reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!

kochana moje posty tez czasami pozostaja bez odpowiedzi....czasami tak sie zdaza ze sie cos przeoczy....z mojej strony obiecuje wiecej uwagi:tak:,pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!

reklama
aaa jeszcze jedno.. Kinguś, jak bedziesz miałą chwile to napisz mi jak założyć sobie taki suwaczek:tak: he he:-) buziak!

na tej stronie masz suwaczek:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
(cykl - trying to conceive, przejdz 3 stepy, wypełnij odpowiednie dane a później skopiuj link (drugi - PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - do sygnatury w profilu

i nie przejmuj się moje posty tez czasami pozostają bez odpowiedzi, czasem nie sposób wszystkiego przeczytać:)

ja dziś mam bóle brzucha na dole ale nie chce sie nakręcać...

Ostatnia edycja:
hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!

aaa jeszcze jedno.. Kinguś, jak bedziesz miałą chwile to napisz mi jak założyć sobie taki suwaczek:tak: he he:-) buziak!

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

w sprawie suwaczka spróbuj tutaj, a jak bedą nadal problemy to bedziemy dalej pomagać ...... :tak: ale napewno sobie poradzisz :tak:

i tak jak pisze Kinguś, czasem trzeba powtórzyc pytanie czy problem kilka razy, bo to forum ma zbójcze tempo i pewne posty umykają :tak:

przyjemnej nocki dziewczynki :tak:;-)

Katarzynko1979, Tobie równiez dziekuje ! Jeśli chodzi o bó brzucha to ja sie juz dawno nakręciłam! Zaraz po owulce juz zaczął mnie boleć i boli do dziś... chwilami nawet bardzo mocno... jutro zrobię test.. a jak nie wyjdzie to w w piątek bo w czwartek mam dostać @... brrr:szok:

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie gratulacje. Z dnia na dzień mam wrażenie że czuje sie coraz gorzej. Ledwo dożywam 8h w pracy. I jeszcze wszyscy chorzy dookoła :crazy: Dzisiaj dzwoniłam do gina. Termin wizyty mam na przyszły poniedziałek, ale tylko dlatego, że mnie w tym tygodniu nie pasuje (pracuje do 20;tej). Bety kazał nie robić, ale jak wymienił jakie badania mam wykonać lekko się przeraziłam. Gin obiecał, że to tylko na początek tyle :-)
Teście dowiedzą się przy wigilijnym stole, a moi rodzice w sylwka (daleko mieszkają). Mąż dostał smoczek, a rodzicom kupie szampana i tam przyczepie smoczunia :-D
Powoli przyzyczajam się do myśli bycia w ciąży i chyba zaczyna mnie to troche przerażać :tak:
Trzymam mocno kciuki za testowanie i przytulanie. Niech następa niedziela będzie równie owocna :-)

reklama
hej dziewczyny długo mnie nie było a tu piękne wieści! gratuluję wszyskim dziewczynom!!!
u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!

Do góry