reklama
Te ciotki z Ameryki sa nieznosne ........he he, u mnie też tak było... we wtorek z rana tescik a za pół godzinki... ciotka z ameryki...
Ps. Martynko76 dzisiaj wg Twoich wskazówek kupiłam sobie wiesiołka ..... i wyobraz sobie ze zostawilam w pracy na biurku i kolega zauważył ..... a wiesz co dalej???? mówi ze tez zazywa heheheh co prawda to suplement diety i kazdy kto ma tylko ochote na wiesiolka łyka wiesiołka ....... pozdrawiam
owieczka81
Aktywna w BB
czesc dziewczyny,
@ spozniala sie 3 dni, pomyslalam ze poczekam jeszcze jeden i na nastepny dzien rano zrobie test. Niestety w czwartek dostalam skurczy i potem pojawila sie @, bylam bardzo smutna:-( dziwne jest jednak to ze jest jakas taka skapa. tzn zwykle mam tego wiecej, teraz jest jakos mniej, wiec nie wiem co sie ze mna dzieje. W pierwszy dzien jak dostalam @ mialam dosc mocne skurcze przez jakas godzine, pozniej wszystko "ucichlo" i bylo ok ale @ jest jakas taka "mala" jak juz mowilam. Teraz mam troche skurcze, ale sa raczej delikatne i kluje mnie w dole podbrzusza. Nie wiem co sie dzieje.... Wiem ze w ciazy moga pojawic sie krwawienia, nawet do 3ciego miesiaca ciazy, ale chyba mocnych skurczy sie miec nie powinnno... nie wiem
macie jakies rady na ten temat?
@ spozniala sie 3 dni, pomyslalam ze poczekam jeszcze jeden i na nastepny dzien rano zrobie test. Niestety w czwartek dostalam skurczy i potem pojawila sie @, bylam bardzo smutna:-( dziwne jest jednak to ze jest jakas taka skapa. tzn zwykle mam tego wiecej, teraz jest jakos mniej, wiec nie wiem co sie ze mna dzieje. W pierwszy dzien jak dostalam @ mialam dosc mocne skurcze przez jakas godzine, pozniej wszystko "ucichlo" i bylo ok ale @ jest jakas taka "mala" jak juz mowilam. Teraz mam troche skurcze, ale sa raczej delikatne i kluje mnie w dole podbrzusza. Nie wiem co sie dzieje.... Wiem ze w ciazy moga pojawic sie krwawienia, nawet do 3ciego miesiaca ciazy, ale chyba mocnych skurczy sie miec nie powinnno... nie wiem
K
Kinga85
Gość
jane! zrób test betaHCG i bedzie wszystko jasne... nie wiem
Powodzenia!;-)
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Niestety wczoraj poroniłam
Nie wiecie moze w jakim celu robi sie badanie histopatologiczne po poronieniu?
njest taki wątek na forum o poronieniu moze tam znajdziesz akieś informacje.
Przytulam mocno. Strasznie m przykro!
magdus1983
Fanka BB :)
Pysiu to badanie robi sie po to miedzy innymi aby sprawdzic przyczyne poronienia.
Kochana glowa do gory ja rowniez poronilam rok temu a dzisiaj...sama widzisz
Kochana glowa do gory ja rowniez poronilam rok temu a dzisiaj...sama widzisz
Pysiu, strasznie mi przykro...:-(Niestety wczoraj poroniłam
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Niestety wczoraj poroniłam
Pysiu przykro mi bardzo! :-(
reklama