Masz racje Lilu, cholernie drogie! ja już zakupy i prezenty mam zrobione.. już nie mogę się doczekać tych Świąt:-)...Ja tez bylam dzisiaj na zakupach, zrobilam dopiero polowe zakupow na swieta druga polowe zrobie jutro a juz wydalam ponad 300 euro masakraaa jakie to zycie i swieta sa drogie :-(
reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Naukowcy pisza ze zarodek zagniezdzasie ok 7 dni po owulce, ale moze to byc np. 5 dpo, lub nawet 10 dpo
Badnaie na brogestetron mozesz zrobic w laboratorium gdzie wykonuja BADANIA
HORMONALNE robi sie je w 21 dzien cyklu.
A progeteron w tabletkach jest pod nazwa : DUPHASTON, LUTEINA 500, i jakies jeszcze napewna sa , ja bralam te tabletki :-)
Dziekuje Lilu19 za info, zobacze co mi w Polsce powie ginekolog:-).
Witaj Martyna76!!!
Dziewczyny ja musze uciekac:-(Spedzilam tu dobre pare godzMoze pozniej jeszcze zajrze.MOZE ,bo rano o 5.30 wsteje do pracy:--( a mamy zamiar z mezem ogladnac jakis film jeszcze dzisiajTak fajnie sie z wami rozmawia
3majcie sie papapapapap
Ostatnia edycja:
Lilu19
Fanka BB :)
Masz racje Lilu, cholernie drogie! ja już zakupy i prezenty mam zrobione.. już nie mogę się doczekać tych Świąt:-)...
Ja zrobilam polowe zakupow a gdzie druga polowa i prezenty
Mimo tego ja tez juz nie moge doczekac sie swiat :-)
Dziekuje Lilu19 za info, zobacze co mi w Polsce powie ginekolog:-).
Dziewczyny ja musze uciekac:-(Spedzilam tu dobre pare godzMoze pozniej jeszcze zajrze.MOZE ,bo rano o 5.30 wsteje do pracy:--( a mamy zamiar z mezem ogladnac jakis film jeszcze dzisiajTak fajnie sie z wami rozmawia
3majcie sie papapapapap
Milej nocki, dobranocccc
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
ja się natomiast dziś nasprzątałam strasznie..prawie cały dzień. Ale przynajmniej nie myślałam o tym czy się udało czy nie.
Miłej nocki
Miłej nocki
Haszitka
może kiedyś...
Pierogi, krokiety, uszka, bigos, schabowe - wykonano Mąż mówi, ze wszystko ładnie wygląda a jeszcze lepiej smakuje Trudno uwierzyć ale on od tyk 5 wspólnych wigilii pierwszy raz próbuje dan mego wykonania a nie teściowej algo zamówionych. Powiedział, ze nigdy tak dobrych smakołyków nie jadł
Zaraz nadrobię zaległości.
A propos dzisiejszego dnia - na zakupach dotychczasowy rozmiar stanika był za mały a M powiedział, ze mi w przyspieszonym tępię piersi rosną a także, że schudłam
Albo jemu się zdaje, albo ja nie zauważam sygnałów od organizmu swojego
Zaraz nadrobię zaległości.
A propos dzisiejszego dnia - na zakupach dotychczasowy rozmiar stanika był za mały a M powiedział, ze mi w przyspieszonym tępię piersi rosną a także, że schudłam
Albo jemu się zdaje, albo ja nie zauważam sygnałów od organizmu swojego
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!! Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek
pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)
pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
mam pytanie, jak to jest z temperaturą przed @? wiem ze na pewno spada około 1 dnia przed, ale czy najpierw jest jej wzrost a pozniej spadek? przez ostatnie kilka dni mialam 36,9 wczoraj i dzis 37,2? termin @ na wtorek-sroda.
Milego dnia przy okazji
Marzenixx witamy po przerwie i życze powodzenia
Milego dnia przy okazji
Marzenixx witamy po przerwie i życze powodzenia
reklama
Witaj Marzenixx :-)czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!! Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek