katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
O Katarzynak83 do nas wpadła jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki chyba z moim maleństwem jest cos nie tak, właśnie byłam w ubikacji i na papierze toaletowym zobaczyałam zabarwiony krwią sluz. Nie wiem co robić chyba muszę jechać do lekarza
Pixellko może ty mi coś doradzisz ?
Kurcze strasznie sie boję
A dziękuję, coraz lepiej!! Miałam ostatnio trochę bóle brzucha ale teraz już przeszło. Siedzę w domku na zwolnieniu i odpoczywam... Moje Maleństwo ma juz ponad 10 cm a pamiętam jak niedawno pisałam na tym wątku i miałam tyle wątpliwościO Katarzynak83 do nas wpadła jak się czujesz?
A dziękuję, coraz lepiej!! Miałam ostatnio trochę bóle brzucha ale teraz już przeszło. Siedzę w domku na zwolnieniu i odpoczywam... Moje Maleństwo ma juz ponad 10 cm a pamiętam jak niedawno pisałam na tym wątku i miałam tyle wątpliwości
Trzymam za Was wszytskie mocno kciuki! No i przesyłam fluidki ~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~
Kasiu, a jak Twoje samopoczucie??
Droga "szkotko" a Ty nie masz dziś owulki????Wiajcie dziewczyny, Martyna76 ja jestem z poludnia Polski a dokladnie Bielska - Bialej, a obecnie mieszkam razem z mezem w Szkocji - Glasgow, juz prawie 3 lata i myslimy o powrocie w tym roku!!!:-):-) :-):-)
Kasiu, masz rację z tym, żeby się nie nastawiać choć sama dobrze wiem, że to bardzo trudne ;-)10cm - wow to już spore a ja będe testowała w wigilję - trzymaj kciuki.
nie wierzę że sie udało. Nie chce sie nakręcaj. wolę myśleć ze nic z ego i się miło zaskoczyć niz czekać, doszukiwać objawów a później niepotrzebnie rozczarować.
Pysiu - wszystko będzie dobrze, daj znac co powie lekarz i się nei denerwuj!
Pysiu, tylko spokojnie, wszystko bedzie dobrze! Daj koniecznie znać!Dziewczynki chyba z moim maleństwem jest cos nie tak, właśnie byłam w ubikacji i na papierze toaletowym zobaczyałam zabarwiony krwią sluz. Nie wiem co robić chyba muszę jechać do lekarza
Dziewczynki chyba z moim maleństwem jest cos nie tak, właśnie byłam w ubikacji i na papierze toaletowym zobaczyałam zabarwiony krwią sluz. Nie wiem co robić chyba muszę jechać do lekarza
Droga "szkotko" a Ty nie masz dziś owulki????