reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
cześć dziewczynki, dla tych co trzymały kciuki słodkie zdjęcie -dzidzia wielkolud 7,42cm i jest o tydzień wieksza niz z om bo ma 13t4dc

Super że wszystko ok :-D.

Albo postaraj się brac tak do połowy cyklu. Ja tak na oko oszacowałam kiedy jest owulka, bo cykle masakra. No i trafiłam genialnie :-p. Ale ja i tempke mierzyłam i próbowałam wyczuc szyjke.

Drogie dziewczynki ja również wpisuje sie do waszej grypy "wiecznego starania sie" .... pocieszam sie bo wiem ze znajde tutaj oparcie oraz podtrzymanie na duchu moze w koncu wspolnymi krokami dojdziemy do mety

a propo płodnego śluzu to olej z wiesiołka jest dobry tylko można go brać do owulki. Po owulce już nie bo wywołuje skurcze macicy... a ja piję siemię lniane i też pomaga:tak:!
Dziewczynki, a co z Pysią?:-(
Witajcie nowe dziewczynki:-D

Martynko a propos wiesiołka - podpowiedz mi czy warto zazywac? Staramy sie od kilku miesiecy o maleństwo i nic nie wychodzi .... wiem ze jak sie chce to sie ma fige z makiem.... (takie zycie) nic innego nie pozostaje jak dalsze starania. Spoznia mi sie okres 2 dni, zrobilam dziisaj test i znowy negatyw ;(((
Bedac na forum sledzilam posty i dosc czesto spotykalam sie z wiesiolkiem - czy mozesz wypowiedziec sie na ten temat ???? pozdrawiam

Martynko a propos wiesiołka - podpowiedz mi czy warto zazywac? Staramy sie od kilku miesiecy o maleństwo i nic nie wychodzi .... wiem ze jak sie chce to sie ma fige z makiem.... (takie zycie) nic innego nie pozostaje jak dalsze starania. Spoznia mi sie okres 2 dni, zrobilam dziisaj test i znowy negatyw ;(((
Bedac na forum sledzilam posty i dosc czesto spotykalam sie z wiesiolkiem - czy mozesz wypowiedziec sie na ten temat ???? pozdrawiam
Wiesz, ja nigdy nie stosowałam wiesiołka, wiem tyle co ty, z opisów.. ale tak jak pisałam wyżej piję siemię lniane.. są dwa rodzaje: w proszku i w ziarenkach... tgeraz piję w ziarenkach.. ma to gęstą konsystencję... na początku było dla mnie obrzydliwe ale teraz już się przyzwyczaiłam( siemię też dobrze działa jak ktos ma problemy z żołądkiem), siemię możesz pić cały czas natomiart wqiesiołek łykać tylko do owulki... jak nie dasz rady pić siemienia to smiało kup sobie wiesiołek i opwocnego łykania!:-D

reklama
aaaa i oczywiście staraj się wyluzować, nie myślec tylko dzidzi(wiem ,że jest to bardzo trudne) ale jak wyluzujesz i nie będziesz sie tylko na tym skupiać to na pewno fasolka u ciebie zagości... ja od tego cyklu luzuje , he he.. tak sobie postanowłam.. ciekawe czy mi wyjdzie.. a staramy się właśnie trzeci cykl..:tak:

Do góry