reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Naukowcy pisza ze zarodek zagniezdzasie ok 7 dni po owulce, ale moze to byc np. 5 dpo, lub nawet 10 dpo

Badnaie na brogestetron mozesz zrobic w laboratorium gdzie wykonuja BADANIA
HORMONALNE robi sie je w 21 dzien cyklu.

A progeteron w tabletkach jest pod nazwa : DUPHASTON, LUTEINA 500, i jakies jeszcze napewna sa , ja bralam te tabletki :-)

Dziekuje Lilu19 za info, zobacze co mi w Polsce powie ginekolog:tak::-):tak:.

Witaj Martyna76!!!

Dziewczyny ja musze uciekac:-(Spedzilam tu dobre pare godz:tak::tak:Moze pozniej jeszcze zajrze.MOZE ,bo rano o 5.30 wsteje do pracy:-:)-( a mamy zamiar z mezem ogladnac jakis film jeszcze dzisiaj:tak:Tak fajnie sie z wami rozmawia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
3majcie sie papapapapap

Ostatnia edycja:
Masz racje Lilu, cholernie drogie! :szok: ja już zakupy i prezenty mam zrobione.. już nie mogę się doczekać tych Świąt:-)...

Ja zrobilam polowe zakupow a gdzie druga polowa i prezenty :szok:
Mimo tego ja tez juz nie moge doczekac sie swiat :tak::-)

Dziekuje Lilu19 za info, zobacze co mi w Polsce powie ginekolog:tak::-):tak:.

Dziewczyny ja musze uciekac:-(Spedzilam tu dobre pare godz:tak::tak:Moze pozniej jeszcze zajrze.MOZE ,bo rano o 5.30 wsteje do pracy:-:)-( a mamy zamiar z mezem ogladnac jakis film jeszcze dzisiaj:tak:Tak fajnie sie z wami rozmawia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
3majcie sie papapapapap

Milej nocki, dobranocccc :rofl2:

Pierogi, krokiety, uszka, bigos, schabowe - wykonano:happy: Mąż mówi, ze wszystko ładnie wygląda a jeszcze lepiej smakuje:happy: Trudno uwierzyć ale on od tyk 5 wspólnych wigilii pierwszy raz próbuje dan mego wykonania a nie teściowej algo zamówionych. Powiedział, ze nigdy tak dobrych smakołyków nie jadł:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Zaraz nadrobię zaległości.

A propos dzisiejszego dnia - na zakupach dotychczasowy rozmiar stanika był za mały a M powiedział, ze mi w przyspieszonym tępię piersi rosną a także, że schudłam:szok:
Albo jemu się zdaje, albo ja nie zauważam sygnałów od organizmu swojego:szok::confused:

czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!:-D:-D:-D Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek:tak:

pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)

mam pytanie, jak to jest z temperaturą przed @? wiem ze na pewno spada około 1 dnia przed, ale czy najpierw jest jej wzrost a pozniej spadek? przez ostatnie kilka dni mialam 36,9 wczoraj i dzis 37,2? termin @ na wtorek-sroda.

Milego dnia przy okazji:)

Marzenixx witamy po przerwie i życze powodzenia:)

katarzynko, jeśli @ bedzie miała przyjśc to tempka spadnie do 36,6-7 zapewne, u mnie też oscylowała 37,1-36,9 i były II więc sa duże szanse :-)

trzymam kciukaski by 24 grudnia był najszesliwszy w twoim życiu

reklama
czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!:-D:-D:-D Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek:tak:

pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)
Witaj Marzenixx :-)

Do góry