reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

oby oby. dziś mnie odrzuciło od kawy (ale chyba mleko w pracy było nieświeże, choc innym smakowało) wylałam do zlewu i koelżanka się spytała czy w ciąży jestem:)
ale oczywiście ja tego serio nie traktuje, swoje wiem - na ciążę się nie czuję!
po piciu przez 2,5 roku w tej samej pracy tej samej kawy może się znudzić:)

PYSIU dzwoniłaś do lekarza? idziesz na wizytę?
trzymam kciuki! będzie dobrze
Katarzynko!! oby oby oby był to mały dzidziulek!!!:tak::-):szok:

reklama
Dziewczyny mzm pytanko ''Czy przenosicie sie na forum Starajace 2009? Jesli tak to kto i kiedy? Dla mnie bardzo ciezko jest pisac na kilku forach. Teraz mialam 2 dni wolnego i leni****ac w domku mialam czas pisac, ale juz jutro do pracy i wroce poznym popoludniem. Bede sie jednak starala zajrzec i zobaczyc co u Was kochane slychac. :tak:Potem dopiero przez swieta znajde troszke wiecej czasu. Tak mi sie tu podoba. Przez to forum duzo zrozumialam, zobaczylam, ze nie jestem sama i nie jestem w tragicznj sytuacji:tak:poznalam duzo otwartych dziewczyn, na ktore mozna liczyc!!:tak::tak::tak:.Dziekuje Wam!!!;-)
Myślę ,ze do końca roku możemy posiedzieć jeszcze tutaj...:tak: hmm??? ja na nowym forum tylko się przywitałam...:-)

ja zagladnelam tylko raz przywitac sie z dziewczynami,powiem Ci szczerze,ze w ogule nie usmiecha mi sie tam zagladac hehe!! ale niestety bede musiala....no i wybietam sie tam w styczniu,nie predzej!!!

jedyne co sie pojawi to @ zapewne!
Skąd takie pesymistyczne myśli ?

Kingus -to czekamy na usg i wyniki do czwartku!
Coś mnie dziś kłują jajniki :confused: zobaczymy co na usg wyjdzie.

Wiecie co - obiecałam sobie, że jak zafasolkuję to będę dużo robiła na szydełku dla swojego dzieciątka:-)
:-D:-D:-D:-D

hej dziewczyny!
ja tak na szybko teraz tylko, bo sie zaczęłam pakować ...ale mi się nie chce i staram sie szukac zastępczego zajęcia:-) Lecę do domku na święta już dzisiaj wieczorem...
Życzę Ci Wesołych Świąt i żeby Mikołaj przyniósł ten malutki najwspanialszy prezent na świecie :-D:-D:-D:-D:-D Wracaj do Nas szybko ;-);-)

Witam wszystkich serdecznie.
Witaj

A WSZYSTKIM OCZEKUJĄCYM ZYCZE WIECEJ LUZU I NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC!
BUZIAKI
:-):-):-):-)

Dziewczynki chyba z moim maleństwem jest cos nie tak,
Odezwij się
Pysiu, właśnie weszłam na wątek starających sie aby poczytać co słychać u starych znajomych ;-)
Witaj:-):-)

to my właśnie bardzo rzadko... w tym cyklu w okresie płodnym tylko w 8dc i 12 dc a owulacja była w 13 lub w 14 (raczej jednak 13). Nie wiem czy to nie za rzadko i czy nie za wcześnie 1-2 dni przed owu:(
Czasem to wystarczy:-D

Dziewczyny a może wszystkie razem przeniesiemy się na nowy wątek ???:confused:
Martynko pewnie że możemy tylko chciałam żebyśmy się wszystkie razem przeniosły.

ja zagladnelam tylko raz przywitac sie z dziewczynami,powiem Ci szczerze,ze w ogule nie usmiecha mi sie tam zagladac hehe!! ale niestety bede musiala....no i wybietam sie tam w styczniu,nie predzej!!!

Ja tez juz tam sie przywitalam i juz wiem, ze z Agniesiak85 i Kinga85 bedziemy testowaly w styczniu:-):tak::-) Moze ktos jeszcze?:happy2:

Myślę ,ze do końca roku możemy posiedzieć jeszcze tutaj...:tak: hmm??? ja na nowym forum tylko się przywitałam...:-)

Pewnie, ze mozemy. Mam tylko nadzieje, ze zrobimy to wszystkie razem:tak::tak:
Pozdrawiam i zmykam konczyc obiadek, bo maz za 15 min z pracy wraca hihiih:-D

Pysiu gdzie jestes?

Już po usg.
Endometrium 7,5 mm
W prawym jajniku pęcherzyk 18 mm
W lewym 10 mm
:-):-):-):-):-) Ginka mówiła, że nie spodziewała się takich wyników już w pierwszym cyklu leczenia i że jest bardzo zadowolona nie muszę mówić że ja też :-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki. Dawno tu nie zaglądałam. U mnie nadal nic. Fasolki nie było i nie ma. To mój pierwszy cykl na bromergonie. Źle się po nim czuję :(

reklama
Cześć
Jestem Sylwia i zawitałam na wasze forum ponieważ staram się o dzidzię. Nie wiem czy rok to dużo czy mało ale właśnie tyle czekam na upragnione dwie kreseczki. Najgorsze jest to że nigdzie nie chcą mi pomóc nie wiem w czym tkwi problem ze nie jestem do tej pory w ciąży. Mam nadzieje że tutaj znajdę wskazówki i porady. Wiem że nie wpływa to dobrze na poczęcie ale jestem załamana.

Do góry