reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

hej dziewczyny długo mnie nie było a tu piękne wieści! gratuluję wszyskim dziewczynom!!!
u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!

a spóźniał ci się kiedys tak długo?

Katarzynko1979, Tobie równiez dziekuje ! Jeśli chodzi o bó brzucha to ja sie juz dawno nakręciłam! Zaraz po owulce juz zaczął mnie boleć i boli do dziś... chwilami nawet bardzo mocno... jutro zrobię test.. a jak nie wyjdzie to w w piątek bo w czwartek mam dostać @... brrr:szok:

no to może te bóle to fasolka...
mnie dodatkowo bolą plecy, ale myśle że to moze byc jakies przeziębienie. Bóle pleców, pęcherz po prostu.
To Martyna za kilka dni testujesz - trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam wstawić suwaczek z dniami cyklu ale stwierdziłam, ze nie ma sensu, ponieważ co drugi cykl jest krótki, musiała bym zmieniać co cykl i tak w jednym 24 dni a w drugim 28 dni:baffled::confused:

wiesz zawsze miałam jak w zegarku od ostatniego cyklu wszysko mi się po przestawiło bo miałam hsg(udrażnianie jajowodów) idę do lekarza zobaczymy ale ja nie czuję wogóle się na @ ???!!

wiesz zawsze miałam jak w zegarku od ostatniego cyklu wszysko mi się po przestawiło bo miałam hsg(udrażnianie jajowodów) idę do lekarza zobaczymy ale ja nie czuję wogóle się na @ ???!!

testy moga nie wykazać wczesnej ciązy, ale może lepiej się nie nastawiać... Zrób betę żeby mieć pewność i się nie zadręczać.
Trzymam kciuki! Cuda się zdarzają, zwłaszcza przed świętami.!

ja mam podobnie i właśnie tak zmieniam:)

No tak, ja nawet próbowałam tak sam jak ty, ale wyskakuje błąd na każdy sposób jak bym nie robiła. Pewno za drugim razem jak spróbuje to się uda, ale to tylko głupi sprzęt

Widzę, że @ miała by do Ciebie przyjść w wigilię, czy źle odczytałam:confused:
U mnie miała by być w drugi dzień świąt......bububububububububububu
Ale mimo wszystko powiedziałam M, że chcę ładną bieliznę pod choinkę, a on już kupił sobie prezent - wiecie faceci to wieczne dzieci, jakiś gadżet do komputera i cieszy się jak dziecko z nowego samochodzika.....:happy:

No tak, ja nawet próbowałam tak sam jak ty, ale wyskakuje błąd na każdy sposób jak bym nie robiła. Pewno za drugim razem jak spróbuje to się uda, ale to tylko głupi sprzęt

Widzę, że @ miała by do Ciebie przyjść w wigilię, czy źle odczytałam:confused:
U mnie miała by być w drugi dzień świąt......bububububububububububu
Ale mimo wszystko powiedziałam M, że chcę ładną bieliznę pod choinkę, a on już kupił sobie prezent - wiecie faceci to wieczne dzieci, jakiś gadżet do komputera i cieszy się jak dziecko z nowego samochodzika.....:happy:

dokładnie w wigilję..nie wiem czy to dobrze, wolałabym wcześniej bo jak nici z tego to będzie mi przykro w święta..a tak to miałabym czas żeby dojść do siebie...
jakoś nie wierzę w to że będą II ...

reklama
Do góry