reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Pixella- Sliczny malec, a co do plci to wszystko moze sie jeszcze zmienic, raczej trudno jest okreslic plec w 12 tc :happy:

Lilu co do płci, to wiem, ze to dziwne, ale sprzęt był naprawdę super-prawie najlepszy w wawie, dzidzia rozłozyła nóżki w pierwszej minucie i widok płci był bardzo dobzre widoczny...lekarz tez nie miał wątpliwości hehehe....jak się pomyli to trudno ale ja watpliwosci nie mam bo wiem co widziałam i bym była bardzo zdziwiona ;-)

reklama
Czesc,
pamietacie mnie?
Wiem wiem ze nie odzywalam sie ale nie mam w polsce stalego dostepu do komputera- wybaczycie?

Dzis jednak nie ma bata- bylam w koncu na wizycie prywatnej i wszystko jasne!
Dzidzia sliczna i tam gdzie trzeba, ma 1,64cm, 8t 2 d ciazy, termin na 27 lipca, serduszko bije-slyszalam.

Poplakalam sie ze szczescia!!!!

Ogolnie czuje sie dobrze, jestem przeszczesliwa!!!!

Witajcie dziewczyny:-):-) Po dlugim dniu pracy w koncu moge do Was zajrzec i zobaczyc co sie u Was dzieje:tak::tak::tak:

................Ja testuje już za 5 dni..... Oby Mikołaj przyniósł mi w wigilje dwie czerwone II a nie czerwoną @....

Zycze powodzonka i 3mam kciuczki za Ciebie!!!!

........czuję coraz bardziej objawy @:crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry:

Eeeee tam nie mysl tylko o @, bo myslami jak przyciagniesz, pomysl ze moze to uprawgniona dzidzie. Wiesz przeciez, ze objawy potrafia byc takie same:tak::tak::tak:.......

PIXELLO- WIDZIALAM ZDJECIE TWEGO MALUCHA, SLICZNE, NAPISZ CO ZA PLEC, BO NIE MOGE SIE DOSZUKAC W POSTACH, ZGADZALO SIE Z TYM CO MYSLALAS?

MOJA DZIDZIA TEZ MI SIE PODOBA :-D:tak:

Cycochy bolą!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, że wykorzystałam M do przytulanek bo właśnie złapał grypkę:-(
Jutro robię pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z ziemniakami i cebulką, krokiety z kapustką i grzybkami, uszka z grzybami, bigos, muszę zamówić strucle - nie lubię jej robić, kupić jeszcze ser na serniczka, może zrobię jeszcze jabłecznika. Wiecie co dziewczynki - dzisiaj wydałam 86 zł na ozdoby do włosów:szok: Ale to wszystko takie piękne a na sylwestra będę miała w czym wybierać. Mam już nową biżuterię na święta - komplet, srebro, kuleczki grawerowane - M jeszcze nie widział. Zobaczy dopiero na wigilii, bo przy kolacji nie będzie się pytał ile to kosztowało:-D

No to widze Niunia27 widze, ze masz naprawde duzo PRACY jutro :tak::tak:. Mam nadzieje, ze znajdziesz troszke czasu dla nas i napiszesz jak Ci poszlo. Kurde, ale smaka mi zrobilas, az mi cieknie slinka.....szczegolnie na ten bigos i sernik UWIELBIAM:tak::tak::tak::tak::tak:

Kingus dobrze, ze troszke pomeczylas meza, napewno warto bylo:happy2::tak:;-).

Czesc,
pamietacie mnie?
Wiem wiem ze nie odzywalam sie ale nie mam w polsce stalego dostepu do komputera- wybaczycie?

Dzis jednak nie ma bata- bylam w koncu na wizycie prywatnej i wszystko jasne!
Dzidzia sliczna i tam gdzie trzeba, ma 1,64cm, 8t 2 d ciazy, termin na 27 lipca, serduszko bije-slyszalam.

Poplakalam sie ze szczescia!!!!

Ogolnie czuje sie dobrze, jestem przeszczesliwa!!!!

Witaj!!!! Wielkie gratulacje!!!! Ale Ci zazdroszcze:tak::happy2::tak: Zycze zdrowka dla was obojga!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Romka nie zaglądałam bo nie nadążam z czytaniem - praca - dom - praca itp... Mam za sobą wizytę w klinice leczenia nieplodności, zrobili mi tam 5 hormonów i prolaktynę mam za wysoką - łykam od tygodnia bromergon - na poczatku czułam się fatalnie, bóle i zawroty głowy, nudności, senność, zmęczenie kiedy kladę się do łóżka i kiedy wstaję, zgaga itp... Powoli te objawy zanikają - organizm przyzwyczaja się do leku. Jakoś śluzu plodnego mam mało :( - ja już sama nie wiem - zaraz po nowym roku kolejna wizyta w klinice.... czasem nie mam sił :( przykre myśli chodzą po głowie

jakos dzisiaj nas tu mało:) widac że okres przedświąteczny. Ja testuje już za 5 dni..... Oby Mikołaj przyniósł mi w wigilje dwie czerwone II a nie czerwoną @....

Romka dobrze ze juz dzis lepiej w pracy. Swoja droga to niby okres przedświąteczny i ludzie powinni byc przyjaxnie do siebie nastawieni....a tyle jest negatywnych emocji..wszyscy są tak nerwowi i myślą tylko żeby pozamykać swoje sprawy przed końcem roku. wszystko jest pilne i na wczoraj...

eh....
Katarzynko, zabraniam Ci myśleć o tej okropnej , wrednej@!:wściekła/y: Masz wierzyć w te piekne czerwone dwie kreski! Tego Ci życzę:-)

Dziewczyny! Mam male pytanko. W ym cyklu kupilam pierwszy raz testy owulacyjne tak jak poradzila mi Kropeczka, zrobilam ich w sumie 5 tzn: 9 dc byla slaba kreseczka testowa, w 10 dc mocniejsza, w 11 dwie takie same, 12dc testowa ciemniejsza (chyba owulacja byla:-)) 13dc juz nie robilam, bo pomyslalam po co :-D, a dzisiaj 14dc zrobilam znow, zeby sie upewnic i kreseczka testowa znow slabsza (owulka sie skonczyla:tak:-tak przynajmniej wnioskuje z testow). Serduszkowalismy z mezem 11 i 12 dc, czyli to tylko 2 dni:-), ale mysle, ze odpowiednie. Chcielismy jeszcze dzisiaj dla pewnosci i oczywiscie z ochoty:tak::tak:, ale test pokazuje, ze juz po. Czy to znaczy, ze nie ma juz szans na nic wiecej?:confused: .......Kurde to tylko 2 dni a w zeszlych m-cach przytulanko bylo co 2,3 dni ok 1,5 tyg, bo jeszcze nie wiedzialam dokladnie kiedy ta owulka byla. Obserwacje byly tylko na posdstawie sluzu:tak::tak:....

reklama
NIUNIA i KINGUŚ! Czytam ,że super przyjemności miałyście... mmmm:tak: fajnie... mmmm:tak: mam nadzieje ,że z pozytywnym skutkiem...:-) hmmm tez bym chciała ale jeszcze dziś dogorywa u mnie @:wściekła/y:.. mam nadzieje ,ze jutro bedzie już po niej.. he he:-D

Do góry