reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
witam!

raz jeszcze gratuluję dziewczynom które zaszły w ciąże!!!:-)

My z mężem od 18-21 będziemy namiętnie sie przytulać i starać o siostrzyczkę dla Filipka! :tak:;-)
21go mój syn kończy 2latka, może teń dzień okaże sie magiczny...:-p
Mam nadzieje że tym razem nam sie uda...

Trzymam mocno kciuki za całą resztę dziewczyn!:tak:

romka,domi251 głowa do góry! uda sie w końcu :) nie traccie wiary;-)

Oj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić:confused:
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie:confused::baffled::confused:

tikanis - mąż posprzątał całe mieszkanko starannie coby kochana z brzuszkiem nie męczyła się w przedświątecznych porządkach:confused:

Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda:crazy: A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku:dry:

Hej Kinguś. życze szybkiego powrotu do zobrej kondycji.
Widze po suwaczku że zaczęłaś już staranka. Z całego serca zyczę Ci dzidziusia.
Dużo przeszłaś więc wierzę że tym razem los Ci to wynagrodzi!!! i szybko ujrzysz II
Dziękuje Ci bardzo ale chyba w tym cyklu nic z tego nie będzie bo niby mam @ ale jest jakaś dziwna tylko brązowy śluz.

Czytalam kochana ze najlepiej brac te tabletki na noc zeby przespac skutki uboczne bo sa duze i najlepiej zaczasc brac od najmniejszej dawki zeby przyzwyczaic powoli organizm do nich, mam nadzieje ze twoj sie szybko przyzwyczai i bedziesz sie dobrze czuc :tak::happy:
U mnie nawet dobrze, lapie mnie ostatnio jakis dolek psychiczny i chyba musze przestac zagladac na BB przez jakis czas :-(
Dzięki za radę i tak chyba zrobię:tak::tak:
Proszę nie martw się. Szkoda, że pracujemy w różnych godzinach i się mijamy.:-( Buziaczki.

Kingus, Katerinka ja tez sie nadal staram :tak:. Kiedy testujecie i kto jeszcze bedzie testowal?
Ja pewnie będę testować w styczniu ale którego to jeszcze ciężko powiedzieć nawet nie wiem czy będę miała owulację.

uwazam ze wrazliwosc jest piekna bo widzisz wiecej niz taki zwyczajnyc zlowiek ktory jest w normlany sposob wrazliwy,, my chyba jestesmy az nadto.. bo ja napewno...:tak:
Ja też należę do tych wrażliwych (płaczę jak leci Polski hymn np na olimpiadzie) ale jak trzeba to potrafię też być złośliwa :zawstydzona/y:

A ja mam nadzieje że może w styczniu zobacze II kreseczki... :)
No pewnie, że trzeba wierzyć:tak::tak::tak::tak:

wyłapałam troszke fluidków, może zdziałają jeszcze cuda w tym cyklu ...... :tak::-D:tak:
Muszą, mam nadzieje że tylko wszystkich nie złapałaś ;-);-);-)

Dzis drugi dzien na clo,mam podwojona dawke w tym miesiacu.Kurde niewiem co o tym myslec.Chyba dokoncze branie clo jeszcze te trzy dni,a w styczniu polece do gina :confused:
Mi na podwójnej dawce udało się zajść w ciążę. Trzymam kciuki;-)

Witajcie dziewczynki ja narazie tylko na chwilkę, byłam rano na betce, ale wynik odbiorę dopiero jutro:baffled:
Właśnie dzwoniłam do gina, a on mi mów, że na potwierdzenie ciązy to dopiero po świętach.......................:no: ok. 27. 12 i nie kazał mi brać wyników betki ze sobą . Normalnie jak to możliwe, chyba zadzwonię do innego:wściekła/y:
Proszę poradźcie mi coś :nerd:
Betke możesz sobie zrobić ale na usg to rzeczywiście każą przyjść później, ja poszłam 2 tygodnie po terminie @.

Ja w piatek ide do gina popatrzec jak mojemu malenstwu serduszko bije :tak:.
Lekarz mówił, że to duża ciąża i nie wyklucza mnogiej heh :confused:, wszystko okaze sie w ten piatek :tak:
O to czekamy na informacje :-D

to najwyżej sama do siebie będe pisać;)
Ja jestem i nadrabiam zaległości.

tez bede musiala zagladnac na staraczki 2009:-(
Nie będziesz sama ja też będę ;-)

Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda:crazy: A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku:dry:
My z M postanowiliśmy kupić właśnie małą w doniczce a później się teściowej na działkę odda.

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Witaj.
Jak możesz to wstaw sobie suwaczek odliczający dni cyklu będzie nam łatwiej odnaleźć się w Twojej sytuacji.
Czasem trzeba zadać pytanie parę razy żeby otrzymać odpowiedź ;-) Nie bierz tego do siebie. Pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry