jakas taka "mala" jak juz mowilam. Teraz mam troche skurcze, ale sa raczej delikatne i kluje mnie w dole podbrzusza. Nie wiem co sie dzieje.... Wiem ze w ciazy moga pojawic sie krwawienia, nawet do 3ciego miesiaca ciazy, ale chyba mocnych skurczy sie miec nie powinnno... nie wiem
macie jakies rady na ten temat?
Owieczko, masz rację, mimo zafasolkowania @ może być nawet do trzeciego lub czwartego miesiąca.. moja koleżnka tak miała... gdy nie dostała @ poszła do gina a on jej na to ,że jest już w 12 tyg ciązy! Także wszystko możliwe!!:tak:

Przykro mi Pysiu :-(.
A ja mam juz mętlik w głowie kupiłam testy owulacyjne zaczęłam od 12 dnia cyklu i łącznie z dniem dzisiejszym ta druga kreseczka jest słabo widoczna a dziś mam14 dc. Standardowo śluz biały i gęsty. Kurcze no czy aj jestem jakaś nienormalna :wściekła/y:

WITAM WSZYSTKIE KOBIETKI!!!:-)
Katarzynko jak się się czujesz??? jakieś objawy???;-)

Dzięki Martyna że pamiętasz o mnie:) objawy okresowe więc się nie nastawiam. Jestem pewna ze nic z tego. Tempka dzis 37,2 w ostatnich 4 dniach 36,9. Pewnie teraz skok, za chwile spadek i @. Mam już takie okresowe skurcze brzucha wiec nie mogę sie myslic, ale nie szkodzi, nie teraz to innym razem. Wszystkim na się uda.

Pysiu bądź dzielna, my tu z Tobą jesteśmy!

Niestety wczoraj poroniłam :no:
Nie wiecie moze w jakim celu robi sie badanie histopatologiczne po poronieniu?

kochana,przykro mi bardzo....wiem,ze zadne slowa Cie nie pociesza,zadne tez nie oddadza Twoich emocji...chcialam Ci napisac tylko,ze bardzo mi przykro z tego powodu i jestesmy wszystkie z Toba,mozesz tu sie wyzalic,wyrzucic z siebie gniew ,negatywne emocje i znalezc wsarcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chocby slowne,ale zawsze wsparcie!!nie zamykaj sie teraz w sobie w kolo Ciebie jest na pewno mnustwo kochajacych Cie osob,ktorzy Cie wespra w trudnej dla Ciebie chwili!

Pysienko kochana jak i bardzio przykro az mi łezka poleciala z zalu:( niestety tak juz bywa ja tez juz tak bardzo chce dzidziusia ze swiruje teraz wlasnie sie staram staram i staram a pewno nic z tego nie bedzie:(

reklama
Pysiu, cholera czemu takie zycie jest! Bardzo mi przykro, ale wiesz co? Wiesz przynajmniej ze mozesz zajsc w ciaze i mysle ze jesli sie raz udalo to i sie uda jeszcze raz i tym razem wszystko bedzie dobrze. Dziewczyny wczesniej pisaly, ze czesto sie takie cos zdarza i ze potem sie udawalo. Takze glowa do gory, ja wiem ze teraz pewnie strasznie sie czujesz i masz straszna depresje,ale wiesz co? Uda sie, ja w to wierze, napewno sie uda.

A co do mnie, to kurcze dziwna ta @ teraz byla nie dosc ze sie spoznila to jeszcze skapa, jakas taka podejrzana byla. Jedna tylko rzecz mnie martwi.... na poczatku mialam dosc mocne skurcze, nie wiem czy tak moze byc jakby sie bylo w potencjalnej ciazy. Czy ktos cos na ten temat wie?
Co do betki, to nie wiem czy i gdzie takie badanie moge zrobic, mieszkam w USA i nie wiem czy oni takie badanie robia. Myslalam ze moze po prostu dla pewnosci zrobic test ciazowy....troche sie boje jednak rozczarowania.No ale moze warto zrobic.

Do góry