reklama
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Widze dziewczyny, ze chyba wszystkie poszlyscie juz spac :-), wiec i ja uciekam. Do jutra papapaap:-)
K
Kinga85
Gość
niunia trzymamy kciuki!!! :-):-):-):-):-)
owieczka81
Aktywna w BB
Pixella, pocieszylas mnie, wiec jeszcze jest nadzieja...Mnie sie okres spoznia juz 3 dni. zawsze wczesniej mialam regularnie. Nie mam za bardzo objawow, troche mnie cycory bola, ale raczej malo, wydaje mi sie natomiast ze sa troche wieksze nie wczesniej, ale moze to zludzenie. Sutki sa takie troche "nietykalskie". Niestety nie mierzylam tempki, mialam zaczac mierzyc w przyszlym cyklu i nawet kupilam specjalny termometr w tym celu. Kurcze boje sie testu....poczekam chyba jeszcze jeden dzien i zrobie. A Ty kiedy robilas test?katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal
Witajcie kochane życzę Wam miłego dnia mimo tej wstretnej pogody, a na polepszenie humorków przesyłam dla moich kochanych dziewczynek śniadankową dawkę fluidków.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
oj jaka cisza dzis tu jest. Nikogo nie ma
Gdzie się podziewacie?
Miłego dnia.
Pysiu jednak mnie wyprzedziłaś
TOBIE też miłego dnia i łapię fluidki...jako pierwsza
.Przydadzą się w 2009
Gdzie się podziewacie?
Miłego dnia.
.Przydadzą się w 2009
oj jaka cisza dzis tu jest. Nikogo nie ma
Gdzie się podziewacie?
Miłego dnia.
.Przydadzą się w 2009
Łap, łap Kasieńko i niech czekaja na swój czas.
Zmykam bo przed świetami duuuuużo pracy , a ostatnio jak popracuję 5 h to dopada mnie zmęczenie wiec moze w ramach odpoczynku od pracy wpadnę na Was.
Ostatnia edycja:
reklama
Pixella, pocieszylas mnie, wiec jeszcze jest nadzieja...Mnie sie okres spoznia juz 3 dni. zawsze wczesniej mialam regularnie. Nie mam za bardzo objawow, troche mnie cycory bola, ale raczej malo, wydaje mi sie natomiast ze sa troche wieksze nie wczesniej, ale moze to zludzenie. Sutki sa takie troche "nietykalskie". Niestety nie mierzylam tempki, mialam zaczac mierzyc w przyszlym cyklu i nawet kupilam specjalny termometr w tym celu. Kurcze boje sie testu....poczekam chyba jeszcze jeden dzien i zrobie. A Ty kiedy robilas test?
Owieczko, w pierwszej ciaży zrobiłam test chyba z 10 dni po terminie@, nie wiedziałam, ze jestem w ciazy ... a raczej podejrzewałam, ale nie myslałam, ze tylko jedne przytulanka w całym cyklu załatwią sprawę, w drugiej ciąży w czerwcu zrobiłam test 26dc i miełam I, czekałam do 30dc i @ brak a tempka 37,1 było to 13 dni po owu i zrobiłam drugi raz i była druga jaśniejsza kreseczka, a teraz jak sie staraliśmy w pażdzierniku II miałam juz w 28dc :-) ale owu było gdzieś chyba 15-16 wiec odczekałam 14 dni po owu i tempka była 37,1..nie wiem kiedy miałaś owu ale jeśli mineło juz 14 dni od możesz smiało zrobic test
Pysiu nie dopisałam, w pierwszej ciaży z wika nie zrobiłam testu z 10 dni po @ ale ciagle miałam bóle brzucha jak na @..i naprawde myslałam, ze przylecie, w drugiej ciazy tak samo bóle jak na @ juz 5 dni przez @ co u mnie niespotykane...i po teście kilka dni tez mnie tak macica bolała...jak cie boli to możesz brać rozkurczowo no-spa forte...3x1 tabletka bo tak dają ciężarnym...nie zaszkodzi ale przeciwdziała równiez wczesnym poronieniom jakby co..no i jeśli po no-spie nie przejdzie to jednak idx do ginki bo może luteina by ci sie przydała....mi po luteinie bóle ustapiły...
Ostatnia edycja: