reklama
K
Kinga85
Gość
witam!
raz jeszcze gratuluję dziewczynom które zaszły w ciąże!!!:-)
My z mężem od 18-21 będziemy namiętnie sie przytulać i starać o siostrzyczkę dla Filipka! ;-)
21go mój syn kończy 2latka, może teń dzień okaże sie magiczny...
Mam nadzieje że tym razem nam sie uda...
Trzymam mocno kciuki za całą resztę dziewczyn!
romka,domi251 głowa do góry! uda sie w końcu nie traccie wiary;-)
raz jeszcze gratuluję dziewczynom które zaszły w ciąże!!!:-)
My z mężem od 18-21 będziemy namiętnie sie przytulać i starać o siostrzyczkę dla Filipka! ;-)
21go mój syn kończy 2latka, może teń dzień okaże sie magiczny...
Mam nadzieje że tym razem nam sie uda...
Trzymam mocno kciuki za całą resztę dziewczyn!
romka,domi251 głowa do góry! uda sie w końcu nie traccie wiary;-)
Haszitka
może kiedyś...
Oj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie
Haszitka
może kiedyś...
tikanis - mąż posprzątał całe mieszkanko starannie coby kochana z brzuszkiem nie męczyła się w przedświątecznych porządkach
Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku
Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku
kinguś
Nie poddam się
Dziękuje Ci bardzo ale chyba w tym cyklu nic z tego nie będzie bo niby mam @ ale jest jakaś dziwna tylko brązowy śluz.Hej Kinguś. życze szybkiego powrotu do zobrej kondycji.
Widze po suwaczku że zaczęłaś już staranka. Z całego serca zyczę Ci dzidziusia.
Dużo przeszłaś więc wierzę że tym razem los Ci to wynagrodzi!!! i szybko ujrzysz II
Dzięki za radę i tak chyba zrobięCzytalam kochana ze najlepiej brac te tabletki na noc zeby przespac skutki uboczne bo sa duze i najlepiej zaczasc brac od najmniejszej dawki zeby przyzwyczaic powoli organizm do nich, mam nadzieje ze twoj sie szybko przyzwyczai i bedziesz sie dobrze czuc
U mnie nawet dobrze, lapie mnie ostatnio jakis dolek psychiczny i chyba musze przestac zagladac na BB przez jakis czas :-(
Proszę nie martw się. Szkoda, że pracujemy w różnych godzinach i się mijamy.:-( Buziaczki.
Ja pewnie będę testować w styczniu ale którego to jeszcze ciężko powiedzieć nawet nie wiem czy będę miała owulację.Kingus, Katerinka ja tez sie nadal staram . Kiedy testujecie i kto jeszcze bedzie testowal?
Ja też należę do tych wrażliwych (płaczę jak leci Polski hymn np na olimpiadzie) ale jak trzeba to potrafię też być złośliwauwazam ze wrazliwosc jest piekna bo widzisz wiecej niz taki zwyczajnyc zlowiek ktory jest w normlany sposob wrazliwy,, my chyba jestesmy az nadto.. bo ja napewno...
No pewnie, że trzeba wierzyćA ja mam nadzieje że może w styczniu zobacze II kreseczki...
Muszą, mam nadzieje że tylko wszystkich nie złapałaś ;-);-);-)wyłapałam troszke fluidków, może zdziałają jeszcze cuda w tym cyklu ......
Mi na podwójnej dawce udało się zajść w ciążę. Trzymam kciuki;-)Dzis drugi dzien na clo,mam podwojona dawke w tym miesiacu.Kurde niewiem co o tym myslec.Chyba dokoncze branie clo jeszcze te trzy dni,a w styczniu polece do gina
Betke możesz sobie zrobić ale na usg to rzeczywiście każą przyjść później, ja poszłam 2 tygodnie po terminie @.Witajcie dziewczynki ja narazie tylko na chwilkę, byłam rano na betce, ale wynik odbiorę dopiero jutro
Właśnie dzwoniłam do gina, a on mi mów, że na potwierdzenie ciązy to dopiero po świętach....................... ok. 27. 12 i nie kazał mi brać wyników betki ze sobą . Normalnie jak to możliwe, chyba zadzwonię do innego
Proszę poradźcie mi coś
O to czekamy na informacjeJa w piatek ide do gina popatrzec jak mojemu malenstwu serduszko bije .
Lekarz mówił, że to duża ciąża i nie wyklucza mnogiej heh , wszystko okaze sie w ten piatek
Ja jestem i nadrabiam zaległości.to najwyżej sama do siebie będe pisać
Nie będziesz sama ja też będę ;-)tez bede musiala zagladnac na staraczki 2009:-(
My z M postanowiliśmy kupić właśnie małą w doniczce a później się teściowej na działkę odda.Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku
kinguś
Nie poddam się
Witaj.hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Jak możesz to wstaw sobie suwaczek odliczający dni cyklu będzie nam łatwiej odnaleźć się w Twojej sytuacji.
Czasem trzeba zadać pytanie parę razy żeby otrzymać odpowiedź ;-) Nie bierz tego do siebie. Pozdrawiam
reklama
Nie będziesz sama ja też będę ;-) szkoda,ale mam nadzieje ze w przyszlym roku nam sie uda i na forum dlugo nie pobedziemy....